Evo, ja imam 35,8 BMI. Ups, vi ste ozbiljno predebeli, morate smršaviti.
Ali piše nemasni dio 54 kg, idealna težina 55 :) Ma daj, samo kila špeka pa MM bi se ozbiljno pobunio da sam idealna. Što stane u kilu špeka? :mah:
Ja sretna da dođem na 28BMI
Printable View
Evo, ja imam 35,8 BMI. Ups, vi ste ozbiljno predebeli, morate smršaviti.
Ali piše nemasni dio 54 kg, idealna težina 55 :) Ma daj, samo kila špeka pa MM bi se ozbiljno pobunio da sam idealna. Što stane u kilu špeka? :mah:
Ja sretna da dođem na 28BMI
Bas sam i planirala skocit do tamo jedan dan
Inace kad je rihec o guzicama, ja bi svoju podigla, pa cak malo i podebljala jer je nema.pogoto u trapericama. Ali nigdje vise nebi ni grama. Pa sad vidjet cemo...
Moj dorucak su uvijek pahuljice,od zobene kase sa bananom (uvijek na mlijeku) do onih junk djecjih kuglica i sl.
Za proteine se i ja dvoumim, skup je to sport kako je vec neka od vas to napisala pa zato.
Flopice drzi se!!
ja sam vidjela takve ćoškaste utege u decathlonu
U intersportu. Nisu takvi kakve ti pises vec jedini koje su imali. Preskupi ali dosla placa prva nakon povisice pa se pocastih.
Odgovor Flopi za utege.
A bila sam na ovoj stranici i kaze da sam idealna. A ja sam bome sebi debleguza.
Ma daj, meni kaže da sam premrsava, mos mislit.
Planiran danas taj lifted butt kad je već danima guzica top tema. Moja je poprilična, samo kako je čini mi se vikki rekla nije laka za održavati :lool:
Moj je 32. Isto ups. Idealna 57. To je tocno 29kg za skinuti. To je tocno 29x sranje od stranice.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Meni kaze idealne ste debljine samo tako naprijed!
A pise da bi mi idealna kilaza bila jos kilu i pol gore a ja jedva docekala to skinut :lol:
A sad sam probala stavit 59 kg ( jer sam izmedju 59 i 60 kg) i kaze mi premrsavi bmi ispod 20.
i opet mi navode 61 kao idealnu.
Moja idealna s obzirom na dob je 67 a ne 57, kada sam u 20tim bila na 58 izgledala sam kao strasilo. Naravno, planiram da tih 67 budu jako skladni:)
Flopi ozdravi brzo :love:
netko je pitao za proteine.
ove ću iduće probati - kupujem ih ovih dana. http://polleosport.hr/proteini/Whey-...in-whey-1-7-kg
Ovo im je novi proizvod.
Ma meni je 300kn previse za to ja bi probala nesto od pol kile da vidim jel bi uopce pila :-)
ni ja ne uzimam te proteine, a da sad idem nešto kupiti, uzela bih radije maslace, nego proteine
Ja imam proteine od konoplje :lool: ali ih ne pijem. Tj. tri puta ravno sam ih pila.
Ovo od 300 kn je 1.7 kg valjda bi potrajalo malo duže..
Rahela, meni maslac od indijskih propala investicija, godinu dana sigurno stoji u fridzu, moram ga bacit:škartoc:
Anci sto ih ne ubacis u zobene?
Upravo s ispekla zobene lepinjice i granolu, sad sam mirna neko vrijeme....
evo ja odradila lifted butt 1 po drugi put (ovaj koji se placa)
bila sam puno bolja
sutra ne znam sto cu
po onoj tablici imam 0,5 kg vise od svoje idealne tezine :mrgreen:
meni je inace tih 60 kg bas taman
samo treba ucvrstiti
dorucak- jedem svasta
proteine ne pijem, nisam tak ozbiljna vjezbacica :-)
maslac od indijskog, njaaaaaaaam, najnajnajnajdrazi...pa kak ti nije fini ivana?
ebaš mi palo na pamet da si za idući tjedan za posao napravim one pogačice od indijskih oraščića, ko je imao taj recept?
bi li se moglo tu kombinirat mljevene indijske i bademe, da me ispadne zeru jeftinije, jer badema imam doma?
moja očekivanja od konoplje su savim drugačija, pa ne bih ovo dobavljivo po dućanima :mrgreen:
cure, gdje nam je danči?
Ja ih imam. I konopljinih. I whey. Imala sam čak i od graška. Al te nisam pila.
Zapravo ni jedne ne pijem u pravom smislu te riječi nego si podebljam doručak (smoothie) za žlicom proteina, al samo kad vježbam. I samo kad se sjetim :)
Tang, mozes kombinirati s bademima, ja sam tako.
Moram naci recept pa napisem.
Napravila sam uzasni body crush 16 i znojna sam ko pas :lool:
Uzasan je trening.
uf, anci, bacila sam pogled, stvarno koma
da one leg pike press :shock:
ali si upotrijebila svoju novostečenu sposobnost ninja jumpa :)
ja gledam upravo sutrašnji 15 minute fat burn, meni je to ubitačan workout, ali istovremeno i skoro pa najdraži, jer prije 6 mjeseci ne bi izdržala ni 5 minuta takvih vježbi. Šta me briga, bit će manji broj ponavljanja, ali baš ću brojat i stavit sve u progress tracker, idući put kad ga budem radila veselit će me napredak :)
Flopice, zelim brz oporavak. :-*
Ovaj kalkulator i BMI ima nedostataka jer ne uzima kompoziciju tijela u obzir nego samo kile. Pa tako ektomorf i mezomorf idte visine koji imaju isti postotak body fata ce imati razlicitu kilazu i BMI ce im reci razlicito iako je zapravo ista situacija.
Ali za neke osnovne smjernice i BMI moze posluziti. Ali za to moze i ogledalo posluziti. :mrgreen:
Sto se tice proteina, ja ih stavim u jutarnji frape i uzmem ih ponekad nakon treninga. Meni su najdrazi od Optimum Nutritiona. I oni, zapravo, kad se gleda po porciji, nisu skupi za ti kolifinu proteina koju osihuravaju. Skupi su jer ih se kesira odjednom veci iznos.
Jesu ovo te lepinje? http://dobrahrana.jutarnji.hr/lchf-fine-lepinje/
KrisZg, kolegice :dancingfever: sredimo mi tih 25 kg nabrzaka :)
Ni ja ne pijem proteine...
Rahela, danci se javila nekidan kad je skulirana rodila :)
Veceras 9.7 km, pace 6:15
Ja sam danas vidjela danci :)
Mb, odlicna si, bravo!!!
Tang, nisam uspjela sve ninja jump, tesko mi je bilo. Radila sam poslije obican skok u plank.
Preuzasan je trening! :lool:
Nema nish nabrzaka:) Nisu nabrzaka niti dosle. Uglavnom mm mi je danas uzeo cla. Buduci da doista kukam i frka me trbuha jer sam tamo najjaca kaze da je dobrodosla pomoc.Vidjet cemo hoce li se nesto ubrzati ili barem malo poboljsati oko gubitka trbuha. Navodno je upravo nedostatak cla uzrok slaganja masti oko trbuha. Proteine sam pila one iz dm-a i ti su mi medju finijima. Iz pollea su mi bljak barem choco okus. Ne pijem ih vise jer se zastopam od njih.(bilo kojih) uglavnom treba paziti od cega se uzimaju, od sirutke se najlakse probavljaju.
Treba ih birati i prema vremenu uzimanja: whey je najbrze razgradiv i uzima se nakon treninga. Kazein je sporo razgradiv i uzima se prije spavanja.
Ali ja opcenito hranu iz kutija i posuda nesto ne preferiram. Kako svasta nesto pratim na yt, kad vidim ove fitness ljude koji povremeno stavljaju svoj jelovnik da se vidi sto jedu/uzimaju, bude mi ih zao.
Vecina toga sto unesu u sebe su raznorazni pripravci za ovo i ono. I tu i tamo poneki obrok. Na kraju unesu jednako kemije kao i oni koji jedu junk.
Malo karikiram, i jasno mi je zasto to prikazuju, ali se svejedno sazalim nad njima :mrgreen:
Kad smo već danas spominjale stražnjice.... tek sad sam uspjela odraditi polovicu vražje yoge P90X (inače traje sat i pol). Ko želi osjetit mišiće pozadine nek odradi prvu polovinu. Ajme. A mislila sam da je nemam (guzu). Nešto takvo još nisam probala. Jako intenzivno. Drugi dio je više balans, ravnoteža mada ni u ovom prvom dijelu toga ne nedostaje.
Može link na P90X? Pokupila bih par poza pa da si uvrstim u svoju rutinu....
:-)
https://www.youtube.com/watch?v=DQhZUZMXfJo
dobro pa sam ovo našla. Tu se bar vidi o čemu je riječ.
molim da se obrati pozornost na guzu vježbačice. Sam kraj videa 52. min. E to je guza.
Kris zg i ti još dojiš? Smije se taj Cla uz dojenje?
Ja volim proteine, te umjetne, to mi je miris mladosti :) Kad sam imala 50 kilica i izgledala ko štapić. Ja stvarno mislim da se meni ovo debljanje od kad imam djecu dogodilo jer sam pretjerilvala u suprotnom smjeru prije...
Ali kad vidim sastav ne idu mi uz dojenje.
Ako zna netko neke bez gomile kemije meni bi baš pomoglo za dvije užine kad obično ne stižem jesti
Sinoc hiit cardio (can you hiit like a girl). Taj mi je super. Poslije trbusnjaci.
znam ja to sve :) , meni je bio zanimljiv kalkulator s obzirom na to koliko se "dopušteni" kg s godinama povećavaju
ogledalo mi kaže da bi trebala spustiti bf bar za 2-3% :mrgreen:
a ovi tipovi, uh, meni se teško procijeniti, valjda sam neka kombinacija mezomorfa i ektomorfa?!? :zbunj:
prijavljujem 15 minute fat burn #3
zuzka je imala 226 ponavljanja, a ja 95 :lol:
Imala bih 85 da sam se imala snage nasmijat kad je rekla "slobodno vi radite brže od mene" :lool: