Stranica 16 od 275 PrviPrvi ... 614151617182666116 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Treba ih birati i prema vremenu uzimanja: whey je najbrze razgradiv i uzima se nakon treninga. Kazein je sporo razgradiv i uzima se prije spavanja.
    Ali ja opcenito hranu iz kutija i posuda nesto ne preferiram. Kako svasta nesto pratim na yt, kad vidim ove fitness ljude koji povremeno stavljaju svoj jelovnik da se vidi sto jedu/uzimaju, bude mi ih zao.
    Vecina toga sto unesu u sebe su raznorazni pripravci za ovo i ono. I tu i tamo poneki obrok. Na kraju unesu jednako kemije kao i oni koji jedu junk.
    Malo karikiram, i jasno mi je zasto to prikazuju, ali se svejedno sazalim nad njima

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kad smo već danas spominjale stražnjice.... tek sad sam uspjela odraditi polovicu vražje yoge P90X (inače traje sat i pol). Ko želi osjetit mišiće pozadine nek odradi prvu polovinu. Ajme. A mislila sam da je nemam (guzu). Nešto takvo još nisam probala. Jako intenzivno. Drugi dio je više balans, ravnoteža mada ni u ovom prvom dijelu toga ne nedostaje.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Može link na P90X? Pokupila bih par poza pa da si uvrstim u svoju rutinu....

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

https://www.youtube.com/watch?v=DQhZUZMXfJo

dobro pa sam ovo našla. Tu se bar vidi o čemu je riječ.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

molim da se obrati pozornost na guzu vježbačice. Sam kraj videa 52. min. E to je guza.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kris zg i ti još dojiš? Smije se taj Cla uz dojenje?
    Ja volim proteine, te umjetne, to mi je miris mladosti Kad sam imala 50 kilica i izgledala ko štapić. Ja stvarno mislim da se meni ovo debljanje od kad imam djecu dogodilo jer sam pretjerilvala u suprotnom smjeru prije...
    Ali kad vidim sastav ne idu mi uz dojenje.
    Ako zna netko neke bez gomile kemije meni bi baš pomoglo za dvije užine kad obično ne stižem jesti
    Posljednje uređivanje od pikula : 14.01.2016. at 07:57

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sinoc hiit cardio (can you hiit like a girl). Taj mi je super. Poslije trbusnjaci.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    molim da se obrati pozornost na guzu vježbačice. Sam kraj videa 52. min. E to je guza.
    odmah prevrtila na kraj, ali mi je vježbačica u mraku pa ne vidim dobro, možda je do mog monitora. No i to što vidim je višestruko bolje od moje situacije. A sad idem pogledati od početka. Thnx za video!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj kalkulator i BMI ima nedostataka jer ne uzima kompoziciju tijela u obzir nego samo kile. Pa tako ektomorf i mezomorf idte visine koji imaju isti postotak body fata ce imati razlicitu kilazu i BMI ce im reci razlicito iako je zapravo ista situacija.
    Ali za neke osnovne smjernice i BMI moze posluziti. Ali za to moze i ogledalo posluziti.
    znam ja to sve , meni je bio zanimljiv kalkulator s obzirom na to koliko se "dopušteni" kg s godinama povećavaju
    ogledalo mi kaže da bi trebala spustiti bf bar za 2-3%

a ovi tipovi, uh, meni se teško procijeniti, valjda sam neka kombinacija mezomorfa i ektomorfa?!?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

prijavljujem 15 minute fat burn #3

zuzka je imala 226 ponavljanja, a ja 95
    Imala bih 85 da sam se imala snage nasmijat kad je rekla "slobodno vi radite brže od mene"

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Imam proteine, neke iz dućana gaz u pothodniku, kad su bili na akciji. Pijem povremeno, nakon treninga s utezima, mislim da nema potrebe piti nakon trčanja. Proteini pomažu bržoj regeneraciji pokidanih mišićnih vlakana kod treniranja s težinama; pokidana vlakna se onda podebljaju. Jer to trening s težinama zapravo i jest, trganje mišićnih vlakana da bi se dobila deblja vlakna (tako nekako).
    Imam vaniliju;okus nije neka sreća koji god da kupiš. Meni je osobno ovaj presladak, ali i svaki koji sam pila bio mi je presladak. Čini mi se da whey malo i napuhuje. Svejedno popijem, ne možeš toliko proteina (22/23 g) dobiti u nekom normalnom obroku nikako. Miješam s vodom, nikad s mlijekom, ubacim i glukozu, da sve bude prema ps-u. Nekad znam i na poslu drmnut, kad mi se ne da ništa jesti.

Stigla mi je šipka s utezima, ajme ogromna je (180 cm), u malom prostoru jako je teško s njom baratati. Probala sam mrtvo dizanje i čučanj. Mrtvo sam probala 30 kg, ide bez problema, nisam htjela više dizati težinu za sada. Čučanj 20, isto ok, ali mi je problem skinuti šipku s leđa. Uglavnom, like it!

flopice, jesi ti bolesna ili netko tvoj? u svakom slučaju, drži se!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jutros osjećam glueuse nakon jučerašnjeg lifted butta, nije lagan. Na kraju sam uzela girju od 8 za dvije ture jump.squatsa. Je me razveselilo kad sam vidjela da su 4 runde a ne 5 kako je bila zuzi rekla. Tak sam tad povezala da ste to komentirali jednom prilikom.
    Danas bi mogla perfect ABS afterglow, dugo nisam....
    Tang :loool: to zuzi kaže za anci, sasu i slične

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Kris zg i ti još dojiš? Smije se taj Cla uz dojenje?
    Ja volim proteine, te umjetne, to mi je miris mladosti Kad sam imala 50 kilica i izgledala ko štapić. Ja stvarno mislim da se meni ovo debljanje od kad imam djecu dogodilo jer sam pretjerilvala u suprotnom smjeru prije...
    Ali kad vidim sastav ne idu mi uz dojenje.
    Ako zna netko neke bez gomile kemije meni bi baš pomoglo za dvije užine kad obično ne stižem jesti
    Nope, ne dojim. Prestala je sama prije par mjeseci. Ne bih rekla da ista takvoga ide uz dojenje bez obzira kaj je to cla iz safranike.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Imam proteine, neke iz dućana gaz u pothodniku, kad su bili na akciji. Pijem povremeno, nakon treninga s utezima, mislim da nema potrebe piti nakon trčanja. Proteini pomažu bržoj regeneraciji pokidanih mišićnih vlakana kod treniranja s težinama; pokidana vlakna se onda podebljaju. Jer to trening s težinama zapravo i jest, trganje mišićnih vlakana da bi se dobila deblja vlakna (tako nekako).
    Imam vaniliju;okus nije neka sreća koji god da kupiš. Meni je osobno ovaj presladak, ali i svaki koji sam pila bio mi je presladak. Čini mi se da whey malo i napuhuje. Svejedno popijem, ne možeš toliko proteina (22/23 g) dobiti u nekom normalnom obroku nikako. Miješam s vodom, nikad s mlijekom, ubacim i glukozu, da sve bude prema ps-u. Nekad znam i na poslu drmnut, kad mi se ne da ništa jesti.

