Imam proteine, neke iz dućana gaz u pothodniku, kad su bili na akciji. Pijem povremeno, nakon treninga s utezima, mislim da nema potrebe piti nakon trčanja. Proteini pomažu bržoj regeneraciji pokidanih mišićnih vlakana kod treniranja s težinama; pokidana vlakna se onda podebljaju. Jer to trening s težinama zapravo i jest, trganje mišićnih vlakana da bi se dobila deblja vlakna (tako nekako).
Imam vaniliju;okus nije neka sreća koji god da kupiš. Meni je osobno ovaj presladak, ali i svaki koji sam pila bio mi je presladak. Čini mi se da whey malo i napuhuje. Svejedno popijem, ne možeš toliko proteina (22/23 g) dobiti u nekom normalnom obroku nikako. Miješam s vodom, nikad s mlijekom, ubacim i glukozu, da sve bude prema ps-u. Nekad znam i na poslu drmnut, kad mi se ne da ništa jesti.
Stigla mi je šipka s utezima, ajme ogromna je (180 cm), u malom prostoru jako je teško s njom baratati. Probala sam mrtvo dizanje i čučanj. Mrtvo sam probala 30 kg, ide bez problema, nisam htjela više dizati težinu za sada. Čučanj 20, isto ok, ali mi je problem skinuti šipku s leđa.

Uglavnom, like it!
flopice, jesi ti bolesna ili netko tvoj? u svakom slučaju, drži se!