Ja sam ti kod dr. Pavičić Baldani. Jedna mlada, jako simpa doktorica...kolko sam uspjela skužit jer sam ju vidla doslovno na 10 minuta. Ali samo neka oni meni naprave ve kako treba, a lako ćemo mi za ovo simpa- ne simpa !!!
Printable View
Ja sam ti kod dr. Pavičić Baldani. Jedna mlada, jako simpa doktorica...kolko sam uspjela skužit jer sam ju vidla doslovno na 10 minuta. Ali samo neka oni meni naprave ve kako treba, a lako ćemo mi za ovo simpa- ne simpa !!!
Danna, pa kada ti je bio transfer i koliko su dana bili 3 ili 5?
bab znam ju,moja kuma je isla kod nje i uspjeli su!
nek i tebi donese srecu!
danna meni ti je bila zadnja menga 19.11. i racunaju mi od tada,danas sam znaci 5 tjedana plus 5 dana! tako se racuna i kad se prirodno ostane trudan i pomocu mpo!
imas kod pinki u potpisu taj kalendar kako se racuna i isto tako ti pise.
Narvano hvala svima i sretno cure! Odoh tražiti privanog ginekologa koji ima noviji aparat.;-)
Eto Ivanova i moja menga je bila 19.11. Ok, hvala ti pa cu pogledati. :)
drage moje samo da vas pozdravim i zaželim sve najbolje... ja odbrojavam dane do veljače kada idem u IVF..moram se javiti dr.L 10.1 da dogovorimo kontrolni pregled i onda čekam m početkom veljače i počinjem biti pikalica...
danna baš se veselim da je izišlo na dobro
jesen82 za nove pobjede ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Htjela bi ohrabriti pacijentice dr. Lučingera da su u dobrim rukama :zaljubljen: Na moju neizmjernu sreću jedna sam od njegovih pacijentica kojima je u ove blagdanske dane uspjelo dočekati betu 820 14dnt3 :heart: :-D:-D
Inače ovo mi je treći pokušaj IVF-a i prvi kod dr. L.
Svim curama čekalicama želim strpljenja i vjerujem da ćemo kad tad dočekati ono što najviše priželjkujemo :-D
Monka, čestitamooo :)
Jutros radila test /13dnt3d/- minus kao kuća ...mislim tu ni CSI ne bi otkrio drugu crtu...
ozbiljno razmišljam o prekidanju utrogestana , ne znam da li uopće da vadim betu ....tja, eto baš me uhvatio crnjak..
da ne spominjem +4 kg od početka postupka- ajme, to me dodatno ubija:-x
a sada brzo , neka mi neko stavi neki link gdje je bar 20 cura imalo negativan test i pozitivan ishod :mrgreen:...cmokić svima
Sandraks, helou i počisti mailbox. Ukratko - ne kužim se ja to više baš previše, dosta sam pozaboravljala, šire u PP-u kad očistiš mailbox.
Samo se ti ponavljaj, Mia Lilly :love:
naravno da ću nastaviti sa u, naravno da ću raditi betu..nada , zaista, umire zadnja :roll:
Pozdrav svima na ovom topicu. Ja se spremam za postupak kod dr.L i stvarno bi svim srcem željela da nam taj 4.pokušaj na kraju bude dobitni jer mi pomalo ponestaje snage za borbu. Znam da to glupo zvuči kad ovdje imamo žene zmajeve koje su prošle preko 10 postupaka, ali ja se nakon neuspjeha u MB osjećam podosta prazno, tupo i obeshrabreno. Tim više mi postovi kao što je ovaj od Monke puno znače, a vidim da vas ima dosta koje ste uspjele kod dr L u zadnja 2 mj.
Uglavnom, kontrolni uzv je 11.01. i ako nema ciste koja se po prvi put u mom životu pojavila nakon postupka u MB :-o, čekamo m i u 1. mj krečemo. Uh, ako me primate ja bi se voljela pridružiti listi trudnica sa nove klinike dr L ;)
monka čestitam od srca :-D:-D
jako se veselim tvom uspjehu kao i svakom uspjehu dr. Lučingera
Beta danas 841, sutra ujutro na utrv pa cemo znati vise. Uh, bas me strah, no i to ce proci, bit ce to ok ;)
Cure, oprostite sto upadam ko padobranac, ali me zanima da li se može na postupak u IVF polikliniku preko HZZO-a? Sretno svima
kod Šimunića... da... on je svoje "usluge" u potpori nakaradnom zakonu dobro iskoristio... u to nismo ni sumnjali... od tuđmanove ere taj je čovjek ZNA...
danna drzim fige da sutra ugledas svoju mrvicu na uzv!
jel zna tko koliko NAJMANJE mora proci izmedju dva postupka kod dr L.? ovo mi je drugi pokusaj bio i sto prije bi htjela u treci....
Dobro jutro :)
išla sam vaditi betu ....za 2 sata stiže rezultat..
jutros test opet negativan /imam neke jeftine sa ebay-a/+
počelo mi brljaviti .Svejedno sam se nafutrala i čekam..:cekam:
aslan,draga,mi ćemo u drugoj turi
je li neko išao u prirodnom ciklusu kod dr.L..cijena je ista ? osim lijekova, naravno...
Sanela, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te ß ipak iznenadi i da ti uopće ni ne zatreba ova informacija za prirodnjak kod dr L :)
Jutro svima,evo da i ja prijavim...jutros vadila krv,nalazi oko 2 sata
Sanela-Naja,držim fige !!!!!!!!!!!!!!!!!!
joj, kolko Vas ima čekalica...
želim Vam svima najljepše novogodišnje poklone u obliku naaaajveeeećiiiiih brojčica !!!
inna 28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje,
zvanično nisam trudna...hebi ga..
mislim, nije mi ovo sad neki šok - već danim nekako osjećam ,a da ne kažem da su tri testa bila negativna..
hvala svima na vibrama
inna28, tebi šaljem posebne vibre - za veseli provod :)
aslan, meni je moj MPO doktor rekao da baš to nije dobro jer je u velikom postotku ciklus odmah nakon stimulacije anovulatoran. Ja sam radila pauzu od 1 ciklusa prije prirodnjaka po njegovim uputama.
Ali najbolje je da još pitate dr L za ovo pa da vidite šta će Vam on reći.
Sanela,:love2:
Sanela...žao mi je,drži se ,glavu gore i u nove pobjede
špelkica ja sam isla kod simunica preko hzzo-a ali sam njihov pacijent vec jako dugo,ne znam da li mozes doci kao novi i odmah preko hzzo-a ali svakako pitaj. mislim da imaju pravo na 60 postupaka godisnje.
sad im je dosao jedan jako cijenjeni dr iz petrove i rekli su mi da imaju neki najnoviji ultrazvuk.