ma viđi ti nje,krivo zovu...a ona bi ukiseljene lučice prekrstila u ćimulice...:-P
kakav to spiralizator imaš,moj trpi samo usko duguljasto povrće - mrkvu i tikvicu,nisam batat nikad provala....onda ga blanširaš ili obradiš na tavi?
jer ja tikvicu samo prelijem toplim toćem...
je,Dijana,prokulice su vrsta kelja pupčara a ćimulice mladi izdanci kupusa,na jugu prevladava raštika...
ja sam zadnji put vijaču skakala 12min/3 tabate i preskočila sam je skoro 1000x....(oko 40 preskoka u 20sec)...riknula...
nju sam bila ubacila kao dodatni kardio na BING dane...
moja je šipka neka amaterska,nije ni olimpijska ni standardna,prazna ima samo 3-4kg...i mene nervira slaganje i skidanja pločica,pogotovo se mučim sa onom stoper kopčom, nikako ju namjestit...
meni sinoć nije dobro sjela večera pa sam odlučila restat i odmah sam u krevet išla ledenih noga...MMu sam ih tisnula da se ugriju...
večeras ono što sam trebala sinoć,upper je na redu...
Kris,nadam se da će se tijelo brzo priviknut i primirit...jesi komentirala dr za unos tekućine?meni se čini da je 3l zimi previše..samo nisam pohvatala jeli ti baš toliko žeđaš ili se nalijevaš misleći da trebaš?
Jelena,to ti je skupljač prašine...brzo će ti dopii radit jedno te isto na toj spravici...radije vulgaris osnovne stvari uzmi ako već nemaš...