Bravo, djevojke! Bas mi je drago zbog vas! :)
S2000, to je teska vjezba. Vjerojatno mislis na onaj side plank, ali ima lijeka :mrgreen:
Radis ga svaki dan :lool:
Printable View
Bravo, djevojke! Bas mi je drago zbog vas! :)
S2000, to je teska vjezba. Vjerojatno mislis na onaj side plank, ali ima lijeka :mrgreen:
Radis ga svaki dan :lool:
Čestitam kavofob na prvoj utrci, ona je to s lakoćom, poput balerine, otplesala preko nasipa :-):klap:
Ja sam malo zaštekala na 4. kilometru, počela me slezena probadati (od straha da neću imati energije zbog neprospavane noći, prejela sam se za doručak, a kad ne prođe dovoljno od klope do trčanja, uvijek me boli). Uglavnom, umjesto da sam prema planu ubrzala zadnja dva kilometra, morala sam usporiti i trčati držeći se za slezenu :roll: no mislim da je pejs oko 5:35, vidjet ćemo kad objave rezultate :)
Odlicno ste vi to odradile! Bravo! Bas me zanimaju rezultari..
Ja sam jos jucer odradila 6w6p level2 cisto da vidim o cem se tu radi..ok je,ima tu stvarno dobrih,malo tezih,vjezbi.
kavica koja je sifra?
cestitke cure
Još jedan veliki BRAVO cure!!!!!!! :klap:
hvala vam svima :love2:
vikki, super si otrčala, posebno s obzirom na nespavanje i slezenu. ja sam se uplašila kad si stala na kraju 4. da nećeš nastaviti, ali sam očito brinula bez razloga :klap:
ma bilo je sjajno. baš sam sretna da smo trčale zajedno :-D
Pa skoro sam odustala, ali mi je bilo žao jer sam relativno s lakoćom dotad trčala, pa sam stisnula zube taj jedan km. Hvala tebi što si bila uz mene, sigurno bi došla u cilj i koju sekundu prije da me nisi pratila pred kraj :)
:-*
Bravo cure! Meni je uzas odvojiti poure za vjezbu vikendom. Nemam mjesta u stanu nego u dnevnom, i uvijek netko smeta.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
bravo cure :klap:
kavofob trbuh je super :naklon: i ramena i ruke :klap:
Cure, jel bila guzva na utrci?
Meni se čini da nije ako usporedim s Volim trčanje i zagrebačkim maratonom prošle godine. Valjda i zato što je pomaknut termin pa su ljudi imali druge planove.
Najveći startni broj koji sam vidjela bio je 111. Čini mi se da nas je bilo stotinjak :)
Napisala sam kratku motivacijsku priču na blogu o današnjoj utrci. U zadnje vrijeme ne stignem baš pisati, a i da budem iskrena već sam zaboravila kako je to boriti se s gubitkom kg i osjećati se debelo i tromo pa mi je teže o tome pisati. Ali nisam zaboravila zašto je blog nastao i nadam se da će nekoj mami koja nas za sad samo škica, ova kratka priča biti motivirajuća :)
Bravo cure, svaka čast!
Hvala, cure :), evo od 25 žena kavofob je 11., ja 12. u ukupnom poretku, nije loše za jedan početak i ponovni početak. Ipak je bilo samo 66 trkača na 5 km.
Ide level 1 tri tjedna pa level 2 tri tjedna?
Uz to idem dva put tjedno na vjezbe. Jednom na body sculpt jednom na progressive pilates. To mi je super da izadjem SAMA iz kuce, 20 min imam do tamo pjehe i izvitrim mozak. I dobro dodje da naucim pazit na neke stvari da pravilno radim vjezbe.
Npr do sad bi uvijek kad bi drzala djecu uvukla ledja, izbacila guzicu. A to nije dobro za ledja. Sad se izravnam i tezinu prenesem i na trbusnjake a ne na kosti tj kicmu... ucim ucim :)
Taj side plank mi je tezak za ruku na kojoj stojim. Mozda dobro ne radim...
Kakav je raspored trening u 6w6p? Jel dosadan il se mijenjaju?
Ne znam hoću ti kad završim Focus (ponovo, *****ti cardio) prijeći na Jillian ili cu probati betu...
Marta, imas dva treninga, tj. dva levela. Malo izlazi na usi, ali to je jedan od rijetkih koje sam radila po tablici. Tri tjedna svaki level.
Svaki trening ima nekoliko vjezbi koje se dva puta ponavljaju. Imas dva kruga u svakom treningu.
