Stranica 160 od 259 PrviPrvi ... 60110150158159160161162170210 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,951 do 8,000 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Na body dosta radimo sve vrste plankova. Npr. 5 min. u komadu 4, 5 različitih pozicija. Side nam je svaki put na tapeti. Težinu rasporediti na podlaktice, debljim dijelom dlana uprti, ubosti u pod, tatami. Ruka nam je u zraku, noga na drugoj, tj. na gležnju i naravno paziti da su pravilno kukovi dignuti, guza da je u ravnini s kukovima.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bravo za trkačice!!!

Ja sam se vratila u ritam. Na pola sam petog tjedna alfe. Ako sve bude po planu do kraja, za "kompletirati" alfu će mi trebati šest tjedana.
    U subotu sam radila još i neke vježbe za noge i guzu (malo sam pretjerala s procjenom vlastitih mogućnosti) pa me noge ubijaju (+odbojka).
    U nedjelju sam vježbanju dodala i posjet špilji Vranjači i odlazak na jedno "splitsko" izletište.

TBC mi je i dalje grozan. Najbolje sam ga radila prvi put kad sam ga radila...
    Jedino sam speed "ukrotila" a njega u petom tjednu ni nema...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Inesice, tek sad mi je Rahela osvijestila gdje ti to ideš na trening.
    (mislim, kao da mi 31 km u jednom smjeru nije bio dovoljan "hint")
    Svaka ti čast.

Ja ću danas 3 lvl Ripped in 30.
    Sve sam rastegnula na cca 2 tjedna. Al bar ne odustajem.
    I jučer sam odradila spider sklekove u pravom položaju. Doduše, ne skroz do dolje i uz grozomorne zvukove umirućeg kita, al jesam

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Inesice, tek sad mi je Rahela osvijestila gdje ti to ideš na trening.
    (mislim, kao da mi 31 km u jednom smjeru nije bio dovoljan "hint")
    Svaka ti čast.
    sad ti je jasno zasto je ja uvijek gledam cudnovato

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

vikki, kavofob, braavooo !

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

total body count, opeeet. majkumustaru, ima da naučim, ne zvala se ja marta, a i ne zovem se tako...

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kratka prijavka:

Ubitačna dva sata u teretani, prošli trening je bio kamilica u usporedbi sa današnjim, a mislila sam da nikada teže nisam trenirala. Naprosto je nevjerojatno za što smo sve sposobni, a ja nikada to ne bih znala niti ovako trenirala da trener ne izvlači to iz mene.

Sutra ujutro trčanje, jedva čekam!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja prekočila malo na betu, odradila core cardio i ab intervals iz alphe..ab nisam sve kao oni, ali svaku vježbu par puta ..gledala sam prvi put, pa dok sam ih skužila što rade..ali zadooljna sam

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    majkumustaru, ima da naučim, ne zvala se ja marta, a i ne zovem se tako...
    marta

mamice, ajd opiši malo trening da i mi guštamo u tvojoj muci

curke, hvala vam svima još jednom

zaboravih prijaviti Ins Cardio Recovery jutros... a zna se; ako se ne prijavi nije se dogodilo

približavam se drugom Fit Testu. jedva čekam

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E bas,mamica,upravo sam pomislila da opises malo treninge u teretani..kavofob me preduhitrila
    Vikki,kavofob,bravo za rezultat!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja danas trcanje/hodanje 7 km. uzasno sam napuhnuta pa se nisam mogla natjerat na t25, ovo mi se cinilo kao bolji izbor.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Danas
    5 x 10 ring pushup

AMRAP 12min
    6 zgibova
    9 box jump
    12 walball

Napravila 7 serija

Zgibove i dalje uz pomoc gume..s tim da sam uspjela jedan zgib bez pomoci
    Drugi dodem do pola

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

nakon neprospavane noći, 2,5 sata vožnje, 8 sati posla i 3 sata djeteta koje je poželilo mamu, imam prijavak !!!znači da se može!!!
    speed 3.0...kreeepaallaaa...kako divan osjećaj ...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

J-la, bravo!
    Ti si sad pocela raditi?

Ja sam danas extreme circuit iz gamme.

Mb, kako ti je bilo trcati?

