Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

meni su ovdje nametnuli i luk/kapula tko da je moguće da i ovo krivo zovu....

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Minimalist prvotno napisa Vidi poruku
    meni su ovdje nametnuli i luk/kapula tko da je moguće da i ovo krivo zovu....
    ma viđi ti nje,krivo zovu...a ona bi ukiseljene lučice prekrstila u ćimulice...
    kakav to spiralizator imaš,moj trpi samo usko duguljasto povrće - mrkvu i tikvicu,nisam batat nikad provala....onda ga blanširaš ili obradiš na tavi?
    jer ja tikvicu samo prelijem toplim toćem...

je,Dijana,prokulice su vrsta kelja pupčara a ćimulice mladi izdanci kupusa,na jugu prevladava raštika...
    ja sam zadnji put vijaču skakala 12min/3 tabate i preskočila sam je skoro 1000x....(oko 40 preskoka u 20sec)...riknula...
    nju sam bila ubacila kao dodatni kardio na BING dane...

moja je šipka neka amaterska,nije ni olimpijska ni standardna,prazna ima samo 3-4kg...i mene nervira slaganje i skidanja pločica,pogotovo se mučim sa onom stoper kopčom, nikako ju namjestit...

meni sinoć nije dobro sjela večera pa sam odlučila restat i odmah sam u krevet išla ledenih noga...MMu sam ih tisnula da se ugriju...
    večeras ono što sam trebala sinoć,upper je na redu...

Kris,nadam se da će se tijelo brzo priviknut i primirit...jesi komentirala dr za unos tekućine?meni se čini da je 3l zimi previše..samo nisam pohvatala jeli ti baš toliko žeđaš ili se nalijevaš misleći da trebaš?

Jelena,to ti je skupljač prašine...brzo će ti dopii radit jedno te isto na toj spravici...radije vulgaris osnovne stvari uzmi ako već nemaš...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 20.01.2017. at 12:55

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ma viđi ti nje,krivo zovu...a ona bi ukiseljene lučice prekrstila u ćimulice...
    kakav to spiralizator imaš,moj trpi samo usko duguljasto povrće - mrkvu i tikvicu,nisam batat nikad provala....onda ga blanširaš ili obradiš na tavi?
    jer ja tikvicu samo prelijem toplim toćem...
    .
    joj i ja ti imam neki gefu iz mullera koji samo duguljasto voli...moram se nakanit i uzet onaj s postoljem.... ja ti tikvice i batat najčešće spiraliziram, bacim na maslinovo u wok, batat nekad začinim i u pećnicu....bude fino hrskavo.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ma zedna sam ko graba. Pogotovo navecer. Sto mi je ok jer kod ove terapija i treba unositi puno tekucine jer dehidracija moze uzrokovati teze nuspojave.
    Mjerila sam se. Niti 1cm od 10mj nisam izgubila nema veze, nova godina, nova sansa.
    Za rucak sam pripremila tjestenjinu milanese, moja porcija je bila 180g(vazem da vidim jesu li kolicine bile problem)i izgleda isto na tanjuru kako si i inace stavim par zlica sim tam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •