tang ja te chedaronga zovema šataronga :lol:
mogu ih 5 u komadu
mam
onda ostale odradim na koljenima...
do n.g bi mogla podići na 7 ako ovako nastavim...
Printable View
tang ja te chedaronga zovema šataronga :lol:
mogu ih 5 u komadu
mam
onda ostale odradim na koljenima...
do n.g bi mogla podići na 7 ako ovako nastavim...
Bolesni, hug, držite se. Ginger, odmori, stigneš vježbati.
I moj kuri, ne puno, ali je bronhitis ipak, to nam je novo, ne jede, ne može cicati, a budi se svaki čas, pola noći ga nosim.
Odradit ću neki upper ako uspijem, makar kratki.
Sutra me moji trkači zovu na ovaj trening: http://www.3sporta.com/9992.html čini mi se zanimljivim, ali sumnjam da će malome biti bolje.
Tangerina :lol:
Anci :lool: za mail. Ajd i meni pošalji na mail, nemam više tvoj link, taj se inbox tako brzo napuni da uvijek nekako izbrišem linkove fotki.
Flopice i MB, trkačice, bravo! Baš se veselim što idete u Zadar, jedva čekam dojmove.
Zaboravila reći da su mi super sasini obroci :mljac:
Zgymovke, je li neka od vas uspjela onaj shrimp squat? je li se meni to učinilo ili zuzi radi lijeva ruka - desna noga i obratno?
Sasa, sam cs mi je ok, ne pretezak, no zadnja vjezba mi je bila bas jako teska. Radila sam s 5 kg.
No trening u cjelini je bas ok.
Ne znam sto cu ujutro, ne svidja mi se ponudjeno.
I ja se bas veselim trkacicama u Zadru, super super!!!
Vikki, hug za malenog, bas mi je zao kad su bolesni :(
anci je i mene zaboravila :cry:
Da, na jednoj nozi. Ne sjećam se koji je trening, nisam radila nego pregledavala što bih mogla, možda sam ga zapisala, pogledat ću.
Dakle, mogu samo ponovno zaključiti: Anci je divna i obučena i razgolićena :zaljubljen:
Baš se vidi napredak na rukama :uteg:
ponavljam svoj upit i molim za stručnu pomoć :mrgreen:
Dakle da noga ne ispadne premišićava i neproporcionalna ostatku tijela (građa kruška), ajme morat ćemo na kavu po konzultacije uživo . :lol:
Al ozbiljno pitam za neke vježbe koje će izdužit mišiće noge a ne nabit ih u širinu. jel me tko razumije?
Lili, cardio u kombinaciji sa snagom. Dva trcanja tjedno i dva-tri treninga snage za noge (cucnjevi, iskoraci... ), tako su se moja nabijena bedra pristojno izduzila (a i izgubile su se jahace hlacice).
draga ljubim te :heart:
Evo večeras sam imala cardio (body attack), inače 3 puta tjedno imam callanetics koji ima brdo čučnjeva i iskoraka.Taj dio je ok.
Znači trebala bih ubacit trčanje 2x tjedno. Mene je brinulo da mi od trcanja noge ne budu još jače (obujmom), premišićave za moje lepršave haljinice.:mrgreen:
A reci mi jel bolje za te željene izdužene mišiće da trčim na duže staze ili kraće pa sprint, brzo hodanje, sprint, itd .
Ja u trčanju mogu definitivno brže i jače al me netko (čitaj: vikki) treba podučit i podržat npr na jednoj kavici :mrgreen: Znam da mogu jer ovo što ja trčim nije ni blizu mojih granica.
A ja sam mislila da mi plivanje izdužuje mišiće i je zapravo, al probat ću s novim "vikki receptom" iako 5x tjedno izostat naveče čisto sumnjam da može proći. Stavljam si za cilj 1 x tjedno trčanje + 3x callanetics. Vidjet ćemo kako će to ići.
a zasto ja nemam ancine slike? :)
cure ko sve ide u zadar? kava?
Ginger, vikki :hug: :heart:
Lilli, jesu mrsaviji dugoprugasi ili sprinteri?
E za zadar me zanima, ja sa svoja 2km ne idem nigdje :mrgreen: ali me zanima jel to svake godine u zadru ili se seli?
lani je bilo prvi put. i u hrvatskoj je zadar
ja sam u zadru
6 km
početnik
cure koje se kuže u trčanje- prekjučer su me leđa rasturila zadnji krug, gornji dio i vrat
kako da držim ramena, znam ga negdje griješim ali menis e čini kad trčim da sve radim kako treba...