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo naprimjer, danas sam morala prvo pola sata provesti na traci, ali morala sam ići najjačim tempom što mogu i stalno mijenjati brzinu i nagibe da usporavam i podižem otkucaje srca. Na ravnoj traci mi je pejs bio 5.0, što reći Naglasio mi je da moram ići najjače što mogu i izvlačiti iz sebe čak i kada ne mogu i da ima kada završim da budem sva u znoju. I tako i bi
    Onda sam pola sata provela na strunjači izmjenjujući razne vrste trbušnjaka, leđnjaka, čučnjeva i iskoraka i onda nazad pola sata na aerobne sprave, ali laganijim tempom, znači nisam se morala ubijati kao prvih pola sata.
    Još pola sata zagrijavanja i istezanja i eto ti dva sata u teretani.

Ovo je baš trening za mršavljenje, tako da nisam vam rekla bogzna što, ništa što je vama magično i nepoznato, ali stvarno osjetiš cijelo tijelo. Ono što mi je najvažnije jest da stalno imam nadzor i mogu biti sigurna da ispravno izvodim vježbe.
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 07.04.2014. at 21:04

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

Mb, kako ti je bilo trcati?
    moram priznat - grozno
    osjecala sam se ko da su mi noge od olova. trcala sam otprilike 100 m pa hodala 100 i sve tako.
    onako, za prvi put nisam bas zadovoljna :/

j-la bravo sve se moze kad se hoce!

mamice zvuci ubitacno ali u dobrom smislu
    Posljednje uređivanje od malena beba : 07.04.2014. at 21:07

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

MB, meni se čini da su mi noge stalno od olova kad krenem, poslije bude lakše.
    Ja sam danas odmarala (osim što sam kopala malo po vrtu), od sutra krećem sa Zuzkom za promjenu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    MB, meni se čini da su mi noge stalno od olova kad krenem, poslije bude lakše.
    Ja sam danas odmarala (osim što sam kopala malo po vrtu), od sutra krećem sa Zuzkom za promjenu.

I meni su isto noge teske. Prvi kilometar :D i onda bude lakse. Mislim da je to normalno.
    Netko je linkao pocetnicki trkacki program, Anemona je mislim pocela po tome.

Vikki, sto ces raditi Zuzino?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

anci radim od 25.03.,i od tada nisam ništa radila...trebala sam se uhodati sa rasporedom...nadam se da ću nastaviti ovako...
    neopisiv je osjećaj ponovo vježbati,podići HR i dobro se oznojiti...u speedu 3.0 nisam mogla izvesti one vježbe sa sklekom,ali sam dala sve od sebe da to na nešto liči...ono mogu pola skleka ...
    a što vas više čitam,to se i meni više trči...prvom prilikom kad budem kod mame dočepat ću se atletske staze ...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

Vikki, sto ces raditi Zuzino?
    Nešto od lakših treninga, znači bez puno burpija :D
    Trebam core ojačati, to sam skužila jučer nakon onih bolova u trbuhu, dakle nešto za cijelo tijelo zapravo. Najveći mi je gušt ujutro uz kavu pregledavati Zuzkine treninge, onda obično odaberem što ću

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

cure bravo za super rezultat na utrci!!! super, super!

ja sam jutros preskočila vježbanje (a eto već desetak dana sam natrag u sedlu pa svako jutro nešto odvježbam), ali sam zato popodne odradila - i to u stilu. otvorila sam klizna balkonska vrata, tv na glasno i okrenut prema van, a ja sam skakutala i radila trbušnjake na livadici ispred kuće bila sam sretna ko malo dijete!! (jedino mi sunce išlo u oči pri trbušnjacima, al zatvorih ih ubrzo).

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovaj topic ide sve luđi i luđi i meni je to genijalno!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mamice, odličan ti je trening. bome su to dobro utrošena 2 sata

meni je prvi km uvijek najlakši i najbrži, osim u ovoj utrci kad sam gotovo stalno držala isti tempo... pojma nemam kako

na nasipu mi prvi bude obično ispod 5'20'', a poslije usporim. a kad mi je jako teško trčati samo se sjetim kako je družiti se sa Shaunom i odmah je lakše

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

j-la bravo

malena beba, i kod mene je danas bilo slično :daj ruku
    Trebala sam odraditi C3, no oči su mi bile preumorne pa sam odlučila otići na hodanje. Pace 10,17

Kako sam krenula još će spajalica završiti BR prije mene .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aqua super za vježbanje vani, ja se znam okrenuti prema balkonskim vratima i gledati drveće i nebo i baš m i bude super