Stigla mi je šipka s utezima, ajme ogromna je (180 cm), u malom prostoru jako je teško s njom baratati. Probala sam mrtvo dizanje i čučanj. Mrtvo sam probala 30 kg, ide bez problema, nisam htjela više dizati težinu za sada. Čučanj 20, isto ok, ali mi je problem skinuti šipku s leđa. Uglavnom, like it!

flopice, jesi ti bolesna ili netko tvoj? u svakom slučaju, drži se!
    Navodno je glukoza amen kod dobivanja na misicnoj masi. Mm isto uzima uz weith gainer 10g dekstroze.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Navodno je glukoza amen kod dobivanja na misicnoj masi. Mm isto uzima uz weith gainer 10g dekstroze.
    Pa, čitala sam da dekstroza (odnosno jednostavni šećer) pomaže da proteini nakon treninga odu gradit mišiće, a ne u glikogenske rezerve, ali to samo u okviru nekih pola sata nakon treninga, inače ne.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Prijavak, trening sa girjom:
    3runde: 20 swing, 20 deadlift (pa ono podizanje girje na prsa, nemam pojma kak se to sad zove),20 goblet, 20 figure8 i po 10 clean&press sa svakom rukom, 20 trbusnjaka sa girjom,20 russian twist isto sa girjom i noge u zraku plus da je svaki put spustim skroz na pod (to sam vidjela kod zuzi) i po 15 side plank podizanje (isto neznam kak se zove pravilno).

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Trening u teretani 35'. Bic 25min, 100 kcl, i mali kružni đir po spravama 10' prsa, leđa, trbuh, noge...
    Flopice drš se!
    Posljednje uređivanje od pikula : 14.01.2016. at 12:35

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dijana hvala na iscrpnom postu i pojasnjenjima.

Nama ti se isto jako trgaju misicna vlakna kod trcanja pogotovo kod velikih napora bilo brzine duzine ili utrka.
    a ja sad vjezbam i s utezima girjom tako da....

mora me neki zgodni decko prodavac uvjerit u nekom od tih sportskih ducana da kupim to vece pakiranje jer ocito manjih bas nema

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavak, trening sa girjom:
    3runde: 20 swing, 20 deadlift (pa ono podizanje girje na prsa, nemam pojma kak se to sad zove),20 goblet, 20 figure8 i po 10 clean&press sa svakom rukom, 20 trbusnjaka sa girjom,20 russian twist isto sa girjom i noge u zraku plus da je svaki put spustim skroz na pod (to sam vidjela kod zuzi) i po 15 side plank podizanje (isto neznam kak se zove pravilno).
    bome tigric odlican trening!

Dijana pazi da ne rasturis stan s tim svojim napravama

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Dijana hvala na iscrpnom postu i pojasnjenjima.

Nama ti se isto jako trgaju misicna vlakna kod trcanja pogotovo kod velikih napora bilo brzine duzine ili utrka.
    a ja sad vjezbam i s utezima girjom tako da....

mora me neki zgodni decko prodavac uvjerit u nekom od tih sportskih ducana da kupim to vece pakiranje jer ocito manjih bas nema
    Ima manjih, optimum nutrition ima vrecice od pola kg. Za druge proizvodjace ne znam.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

lili, nema baš uzoraka, odnosno negdje gdje i ima, preskupi su..Ali vjeruj mi, nijedna vrsta nije neka sreća. Probala sam i najskuplji, Weider Gold (ili među najskupljim) i MyProtein (među najjeftinijim), onaj bez okusa - taj puno ljudi stvarno ne bi moglo popit, i ništa mi nije baš super. Ali neki ljudi obožavaju Gold, maznu onaj od čokolade s bananom, i to im je najljepši dio prehrane. Ja personally se ne tješim takvim nadomjescima već, kad mi dođe, maznem the real thing, pravu masnu čokoladu, punu šećera i ostalih s--nja, ni slučajno tamnu.

Apropo opreme, nda, kućica nam već liči na teretanu. Tješim se da je sve to kapital.(-:.

Inače, možeš ti slobodno piti whey, pa to je obični nadomjestak za prehranu, neće ti, ne boj se, buknut mišići od toga. (-:

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa, čitala sam da dekstroza (odnosno jednostavni šećer) pomaže da proteini nakon treninga odu gradit mišiće, a ne u glikogenske rezerve, ali to samo u okviru nekih pola sata nakon treninga, inače ne.
    Najvece glikogenske rezerve jesu u misicima.
    Ovi seceri (dekstroza) se koristi jer je nabrze razgradiva pa najbrze ulazi u krv i poslijedicno u stanice.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Šta nema i u jetri glikogena? Nešto mi je tako u sjećanju..
    Posljednje uređivanje od Dijana : 14.01.2016. at 13:14

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja prijavljujem dvije ispecene torte i dva kolaca
    sad uspavljujem malu pa cu vjv zwow 60
    i, mislim da cu se pridruziti zuzka klubu
    zalim se jucer kak je samo lb1 besplatan, a ostali na placanje i veli on: da, i? pa uplati.
    meni nije ni palo na pamet, lol
    nego, kolko to kosta? da probam koji mjesec

tigric, ti stvarno rasturas
    tang i meni je super kak ona bodri
    ivana, rekoh ja, nije lagan, al i mene razveselila runda manje

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ima, ali ga u misicima ima vise jer je brze dostupan, a tamo se najvise trosi.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Šta nema i u jetri glikogena? Nešto mi je tako u sjećanju..
    Ima, i u plazmi i u mozgu, ali u puno manjim kolicinama.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala zhang i spajka..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala dijana zhang i spajka na savjetima.
    uzet cu tvoj zhang u malim vrecicama di si ono kupila?

Dijana kakk si me procitala ha ha da bojala sam se da mi se na napusu misici to mi fakat nije lijepo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da samu sebe pojasnim volim lijepo oblikovano zensko tijelo al ne i nabildano.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bez brige lili. Ne ide to sam tak

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lili, gdje me nađe s burpeejima, meni su jedna od najtežih vježbi (osim sklekova, naravno)
    zato još ni ne vježbam sa zuzkom, kod nje samo burpeeji... a budući da gubim brzo formu, bojim se da si ne rasturim leđa
    ako pretjeram...
    treba mi još snage

meni je isto ljepši long and lean look, malo vidljivih mišića to svakako da ali ne previše...
    ali mislim da tu ni nema "nabildanih"... većinom ove naše ultra vježbačice su prije onako vitke i žilave a ni blizu
    nabildane
    Posljednje uređivanje od Willow : 14.01.2016. at 14:51

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

može se u proteine ubacit nekog voća da se poboljša okus, uz napomenu da ja to ne kušavam

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma znam Cubana al ja sam nakon mjesec i pol vjezbanja veslanja ( eto i tamo se nasla u studentskim danima) dobila takve misice po rukama ramena ono...uh kad sam se pogledala i to skuzila u ogledalu brzo sam odustala od veslanja.

brzo ih navucem pa sad umisljam gluparije

Willow ma da 100 ljudi 100 ukusa meni je bitno da se MENI svidja moja razina misicavosti

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sad vidim da imam dvije masnice na podlakticama ( gornja strana iznad zgloba.taman gdje mi girja sjrdne kod clean&pressa. Ne zurim se kad radim i pokusavam izvesti vjezbu bez da mi girja leti u lupi u ruku ali reklo bi se da nisam jos savladala tehniku.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    veli on: da, i? pa uplati.
    meni nije ni palo na pamet, lol
    nego, kolko to kosta? da probam koji mjesec
    10$ misecno nije puno, probaj!
    ja cu opet na ljeto uplatit, tada mi pase vjezbat s njom jer ne trcim.

nemojte o misicima, meni su ruke dosta jake, bas ih ne volim. takve su i kad smrsavim :/

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Offtopic, sjedim kod frizera sa folijama na glavi, totalni makeover, nova boja i kraca kosa.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Drzte fige!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

drzimo fige tigric i sliku ocemo

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ginger, probaj jedan mjesec, lako se odjavis kad god pozelis.

Ja sam trcala od posla do doma i odusevljena sam. Dosla sam doma u16:45. A jucer tramvajem u 17:10 pa ti vidi

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

anci super brza si od tramvaja
    ja se mislim ocu li ic, moglo bi pljusnit svaki cas :/

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Super vam je ta fora sa trcanjem doma
    Meni je to neizvedivo.

Danas sam pojela negdje oko pola pizze i mikado cokoladu. Preskacem vjezbanje. Drugi dan periode mi je, odvozila sam cca 600km i nekako sam krepana.

Tigric, hocemo sliku!
    Posljednje uređivanje od zhang : 14.01.2016. at 17:55

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anci bravo!

tigric drzim fige!

mb thnx, probat cu, meni pase sad, po ljeti landramo previse

Willow ja crkajem na zuzki
    i razmisljam i pretplati

ja odradila zwow60
    i 2 runde:
    20x swing
    20x goblet squat
    20x russian twist
    20x 8 squat

meni dosta, mokra, crvena

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Koliko se sjećam zagrebačkih tramvaja, nije mi nezamislivo da je anci pa i triput brža
    pogotovo u određenim ulicama i u određeno doba dana
    sjećam se kako sam svojevremeno išla na posao, dođem 17kom do Vjesnika, izađem iz tramvaja, prođem pješke do HNK i pritom prođem pored još 17ke i ukrcam se u četvrtu

ali bravo anci ja i dalje ne razumijem šta napravite sa torbom s novčanikom, je li nosite pederušu ili?

ginger, stvarno nije neka cifra, to je više psihička granica, barem meni bila, u smislu šta ću išta plaćat kad ima besplatnih vježbi
    i ima, ali meni je onaj njen beginner program, i taj raspored raznolikih vježbi da ne moram puno mislit, puno učinio za motivaciju i to mi je vrijedno tih novaca.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Willow ja crkajem na zuzki
    i razmisljam i pretplati
    ustvari pomaže kad prihvatiš da trebaš crkavat

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

e da! :inaniz:
    dala sam mužu da mi ponovo zbroji ponavljanja jutrošnjeg workouta i otkrio je da sam zaboravila jednu peticu, nije dakle bilo 95 nego okruglo 100

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

falite mi....

škicnem ja tu i tamo ali mi glupo pisat kad ne mogu pratit temu ko prije...
    ajde,napisat ću da je meni super whey Optimum nutrition gold standard,okus čoksa, to mi je neko odi preporučio da kupim,lako se topi i nije toliko umjetan okus...
    načeta velika kanta u špajzi čeka povratak na vježbanje....

to za nabildavanje,jako individualno...moju sam kumu nagovorila na vježbanje i brzo me prestigla u mišićnoj masi a išla je samo 3x tjedno na neki body pump...
    čak ju je trenerica pitala da jeli pije neke suplemente jer je vidjela ogroman napredak a nije prije vježbala niti se bavila sportom...
    guda jedna,a ja više od nje vježbala pa manje vidljivi mišići...

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Skulirana, samo ti nama navrati!
    Anci, bravo, ugodno s korisnim, nema boljeg osjećaja.
    Ginger, go girl, možeš ti to!
    Odradila dam abse, buduci da me još boli pozadina pa da budem u ravnoteži
    Ovaj mjesec se nisam pretplatila na zuzku, da malo promjenim. Mislila sam cak nešto iz focusa ubaciti ovih dana.
    Tigrić, čekamo fotke....
    Posljednje uređivanje od ivana s : 14.01.2016. at 19:31

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zhang, da te utjesim, ja sutra planiram cheat a jedna rittersport me gleda već danima iz ormara

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zhang odmori malo

skulirana oce to tako!

ginger, ivana s bravo

ja sam se ipak odvazila odtrcat ali samo 5.7 km jer drugu polovicu setnice ne radi rasvjeta
    nazad mi je pocelo gadno puhat u prsa a i valovi su me skoro okupali par puta pa sam odustala od ideje jos jednog kruga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •