Rade Pendrek, godina 40, zanimanje milicioner.... :lol:
Dakle imam 38.5, 171-172 cm i 61-62 kg. 4 djece, najstarije 14.5. Smeđa kosa, nemam sijedih. Teško uzgajam mišiće.
Printable View
Rade Pendrek, godina 40, zanimanje milicioner.... :lol:
Dakle imam 38.5, 171-172 cm i 61-62 kg. 4 djece, najstarije 14.5. Smeđa kosa, nemam sijedih. Teško uzgajam mišiće.
marta, iz priloženih podataka (ili bolje reći iznuđenih) ti si dvostruko naj; najstarije dijete i najteži uzgoj mišića :mrgreen:
btw.jesi kupila whey?
ja nemam ništa naj. šmrc. možda sam konkurirala za najdužu kosu, ali sam se ošišala :aparatic:
cure bravo za pace :klap:
bome meni focus nije lagan a radim i insanity usporedno.
veceras max cardio conditioning (ili kako vec). bila sam u doktora i dobila antibiotik, grlo mi se ognojilo :(
marta svaka cast! na sve, godine, djecu, liniju, vjezbanje...:naklon:
nadam se da cu i ja bit ustrajna i za 10god
ajde kavofob uvijek se nadje nesto, ja recimo imam najduzi jezik :-P
Odradila linkani 1. dan trčanja. Sva sam ponosna na sebe.
Držite mi fige, jer obično nakon 3. dana odustanem.:evil:
ako se netko hoće mijenjati može dobiti moj naj :mrgreen:
a sad gibam čeka me W11 8-)
Eto, važno je imati dobar motiv :)
Kavofob, mislim da i ne možeš znati s runkeeperom trenutnu brzinu, čini mi se da on nakon prijeđenog kilometra to preračuna. Meni obično pokazuje veći ili manji pejs, no ja okvirno pogledam vrijeme i kilometražu, npr. na 4 km prošlo je 24 minute, znači da je prosjek oko 6 min/km, po tome se ravnam.
Anemona, samo se ovdje uredno prijavljuj, to puno pomaže da ne odustaneš tj. kad i preskočiš par dana ili par tjedana :mrgreen: opet se mic, po mic vraćaš
:lol:
bravo Anemona!
išla sam sad gledati program. pa to je 10 minuta trčanja :klap:
jel bilo teško?
nemoj odustajati. izdrži 3 tjedna. kažu da za stjecanje navike treba 3 tj. uzastopnohg ponavljanja :-)
vikki, ja koristim endomondo i više ni ne gledam brzinu, ali mi ju kaže nakon svakog prijeđenog km i to bude svakako. recimo danas prvi km 5:55, pa drugi za koji sam mislila da sam brža ispao 6:12. zadnji sam bila uvjerena da je najsporiji, a bio je najbrži 5:54... i tak, uopće nemam osjećaj kako trčim, a očito trčim skroz neujednačeno :oops:
betty sretan rođendan :-*!!!
čini mi se da će se sada zaredati rođendani...
ja bi slikice, ko već šalje :-)...ako može...
ja još ništa ne radim, sada sam trenutno kod mame, a i N. mi je prenijela ovaj neki gadan virus...tek sam jutros malo progovorila, do tada sam samo zijevala ko riba...čak su i na poslu svi pored mene počeli šaputati :lol:...
a i prehranu sam srozala skroz, za ovo 7 dana od kada radim, nema te pekare i pitare u koju nisam ušla :lool:...
anemona kada ovdje prvi put nešto prijaviš nema odustanka...
*mamice* nisi baš u svemu naj, šijem te za kile, a isto smo visoke...i 32. godine su mi :-)...
Bravo :-D
Ako ti je preteško, samo ti uspori, bolje nego da odustaneš :)
Nisam vidjela program, nadam se da nije svaki dan trčanje, nego barem svaki drugi, da se stigne tijelo odmoriti.
Kavofob, ako je to moguće kod tebe :mrgreen: neka ti subota bude rest day da budeš odmorna za utrku.
vikki woooow :naklon:...neko je već napisao, ali da ponovim, dupe ti je nevjerovatno, hoću i ja onakvo...i mislim da ti ne treba puno do one predtrudničke figure, blizu si...
Joj, više nije, za vratiti se na staro trebalo bi se baciti na šipku ili girju i dead lift, tj. teretanu, i to pod vodstvom trenera (kao milasova, njezini su treninzi ciljani), a to je sad nemoguće s djetetom koje plače čim me nema po ure.
odradila w11 , i mislim da sam otkrila od čega su me neki dan bolile butine i imala sam osjećaj da sam sva raštimana u kukovima, krivac je vježba žablji hod 8-)
A zasto ja nisam vidila milasovu jos?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
moguće je :lol:
koliko sam samo dana preskočila trening kad nisam trebala. uh, boli glava. ali od sada kao sasa - 6x tjedno dok god 6pack ne iskoči (a kako pustošim frižider potrajat će koju godinu :mrgreen:)
a za ozbač, tako sam i planirala. ne želim se osramotiti pa da na utrci budem preumorna :)
Večeras ovo: http://www.zuzkalight.com/blog/beach-workout/ što je sasa svojedobno linkala. Kod Zuzi mi je super što koliko god kratak trening bio i izgledao jednostavan, začas si potpuno mokar. Nisam uspjela odraditi četiri runde za 15 minuta nego tri (burpiji su mi slaba strana, a i malo gubim ravnotežu na bird dog).
I sasu bi vidila.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Da, one leg squat mi nije takav problem iako se ne mogu spustiti tako nisko kao ona, pistol squat mi je težak (ali i među učinkovitijima za dupe), to se još nisam odvažila.
Odlicno! Probat cu ga ja sutra.
Ovaj trening sam radila ali sam u startu zamijenila taj cucanj s dead liftom. Ili drugim cucnjevima, ne sjecam se.
Jelda je super? Onaj bird dog je super!
Na bird dogu gubim ravnotežu, natjerala sam MM da proba, skoro je pao :lool:
Neće ti biit težak one leg squat, spuštaš se koliko možeš, s vremenom ćeš moći sve dublje.
Ispraksirala sam one leg dead lift iz ovog Zuzkinog treninga: http://www.bodyrock.tv/2009/10/17/to...tober-17-2009/
Ja cu sad ispasti tuka... Ali kad sam vidjela one leg squat, pomislila sam odmah na pistole i samo to prekrizila :D
Jedva cekam probati.
Moze savjet
Ja bi zapocela 6w6p ako budem pronasla vremena (citaj:snagu volje)
Brine me dijastaza (jel se tako pise) Pokusala sam izmjeriti prstima koliki bi taj razmak izmedu misica bio,mislim 2prsta.
Vec sam i ranije htjela malo trbusnjake vjezbat al tu bi se pojavila uzasna kvrga i bilo me strah,odustala sam-i tako vec mjesecima :-)
Jel mogu zapocet s vjezbom,na sto bi eventualno trebala paziti
Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
Nemoj nikako raditi klasicne trbusnjake, lezanje na ledjima i pridizanje gornjeg dijela. Nemoj raditi V hold vjezbe.
Na ovom linku pogledaj vjezbe, ove crno bijele :D
http://bikinibodymommy.com/2013/04/2...t-do-crunches/
Vikki,radim ciljano,ali sta mi vrijedi kad prehrana kaska..
Vide se neki rezultati ali ne kao prije kad sam se puno kvalitetnije hranila neg sad..
S2000,poslat cu ti link,6 mj.nakon poroda..
Jucer nista,krenula na radionice Rastimo zajedno pa mi to oduzelo 3 sata..
anemona drzim fige :)
milasova ja se ne sjecam da sam tebe vidila pa posalji i meni ako moze :)
Curke vitkice (zhang, sasa, danci, kavofob, itd...), koliko ste ono rekle da vam je bf?
Moj 36 % :-x
Moj je bio 34 ili 35 kada sam poslije druge trudnoce krenula. Sada je oko 20. (Tu je vec duuugo)
Moze se, samo vrijeme i trud... :-)
Trudim se, trudim se. Idem u teretanu, trčim, prehrana mi je besprijekorna. Mjerit ću ponovo za dva tjedna.
Mjeri i centimetre
Naravno, pa bez njih ni ne mogu izračunati bf?
Anemona, BRAVO za trčanje! A ono je zarazno, kad se krene, ide, a ako negdje zaškripi, ti skok do nas po inspiraciju ;)
Zhang i Vikki, zavidim!!!! Baš ćete se lijepo družiti!!!! :-D
Kavi, ludice, ja mislim da se ti sa svojim predispozicijama ni da hoćeš ne možeš osramotit na trčanju :zaljubljen:
Ja jutros TBC + 5 serija po 20x swing (16kg :-D) intervalno (čekala da HR padne između serija). Ala al mi povećanje opterećenja godi, HR skakao u anaerobnu zonu.