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kavofob izgledas mrak!! A jos kad se sjetim koja ti je bila startna pozicija!
    Ja sam u subotu zuzkinu power yogu 18 i 20, jucer zshred 22 i zwow 93, danas zshred 44 i zwow 56 i mini lower back. Sutra cu novi zwow i jos nesto..srijeda bi mi trebala biti rest day al ne mogu zbog rasporeda dezurstava pa cu opet dvije joge, u cetvrtak trcim, petak zuzi. Subotu odmaram u hitnoj.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jučer odbiciklirala.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku

Kako sam krenula još će spajalica završiti BR prije mene .
    spajlaica nakon kosnje trave je legla pokosena. nisam se mogla pomaknuti doslovno. koljena i zglobovi su me bolil da mi je cak kroz glavu proslo da imam 5. bolest, jer je BC trenutno ima problema sa istom. danas sam bolje, nije mi tako tesko, ali ne brini se prije ces ti zavrsiti, ja jos treci mjesec nisam pocela. tj. danas cu, necu nista drugo raditi dok to ne napravim.
    mrzim zivot na stopericu, kakav mi je trenutno.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa Vidi poruku
    otvorila sam klizna balkonska vrata, tv na glasno i okrenut prema van, a ja sam skakutala i radila trbušnjake na livadici ispred kuće bila sam sretna ko malo dijete!! (jedino mi sunce išlo u oči pri trbušnjacima, al zatvorih ih ubrzo).
    Supeeer, i ja se spremam danas na balkonu otpilati sat vremena na orbitreku, nije me briga za komentare susjeda! Ovaj dan, moj balkon i pogled sa njega prelijepi su da bi se propustila ta prilika

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni se cini da komentari su negativni ukoliko vam nije zavidna linija. tad idu sprdnje, no kad izgledate mrak mislim da tad ide divljenje. samo mi nije jasno kako misle da ljudi iz jedne faze stignu u drugu?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sjede u zapecku i cekaju

cure trkacice, koja od vas ide u subotu na rock and run - trci se krug bundeka

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jutros alpha cardio.

Meni se definitivno nešto poremetilo. Sve teže odrađujem ove vježbe. Doduše, još imam laganu upalu (valjda) kvadricepsa.
    Bila sam jučer popodne na anticelulitnoj masaži: ubilo me! Prvi "đir" sam jedva izdržala. Nevjerojatno!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    sjede u zapecku i cekaju

cure trkacice, koja od vas ide u subotu na rock and run - trci se krug bundeka
    Vidjela sam to na Fit mami mogla bih ja ako ide koja od vas

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jutros Ins Cardio Power&Resistance

poslije podne planiram laganih 5 km. napravila sam raspored da utorkom i četvrtkom trčim peticu, a subotom ujutro ću dužinsku. startat ću sa 7 km pa svaki tjedan jedan produžiti.

sasa, hvala ti

spajka, mislim da su komentari negativni ne zbog izgleda, nego ih svojom aktivnošću podsjećaš (ne ti, općenito) na njihovu neaktivnost i to ih ljuti, ali ljudi ne vole biti ljuti na sebe pa se radije ljute na nekog drugog

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vidjela sam to na Fit mami mogla bih ja ako ide koja od vas
    u koliko je sati?

imam masažu u 11

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jutros Kettlebell Cycle 5 W1 D2 (swing 16kg, bicepsi sa 2x5, ostalo 8kg) + 2x 10 RDL + 4x20 swing (oboje sa 16kg).

jučer nadopunila dan sa 16,5 km laganini ali pod opterećenjem (mali u sjedali, izmjerila ih, ukupno 18kg) dakle jučer ukupno 42km.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku

poslije podne planiram laganih 5 km. napravila sam raspored da utorkom i četvrtkom trčim peticu, a subotom ujutro ću dužinsku. startat ću sa 7 km pa svaki tjedan jedan produžiti.
    To je dobar plan! peticu malo brže, dužinu sporije.
    U 12 sati je ovo na Bundeku

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku

jučer nadopunila dan sa 16,5 km laganini ali pod opterećenjem (mali u sjedali, izmjerila ih, ukupno 18kg) dakle jučer ukupno 42km.
    Wow! Toliko nisam nikad napravila biciklom. Imaš one hlače s umetkom ili ti ne smeta sic
    U svakom slučaju, bravo, Danči!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja za popodne imam dogovor s djecom za bicikliranje: A. u stolici, L. na svojoj.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Imaš one hlače s umetkom ili ti ne smeta sic
    Na ovo i ja prvo pomislim kad vidim ove velike kilometraže...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

vikki, jesi na kraju odradila onaj Dumbledore-ov trening do kraja? Kakav ti je dojam/rezultati?
    Počela sam ga prije nekoliko dana, malo prilagođavam njegov ritam svom.
    Vježbe koje su na koljenima i dlanovima: kad ih radim, imam dojama da ništa ne radim. Očito nešto krivo radim a nemam ogledalo da provjeravam formu i uspoređujem s linkovima. Imaš nekakav savjet? Ili možda zamjenske vježbe?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne, nažalost, došla sam do 6. tjedna i stala kad je najudarnije. Bilo mi je previše triput tjedno trčanje i još to, počela su me koljena boljeti pa sam odustala na neko vrijeme. No ima rezultata, kad stisneš mišiće, osjetiš da je to znatno tvrđe.
    Što se vježbi tiče, vjerojatno misliš na butt burner, fire hydrant i onu još jednu - trebala bi osjetiti barem lagano zatezanje, nisu one baš jednostavne kako izgledaju. Možda da nabaviš utege za noge, ja sam radila s njima (1,1 kg, x-factove) pa sam i više osjetila. Probaj pogledati koji video gdje se objašnjava kako ih izvoditi, cure su tamo komentirale da je na onim videoklipovima koje je D. stavio dosta loše objašnjeno. Ne trebaju ti zamjenske vježbe, te tri vježbe su izvrsne za učvršćivanje.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imaš one hlače s umetkom ili ti ne smeta sic
    imam kompletnu opremu (osim cipela jer sam nespretna pa bi se s njima vjerojatno složila )
    prvih par vožnji su me sve kosti bolile, sad sam super

hvala na pohvalama cure

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U nedjelju alpha cardio, jučer zumba. I zadnjih nekoliko dana bicikliram do posla i natrag, ali u usporedbi s vašim udaljenostima, to je ništa.
    Al tek toliko da se javim.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    a što vas više čitam,to se i meni više trči...prvom prilikom kad budem kod mame dočepat ću se atletske staze ...
    da, ovaj topic je cudo
    ja mrzim trcanje a upravo sam narucila tenisice i cekam prvu priliku, a nagovaram i muza
    ludo
    inace guram betu s pauzama
    jucer smo obilazili ducane za namjestaj, nakon posla, tako da sam se iza 20:30 stropostala doma i nisam imala snage vjezbati
    danas mislim nadoknaditi duplicem

kavofob, sta da ti kazem zeno, zakon si, inspiracija i meta pozitivne ljubomore
    kapa dolje!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    imam kompletnu opremu (osim cipela jer sam nespretna pa bi se s njima vjerojatno složila )
    prvih par vožnji su me sve kosti bolile, sad sam super
    ja imam sam rukavice i kacigu. rukavice da mi ruke ne klize kad se oznoje.
    pofutrane hlače nemam i ne bi ih. ja bi novi sic. al u principu nisam ljubiteljica nekih podmetača. moje dupe sa nakon tjedan dana naviklo. ok, tih tjedan dana je bilo...
    cipele i pedale ima MM. probala na njegovom vozit i sa njegovim cipelama (u pol broja do broj nam se razlikuje noga) i odlučila kako ću na novom biciklu, kojeg ću si kupit nikad, a ni onda, imat i pedale i cipele i disk kočnice i bolji sic i bic će mi biti nešto veći i nemam pojima što još. za sad mi je to dosta za nešto što neću nabavaljat u narednom desetljeću
    pedale su stvarno odlična stvar. danči ne bi pala. ja sam mislila kako ću odmah past. uspjela se provrzmat kroz naslje i ništa od padanja. a nisam nešto spretna sa tim izgledala u startu. MM se skoro za glavu lovio

za ostalo vam sam mogu skakutat
    cure samo naprijed
    ja danas bic-trening-bic. još me malo drži jučerašnji feeling. taman nešto savladala pa sam si baš super. al kad moj the trener nešt objašnjava onda je gotovo nemoguće ne naučit ukoliko imaš fizičku mogućnost i slušaš što čovjek govori

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dok ne kupis taj turbo bicikl mogla bi radi zabrinute susjede nakititi ovaj ovako
    http://www.ledke.com/up_files/file20...0359068456.jpg

Datum pristupanja
    Nov 2005

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

joj, meni je fora vidjet ono kad si na kotače stave te neke nešto pa to lijepo svijetili kako se kotači vrte.
    al nisam sigurna jel bi to na svoj bic
    pa imam lampice. nazad i naprijed. blješćim ja

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    to su i cure bacile sa svojih

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke