Teško mi je predložiti neki meni, kad on ovisi što djetetu bolje odgovara.
Kao što sam i rekla moj voli sir. I nama je odlična brzinska večera: u kipuću vodu ubacim par žlica zobenih pahuljica i u to izmiješam friški sir, ili ista stvar ali kombinacija proso/sir, omiljena je i palenta/sir,...
Za doručak se najbolje najede ako je pečeno jaje, sve druge kombinacije su isto žitarica/sir.
Ručak: voli paradajz juhu, štrukle na juhu, juha s povrćem, ako su i noklice, zelje s paradajzom na slatko+pire+ kuhana piletina (u zelju), pohana piletina mu je odlična, kuhano povrće s tijestom, voli i pečenu piletinu, mogu proči i mlinci (ako nisu jako slani i masni), voli kelj čuspajz bez zafriga, ali ne jede od toga tekuče, nego svo povrće iz čuspajza + kuhana piletina iz čuspajza, voli ponekad pojesti kuhane mahune, grah,... voli oslića, uglavnom svu tjesteninu,...
Danas smo npr. mi odrasli imali ječam, leču, grah s povrćem i suhim mesom, on to ne voli, pa je pojeo paradajz juhu, a kad sam došla s posla, taman je opet bio gladan i tražio je meseko (inače sam ne traži hranu), onda sam mu "ispekla na vodi" komad piletine - bijelo meso i skuhala pire krumpir, to mi je bilo najbrže gotovo.