Ustvari je jedan mjesec već iza nje, tako da je 8 ispred :)
Dobro kaže Ozana - nemaš razloga za brigu!
Printable View
Malo sam googlala, i naletim na ovo http://www.asteelmagnolia.com/2012/03/for-real.html?m=1
Eto objasnjenja zasto je Kleopatrin test bio negativan :-)
:?:
Razumijem engleski ali ne razumijem kako to objasnjava Kleopatrin neg test?
U tekstu se zena cudi kako joj je na 14 dpo pozitivan test na bhcg 500 mIU/ml, a ona ocekuje manju betu.
Kleopatrin je bio negativan vjerojatno zato sto je urin bio popodnevni i razrijeden od cestog pi-pi, a test slabije osjetljiv, pa nije detektirao.
Jeste, ali vidis na slikama ispod, kako je pri bhcg od 500 mIU/ml test mnogo bledji u odnosu na onaj kad je bhcg oko 100. Na to sam mislila. Kako beta raste, tj pocne da pralizi 500 na kucn testu druga crtica je sve bledja.
Cure moje :( neznam šta mi se dogodilo sinoć...zato ću vam ovdje pokušati opisati jer mi nitko ne daje konkretan odgovor....dakle oko 2:30 ujutro su me ulovili KATASTROFALNO jaki bolovi u trbuhu...kao menstrualni ali 300xjače!!!!! trajalo je to sigurno oko pola sata ..možete si misliti kad nisam imala snage pozvat muža da dođe u kupaonu....komaa...bila sam bjela ko krpa i hladan me znoj oblio ..ma užas.....dakle naglašavam da ne pretjerujem u opisu tako je točno bilo....šta je to?????????? zvala sam gore na Sv.Duh ...sestra mi je rekla da je to"MOŽDA" normalno???? i sinoć kad sam uspjela dozvat muža on je zvao hitnu gin...al i tamo su rekli da nemaju oni pojma da budemo optimistićni i nadamo se da je sve u redu...jer je to još malo da bi se vidlo....al fala Bogu nije bilo krvi!!!!????? DAL DA ODEM PRIVATNIKU?????
Kleopatra, ne znam sto možeš napraviti osim mirovati, nastaviti utrice i čekati. Da je bilo krvarenje, to ne bi bilo dobro, ovako mozda i je normalno. Ne vjerujem da bi ti ijedan dr mogao reci ili napraviti bilo što drugo.
Nadam se da se neće ponoviti.
Idem ja na Sveti Duh..rekli su da ipak dodjem..pusa i pozdrav curke,javim vam se!
Kleopatra, nadam se da ce sve biti u redu....
Ja, i juce i danas pisnuh test i oba negativna :-\
Ozana:love2:,kleopatra idi sto prije i javi stanje kaj su ti rekli!
Kleopatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok..
Koliko dana se stop inekcija zadrzava u tijelu? Tj bhcg iz nje?
Ozana testovi mogu biti negativni i uz pozitivnu betu.. Jos nije gotovo dok ne izvadis betu, drzimo fige ;-)
Kleopatra nadam se da si bolje i da je sve u redu :-)
drage moje..
hvala vam još jednom na utješnim i ohrabrujućim riječima...lakše mi je podnijeti bol i neuspijeh kad znam da imam iskrenu i nesebičnu podršku žena koje to stvarno razumiju a i čije me životne priče tjeraju dalje :-)
kleopatra, nadam se da si dobro
ozana, držim fige za pozitivnu i veliku betu
svima ostalima puuuuno sreće
Evo žena(kleopatra) me zamolila da nešto napišem...Oko 11-12 sati danas smo bili na sv duhu...pregledali su je na ultrazvuku ali se ništa nije vidjelo...poslana je na hitno vadjenje bete(dr.Turudić),nakon sat i pol cekanja beta preko 1800...znači odlična ali na preporuku doktorice nakon ultrazvuka gdje se ne vidi dali je "plod"van ili unutar maternice...je ostala na svetom duhu,da bi se pratio daljni razvoj situacije(da nije bilo onoga sinoc,sve bi bilo super)ovako ostaje sumnja pa je dr Turudić rekla da vjeruje da je sve super ali trenutno puše i na hladno,pa prevencije radi;ostanak u bolnici cca 2 dana!!ili dok se ne vidi šta je s plodom!!Žena vam svima šalje puse i ja se pridružujem,,,,svima vam šaljem pozdrave i želim vam odreda da što prije zakuca još jedno(ili više) srca u vama!
Eh sto mi je drago i simpaticno kad ovako pisu tate i buduce tate :-)
Nadamo se da ce biti sve u redu i da cete uskoro ugledati srčeko kako kuca :-)
Vjeruj mi da mi možda to podnosimo i gore nego vi!!:-D ...evo ja blejim u ovaj komp sam vec satima i neznam šta da radim....danas ujutro...žena mi trudna a ja povracam od uzrujavanja:zbunj:
Nadam se da ce sve biti u redu. Posalji Kleopatri puno pozdrava.
Elen, bice bolje :-*
heheheh Hvala iako neznam šta ovi znakovi znace :)))ali je nešto dobro..
Hocu Elen,Piki sve vas Pozdravljam!!!!!!!
elen žao mi je:love2:
kleopatra i budući tata držite se, bit će sve u redu!
Jutro curke.. evo meni danas 13nt 16d nakon punkcije... nemam nikakvih simptoma ali ni grčeva cice mi se odavno ispuhale, danas u jutro sam primjetila smečkasti trag na dnevnom :evil: dali dalje nastavljam sa utrićima ili ih rađe pijem do pon. kad vadim betu....valjda ništ ni ovaj put..:|
Sivka, ako pocne jako curiti, pocni piti utrice, al nemoj prekidati terapiju do bete. :fige:
Bubi, hvala na brzinskom odgovoru, sad dalje se ama baš ništa ne događa čak mi čisti utrić izlazi:zbunj:.. al ne brinem kaj bude bitce...
Kleopatra i budući tata držite se ... evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u savršenom redu.... javljajte nam novosti
Sivka nastavi sa terapijom ((hug))
Ja opet pisnula test, pojavila se crtica almislim da je vidljiva samo mom oku :-). Mada znam da ne trebam da ih radim, al ajde.... nemam mira
Crtica je crtica :-) daj slikaj pa ćemo dati svoj skromni doprinos.... koji ti je DPT?
Danas mi je 9dpt. Sad cu pokusati da prebacim sliku, ukoliko budem mogla sa moba
Nema sanse da mogu da je prebacim sa moba.. sve sam pokusala
Kleopatrin muž :) moj primjer..došla sam na uzv i bila sam na 6+5 i doktor meni ne vidi se ništa..sutra se javi i biti ćeš u bolnici i vjerojatno xxx(ne mogu ni napisati)..moja prva beta preko 2000, druga preko 8000 (prije uzv)..
i na 7+0 idem ja na uzv (drugi dan u bolnici) kadli eto malog čovjeka sa srculencem...ja sam primjer da se ništa ne mora vidjeti do 7.tj.
Držim vam velike fige i samo smireno, sve će biti ok...meni je muž rekao da bu beba kasnila kao i on i da se zato niš ne vidi na 6+5 i stvarno je tako bilo :)
Ozana ako na 9DPT vidiš nešto to je mrak... ponovi sutra :-)
Zar ne bi trebalo da se vidi malo jasnije? Prosli put sam + dobila na 7dpt isto su bile blastociste.
Ozana za lijepu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jel imao netko zgaravicu i slabost, ne cijeli dan ali vise puta tokom dana? Danas mi je 6 dpt, trosim utrice i estrofeme...
Budimitka zasto sluzi eatrofem nakon transfera? Znam da se inace daje za debljanje endometrijuma prije transfera
evo da javim i ovdje. prva beta vadjena 6-i dan poslije feta (vracene 5-dnevne rana blastocista i morula) - iznosila 6.59; danas 10-i dan poslije fet-a iznosi 22.7. ponavljam u ponedjeljak kad je i prvo sluzbeno vadjenje, iako je skoro sigurno rijec o biokemijskoj. testovi su pozitivni bili vec i na betu 6.59 (wondfo s amazona).
bubi :fige: za ponedjeljak
Ozana estrofem pijem jer sam trosila klomifen koji stanjuje endometrij pa je zato tu estrofem da ga popravim..
Bubekice za ponedjeljak, stavila bih onaj smajlickojidrzifige ali ne mogu s moba :-)
Pirice znam za trudnice, ali rano je za to, tek je 6 dpt
Nema me 2 dana i ne mogu se snaći, ak sam koga preskočila, oprostite 8-)
bubi za najveću betu u ponedjeljak :fige:
kleopatra i budući tata :-D ~~~~~~~~~~
Ozana, sivka i pirica za veeeeliku betu ~~~~~~~~~~
svima ostalima puno ~~~~~~~~ za sve što vam treba