I tako smo danas imali juhu, (dugo) dinstano zelje zapečeno s krvavicama i kuhani krumpir :)
Printable View
I tako smo danas imali juhu, (dugo) dinstano zelje zapečeno s krvavicama i kuhani krumpir :)
Cure hvala na savjetima, prvorođeni kaže najbolji kupus ikad..
Prodinstala luk ljubičasti, ubacila kupus i nekih resltlova slanine, malo vode i u pećnicu poklopljneo cca sat vremena.
Kasnije si je on dodao jo kojekakvih začina(mislim papriku) i zapecao na 250.
Sad je samo pitanje koliko dugo može stajati u frižu da mu zapakiram za Osijek, mislim da si on stavi kupusa i u sendvič :)
Danas meni juha o karfiola, ostaci kobasice pečene, jaja, salata mali neki krumpir uz to ...
Danas ostaci od jučer - pečena purica (samo batke i zabatke sam pekla) i složenac od riže, kelja i mrkve zapečen u pećnici. Juha se pojela pa za danas nema, osim ako ne slože neku brzinsku.
Salata: cikla (opet) jer imam 2 obožavatelja i matovilac za one koji to nisu.
Za sutra je u planu grašak s noklicama, a od mesa nemam pojma, možda fileti pilećih zabataka.
Ninaxy,
Zaboravih ti javiti. Znaci pasticada 2 kile mesa (uvijek smrznem dio), lonac napunjen do one max.granice. trebalo mu je nekih 7-8min da zapišti.
Kad je manja kolicina unutra, mislim da brze zapisti.
Nama je ostalo juhe od jucer. Samo sam pileći file od velikog domaceg pileta ispekla s batatom i krumpirom pod poklopem, neku sam finu mjesavinu suhih zacinskih trava dobila, bas je pasala i zelena salata.