Lili, ma daj, ti 10 km otrčiš tako, ne žali se da nisi dobra
ja ovih 6 jedva
inače meni je trčanje ljubav iz djetinjstva
uopće ne znam zašto sam prestala trčati
I akd prođe zadar ostavit ću ga u svom životu
2 puta tjedno barem...
nemoj se grbit i gledat drito pod noge. kad trcis gledaj pred sebe, ravno. i obavezno se zagrij prijr i istegni nakon trcanja
I ja se nadam da ce bit vrimena za kavu u Zadru :)
Joj, Ginger tek sad sam vidjela za malenu - kako je?
ja ću danas: https://www.fitnessblender.com/video...and-great-legs za donji dio,
i za gornji dio ovo: https://www.fitnessblender.com/video...perset-workout
i to sa mojim HRM-om. Usput, kad sam unijela svoje parametre, ja potrošim manje kalorija u treningu nego što je njihova donja granica raspona (daju ga za svaki trening), morat ću malo žustrije danas, možda bude razlike.
Chris
Moram si zabiljeziti oba ova treninga.
Ja sam jutros perfect abs afterglow, obozavam taj trening. Tihi ubojica. Buy in i buy out swingovi.
Kisa pada pa trcanje poslijepodne vjerojatno otpada. Mozda sutra. Zeljna sam neke duze dionice.
Ovaj vikend sam isla s djecom, one na bicu, ja trcala. Onda one nece dalje od 6 km jer im je tamo sladoledar pa me poremete :D
da sladoled :lol:, a ti mos proci pored njega? i ja bi stala.
Anci zbilja si dama sa zurnala, predivno izgledas u svim pozama :zavidna:
ja sam jucer poslije posla bila na frizuri, pa u grad da je prosetam s frenodvima na kolacima i cugi, a onda s frendicom ostala i na veceri. dosla sam jako kasno. tako da je bilo pametno sto sam odvjezbala jucer ujutro bezobzira kako mi je tesko bilo. svasta ste napisale, ali ono sto sam zapamtila da bolesnim svim saljem opet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lili, ne mozes misice izduziti, oni su oblika kakav si dobila rodjenjem. Ako si kruska (i ja sam), mozes (i plivanjem) ojacati gornji dio tijela pa donji izgleda uzi. Bas cu staviti jednu fotku prije trcanja/zuzke i jednu poslije, kilaza je ista, ali figura puno bolja.
vikki stavi obavezno, i mene zanima, isto sam takve gradje.
Nja, ja vise izgledam kao pravokutnik kad sam mrsava ili kao kvadrat kad sam u debljoj fazi LOL
Dodat cu jos ovo za malo dobrog zagrijavanja https://www.fitnessblender.com/video...e-hiit-routine
... idem vjezbati sad.
Ja imam užasno uska ramena i nemam cice... Ako radim vježbe za ramena, možda ću ih malo uspjeti pojačati ali se bojim da će mi torzo biti još daskastiji nego što je...
sad su sve odjedom neke daske :lool:
Ja sam recimo prava daskica. Ali, svako vjezbanje je pomoglo da izgledam bolje. Svako. Uopce nikad nisam kalkulirala kako da smanjim ovo ili povecam ono, naprosto ako se regularno/ cesto trenira rezultati dodju. No, treba vremena. Tako da Angie75, moze biti samo bolje. Nikad nisam vidjela nikog tko je nakon vjezbanja izgledao gore.
ja bome nisam daska, a ni ramena mi nisu bas uska. i ruke su mi jace oduvik... da nastavim? :lool:
:lol::lol: spajka umirem!!!
LOL spajka
ola cure
ja sam se sinoc ubila
odradila sam dva treninga iz p90x3, a potom nas izazov
bila sam mrtva umorna, bojala se, s obzirom da sam zavrsila u 23:00, da ce mi opet poremetiti san, ali spavala sam ko klada :spava:
danas opet planiram duplic, da ostanem u ritmu
grijesim dosta s prehranom, posebno vikendom, pa mi to malo ubija rezultate, ali svejedno
divim se kako se od tri redovita tjedna bas osjete rezultati
ja bih isto voljela da se misici mogu izduziti, ja imam jake listove, bicepse, kvadricepse, bas sam takav tip, nikad nisam bila vretenasta
ja zavidim svima vama koje možete odradit dupli trening, ja to ne mogu još uvijek niti zamislit!
Anci, mene si preskočila za fotke
mene ima posvuda 8-)
Jučer NW.
sljezov kolačić :lol: Odmah mi je pred očima Melita Žganjer kako jede one kolačiće, londonere ili berlinere ili ne znam po kojem gradu se zovu
inače, ja da i pazim na prehranu, ne znam kako bi to funkcioniralo u ovom uredu
jutros dođem na posao i opet u kuhinji plata pršuta, torta.. opet je nekome rođendan. otkad sam se vratila na posao, a tome nema niti dva mjeseca, ovo je peti.
sta joj je? nije roza :lool:
Nije! Poslali mi narancastu, druge marke. A ja se sva nabrusila da cu ju danas probati jer se sprema kiša, pa čisto sumnjam da ću na trčanje.