Probaj ga. Super je.
bravo cure!!! :respect:
kavofob, ne otvara mi sa passom kojeg imam, aj posalji ti meni opet pp
ja sam jucer upper focus, danas pauzirala
ne mogu rec rest day jer sam prevrnila svu robu svoju i djecju, razvrstala, spremila zimsku, izvadila ljetnu
ledja i noge mi otpadaju
side plank je težak ;-)
i koliko god nam je najteže za ruke, kad nam ojačaju potrebni mišići (bočni puno rade ali i svi ostali u trupu) odjedanput se čini kako su nam ruke jaaaake.
kad se radi taj side plank, dobro je razmišljati da se rukom pokušava odgurnuti pod. ne fokusirat se na držanje tijela. to odgurivanje, među sotalim, pomaže da nam rame ne propada u 'nezaštićen' položaj i prebacuje dosta posla na trup, a ne na ruke i samo rame.
da sad ne vrtim 6w6p, ne znam točno o kojoj se varijanti radi. može bit na laktu, dlanu, sa rukom, nogom u zraku.
što se tiće stopala, nešto je lakše ako se oslanjamo prstima sa oba dvije noge o pod. držimo ih dugo u križ. meni je dosta dugo to bila varijanta, u protivnom sam si nažuljavala gležanj.
ukoliko je i to teško, u redu je i spustiti donju nogu na koljeno i raditi tako. nije to 'nazadak' unedogled. za oko 2 tjedna redovitog 6w6p, sigurno se može raditi sa ispružnim nogama.
podizanje noge i ruke bi ostavila za pred kraj ciklusa.
inače, ima ona i killer abs. meni je taj recimo manje dosadnjikav. 3 razine su u njemu
bravo cure!! kod mene jucer abs iz alfe i extreme cardio iz gamme. danas vjv necu stic nista jer sam neplanirano
morala doc radit.
Prijavak za jutros: 25,5km, 1h 10min, avg speed 21,8!!!! Jeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii :-D:-D:-D (zadnji put slična ruta i km - avg speed 20,2km/h).
ja za vikend sam se samo razvlacila, povlacila i ostalo. dakle preskocila sam W8 i C2.
ne znam da li da krenem sa W9 ili da ipak odradim taj W8 i C2. vjerujem da cu preskociti, ali vidjet cu jos.
bravo za trkacice.
Na body dosta radimo sve vrste plankova. Npr. 5 min. u komadu 4, 5 različitih pozicija. Side nam je svaki put na tapeti. Težinu rasporediti na podlaktice, debljim dijelom dlana uprti, ubosti u pod, tatami. Ruka nam je u zraku, noga na drugoj, tj. na gležnju i naravno paziti da su pravilno kukovi dignuti, guza da je u ravnini s kukovima.
Bravo za trkačice!!!
Ja sam se vratila u ritam. Na pola sam petog tjedna alfe. Ako sve bude po planu do kraja, za "kompletirati" alfu će mi trebati šest tjedana.
U subotu sam radila još i neke vježbe za noge i guzu (malo sam pretjerala s procjenom vlastitih mogućnosti) pa me noge ubijaju (+odbojka).
U nedjelju sam vježbanju dodala i posjet špilji Vranjači i odlazak na jedno "splitsko" izletište.
TBC mi je i dalje grozan. Najbolje sam ga radila prvi put kad sam ga radila...
Jedino sam speed "ukrotila" a njega u petom tjednu ni nema... :roll:
Inesice, tek sad mi je Rahela osvijestila gdje ti to ideš na trening.
(mislim, kao da mi 31 km u jednom smjeru nije bio dovoljan "hint")
Svaka ti čast.
Ja ću danas 3 lvl Ripped in 30.
Sve sam rastegnula na cca 2 tjedna. Al bar ne odustajem.
I jučer sam odradila spider sklekove u pravom položaju. Doduše, ne skroz do dolje i uz grozomorne zvukove umirućeg kita, al jesam :rock:
vikki, kavofob, braavooo :-D!
total body count, opeeet. majkumustaru, ima da naučim, ne zvala se ja marta, a i ne zovem se tako...
Kratka prijavka:
Ubitačna dva sata u teretani, prošli trening je bio kamilica u usporedbi sa današnjim, a mislila sam da nikada teže nisam trenirala. Naprosto je nevjerojatno za što smo sve sposobni, a ja nikada to ne bih znala niti ovako trenirala da trener ne izvlači to iz mene.
Sutra ujutro trčanje, jedva čekam!
Ja prekočila malo na betu, odradila core cardio i ab intervals iz alphe..ab nisam sve kao oni, ali svaku vježbu par puta :mrgreen: ..gledala sam prvi put, pa dok sam ih skužila što rade..ali zadooljna sam :-D
E bas,mamica,upravo sam pomislila da opises malo treninge u teretani..kavofob me preduhitrila;-)
Vikki,kavofob,bravo za rezultat!!