OK. Primljeno na znanje
I da, sa puno majki se slažem koje su pisale postove nakon moga.
I sve ste manje više u pravu, ali kod nas je taj oduvijek problem što nemamo izbora zdrave hrane.
Kila jabuka 12 kuna, banane 14 kuna i naranče oko 14 kuna.
I to je jedino voće koje dolazi 6 mjeseci po zimi, no dobro možda koji puta i mandarine dođu ali i to je rijetko.
Moji roditelji su uzgajali i to i danas rade, povrće, imaju voćnjak i redovito nas svake godine opskrbe nešpricanim voćem i povrćem u jesen.
Ali to sve bude fino pa nestane do prosinca mjeseca, a nemamo gdje kupiti namirnice.
Meni je zbog toga jako žao ali ne mogu Larici davati svaki dan kornflakes sa voćem i kojim voćem, banane i jabuke svaki dan fuj.
I meni bi te dvije voćke dosadile svaki dan za doručak. Tako je i došlo do promjene menija jer Lara nije htjela više jesti kornflakes i voće.
Zna za to i apricot i druge mame jer sam pisala o tome i na dohrani i muku mučila.
Jede i variva od kelja, graha i mahuna i to joj je baš mljac za ručak.
Moram reći da joj se i onaj dio pohanja i ne sviđa jer ne voli jaja pa papa samo meso. A obožava kuhani kupus i na salatu.
Voli jesti voće i jede ga svaki dan kao i povrće.
Zbilja nemamo neki izbor namirnica pa ja i baka mislimo svaki dan što će se kuhati za ručak i tako to.
Kad kuhamo tjesteninu sa piletinom na saft Lara ne jede npr. kruh uz tijesto.
Na količinu tih silnih slatkiša stvarno pazim i govorimo si svi međusobno kad je i koliko čega jela. Ponekad ni u danu ne pojede ništa slatko.
Hvala drage mame i mislim da sam stvarno do sada bila stvarno fer mama sa svima vama iskrena i na ničiji se post ne ljutim.
Drago mi je da možemo ovdje popričati, jedino mi strašno žao što vi svi koji živite u većim gradovima kao u npr. Zagrebu zamjerate kod prehrane a imate trgovine "zdrave hrane" malte ne pod nosom a mi u ovim vukohebinama kao što je npr. Lika nemamo.
Bez uvrede ikome al razumile smo se. To je samo vama pozitiva a nama negativna strana.
Znam kako vam je jer sam ja živjela u Koprivnici 25 godina i jela zdravo. Ovdje nemam gdi zasaditi zdravu hranu makar nam je čisti zrak