Nebi se ni ja usudila na bazen trudna ici.
Evo i ja se prijavljujem na sex maraton, ali samo jedno trcanje. Yummy velis nije fer, pa ja mislim da vi ipak imate bolji sex jer sa trudnocom tu je uvijek neki strah sta ako.. Nemos se ni opustit ni raskalasit se kak spada :) jos je i moja rana od cr dosta friska i izrazena, pa kad mm zapne slucajno za nju vidim zvijezde.
Sto se tice bazena, mi tu imamo zatvorene bazene tokom cjele zime i meni je super u njima, al ne usudim se bas zbog mogucih bakterija, infekcija i kojeceg, a svaki put zaboravim pitat gin dali smijem.
http://www.mossopnaturalremedies.com...ks8aAvwf8P8HAQ
Ja kooristim ove probiotike i nemam bakterijskih infekcija. Ako imas urednu bakterijsku floru na tijelu to smanjuje mogucnost od infekcija, jer su bakterije u vjecnom ratu, tako ako dobre bakterije dominiraju na tvome tijelu, mozes se opustiti.
Ja svejedno ne bi riskirala, iako bi bilo lijepo malo se opustit u bazenu.. Mozda poslije 1.tromj.
A joj, kad smo kod rizika, sve je danas rizik. Kad prelazis ulicu, riskiras, kad udises zrak riskiras da ces mozda udahnuti nesto otrovno, kad jedes u restoranu riskiras trovanje hrane, kad sjednes na wc skoljku riskiras infekciju, kad pijes iz case u bircu, riskiras da mozda nije oprana. Kad smo kod rizika, nije da bas imamo izbor, sve je rizik. Na kraju se svodi na to isplati li se. Mene je jako bazen opustao za vrijeme trudnoce, posebice u zadnjem trimestru, tako da se rizik isplatio. Pored toga, u bazen se stavlja klor, tako da bas ne bi trebala biti velika mogucnost zaraze.
U pravu si skroz. Stvar je u tome da sam uvijek slusala price da treba izbjegavat kupanje u bazenu za vrijeme T. I to mi je valjda u glavi. Ne znam, na pocetku sam i svega me strah
nemoj raditi nista zbog cega ces se osjecati lose ili sto ce uzrokovati stres, tako onda nemoj ni na bazen ici ako ces se radi toga gristi, cak i ako je tvoj strah neutemeljen.
ne znam, ja zivim u UK i ovdje je glavna zanimacija trudnica da se banjaju po bazenima. Nisam cula nikad da je neka bas radi koristenja bazena dobila infekciju niti da je to utjecalo na plod, ali, ako te strah, postoje drugi nacini opustanja. Kakva aaromaterapija ili trudnicka masaza (napominjem, mora biti trudnicka, u suprotnom moze izazvati pobacaj), ce te isto tako opustiti...
Ja sam odlučila piškit na test 15.11., ako do tad ne dobijem..eto do tad psihička prirema :uteg:
Pozz cure :) Zadarmamica drzi se.. Yummy_mummy,pitanje, nama je gin rekao sex svaki dr dan, da se plivaci stignu obnoviti, jer ako idemo svaki dan nema efekta, nece biti toliko kvalitetni. E pitanje je, jel maraton kod tebe provjerena opcija, ili eksperimentiras? :D Da znam za iduci ciklus :D
Nista se plivacima nece dogoditi ako svaki dan plivaju u tebi, zato samo go for it!! SVAKI DAN! Nekada je bolje ne slusati lijecnike i raditi onako kako ti je volja!
Tak je! Zna moja talijanka kako se djeca prave! Ok je svaki drugi dan, ali svaki dan je jos bolje. Jedina opasnost kod svakog dana ili vise puta dnevno je ta da cete ti i muz potrositi svu energiju, pa necete imati vise volju za sexom kad ovulacija dojde, ali, ako imate kondicije, udrite svaki dan! Istina je da ima manje spermica kad se sexas svaki dan, ali su bas ti spermici sapravo puno pokretniji i kvalitetniji. Ima hrpa internet stranica koja bas to potvrduje.
Isto tako, mi smo kcer napravili kad smo se sexali 4-5x dnevno.
Frendica koja je imala isto tako nekoliko spontanih za redom je odlucila s muzem svaki dan i napravili su bebu. Treba roditi za 3 tjedna.
Znaci imamo strategiju za iduci mj :)
U pravu si Yummy. A ne mozes znat dal se primilo dok ne kasni m. A pisanje testova....to je samo dodatno uzrujavanje i sekiracija. I ak se primi ne znaci da ce opstat i ak opstane ne znaci da ce sve bit ok do kraja. Ali kad bi tak razmisljale nitko nikad nebi ostao trudan.
Mi smo dva dana zaradom pa se primilo.
Nama ce danas biti 5. danom zaredom ako se uspijem natjerati na sex. Ova gripa me ubija u pojam. Svaka kost/ misic na tijelu bole. Skuhala sam juhicu na laganoj vatri sa govedjim mesom i kostima, te povecrm. Kcer i ja smo se opet potrgale oko mozdine, s tim da je ona pojela i svu mast sa mesa. Mala voli masno.
Ovo moram podijeliti sa vama. Sve one koje ne ostanu trudne u ovom ciklusu pozivam da mi se pridruse u jednom ovakvom blatnom partyu u Daruvarskim toplicama:
https://www.youtube.com/watch?v=PdpblwShdV4
Ma joj samo se vi sexajte kak vam dode. Stignu se oni obnovit. Dosta je i dan prije o i dan nakon. Po tome bi se sexale 2 puta u mj.
Počele su mučnine.
Ja mogu samo potpisati Nivesu i Yummi, mislim da preveliko opterečenje tehnikalijama na kraju postane samo opterečenje...
Svaki dan, ili svaki drugi...ustvari tako ne bitno, kada O pa plus/minus tada se hvata pa se tako možete keksat i svaki dan i samo 3/4 dana u mj
a ovo za testove, to isto, ma dok ne kasni 10 dana bolje ni ne razmišljati...(što meni jako teško pada) sada sam 23.DC i pokušat ću se zaokupiti s poslom max da mi misli ne lutaju ovih dana, a to da mi je test u ladici još od zadnji put je ''prava borba'' :/
Ma sto vise mozgas to manje rezultata. Ja sam se najmanje nadala bas taj ciklus kad sam ostala t. Jer nisam bila ni zainteresirana za svaki ili svaki dr dan jer sam vodila borbu sa drugim stvarima u zivotu. 50 % je sreca u pitanju po mom. Vise mi se neda pisat po lh trakicama razvlacit sluz da vidim jer je o ili nije gledat sve zive simptome i trazit svaki sum u svom tjelu da vidim jel mozda to to. Evo YM ostane skoro svaki ciklus t pa nemoze zadrzat t nikak. Ja se mucim godinama ostanem t 2 puta pa izgubim t u raznim fazama. Neke nikad nisu ostale t. Neke su bile t po 10 puta a imaju 1 il 2 djece. nema tu pravila...kad ti je sudeno je sudeno a mi se samo mozemo malo potrudit da lakse dodemo do rezultata. Ali necu sigurno odbrojavat koji dan sam se i kak sam se i da li je prvi ili drugi. Iskreno mislim da ni muskima to nije bas napeto.
Definitivno potpisjem Nivesu. Nisam nikada pisala LH trakice, niti mjerila temperaturu, jer mislim da za to nema potrebe, ako imas redovite, vidljive ovulacije. Nemam nista protiv toga, naravno da svaka od nas razumije svoje tjelo najbolje i da je svako tijelo drugacije, uostalom vratit cu se na onu temu od neki dan, da li je neka od nas manje vrijedna ako nemoze ostati trudna?? Jucer sam pricala sa svojim muzemo o tome, sta da se zaista desi i d anemozemo imati dijete?? Da li smo zbog toga manje vrijedan par? Naravno da je dijete zelja svakoga i da je zapravo to plod Vas eljubavi, ali ako jedenostavno ne dolazi, sta da sada radim, ako neide neide.... Nekako u zadnje vrijeme pokusavam zaista ne misliti o tome, nego se jednostavno prepustiti i uzivati u ljubavi sa svojim muzem...
I onda jos nesto sto me naaajjjjvvviiisssseeeeee nervira je kad dodjem u Hrv. svi ali bas apsolutno svi pocnu sa pitanjima, a kad cete vi? a di je vase dijete? pa sta cekate?? sto odgovorit takvim znatizeljnim ljudima koji svoj nos turaju zaista tamo gdje im nije mjesto!!!! Onak dodje mi da im odgovorim sorry kaj se nisam udala sa 18 god, sorry kaj nisam odmah imala trbuh do zuba i kaj sam htjela prije nesto uciniti za sebe i mozda uloziti u buducnost u kojoj sada zivim! Nazalost sa nekim razmisljanjima naseg drustva smo ostali jos uvijek u 16 st.
Ma koliki nemaju djecu pa uzivaju u zivotu. posvetis se drugim stvarima. Sebi i svom muzu. Ja sam si nakon izgubljene prve t nabavila psa. Nije zamjena za djete ali mi je pomogao da se vratim u normalu. I svoju ljubav sam dala njemu. Sad mi svekrva veli da ga se rjesim!!! HA HA HAHHA nema sanse
prije bi si ruku odrezala nego njega dala nekome. Jedino da ostanem bez kune pa mu nemam dat kaj jest,ovak nema sanse.
Nades neku zanimaciju i ravnotezu u zivotu i baz djeteta. Jer ako ne ide ne ide.MM je jako tezak za razgovor iz njega doslovno moras izvlacit informacije. Ili se moram pocet derat na njega da bi on poceo odgovarat pa se trudis nekak skuzit kak uopce moze tak, ja moram reci ono kaj imam za reci i gotovo. Pa i ako necemo imat djete imamo jedan drugog ....i tome se treba posvetit. Jer sam sama sebe ulovila da vise pisam po lh trakicama i kopam po netu za rjesenjima nego kaj se kvalitetno druzim sa njim. Mislim da negdje treba postavit granicu. Jer se na kraju zivot svede na borbu oko djeteta i onda skuzis da u toj borbi izgubis ono bitno kaj vec imas kraj sebe....
Meni su govorili ma moras probat opet nesmijes odustat bla bla. ..ja sam pokunjeno sutila u pocetku. Sad velim kad ti prodes kaj sam ja onda cemo raspravljat. I gotov razgovor.
Kad samo odvrtim film...koliko pretraga,operacija jedna, pa kiretaza, prije svega gubitak djeteta...i opet je ostao tu uz mene svaki dan ...iako ne prica puno znas da je tu...mnogi bi odavno okrenuli leda i dali petama vjetra...pogotovo kad me copi siza radi svega...a znao je sve od pocetka nase veze. Da sam bolesna i da mozda nikad necemo imat djete.