Ja sam se na koncu naručila u Zabok. U Klaićevoj su nam nudili termin 27.4.
Printable View
Ja sam se na koncu naručila u Zabok. U Klaićevoj su nam nudili termin 27.4.
jel netko mozda ispravio dijagnozu graf 1 b u dva mjeseca?
Evo mi smo danas bili kod dr. Tiefenbacha, jako srdačan i prijateljski odnos, opuštena atmosfera... imala sam osjećaj kao da smo mu stalni pacijenti već godinama i da smo si totalno friendly... Sve je bilo okie, kukovi super. Moramo raditi neke standardne vježbice do negdje 5-6 mjeseca i onda doći na redovnu kontrolu. Rekao je da mu se telefonom možemo uvijek javiti. Sve je koštalo 300 kn, bili smo unutra 20-30 minuta. Usput, rekao je da nikako ne koristimo hodalice, da uvijek koristimo autosjedalicu i ono što me najviše zateklo: dijete slobodno možemo stavljati u klokanicu. Ali o tome ću na jednoj drugoj temi, hehe... Inače, on radi do 15-16h...
Čula sam da u Merkuru odmah pregledaju novorođenče ultrazvukom i daju preporuku o širokom povijanju temeljem nalaza te uputu za pregled nakon navršena tri mjeseca.
Zanima me ima li netko takvo iskustvo jer je osoba od koje sam informaciju dobila rodila prije 3-4 godine, a uz to je još poznavala pedijatricu na odjelu.
Zanima me par praktičnih savjeta o ortopediji na Šalati. Gdje je najzgodnije parkirati (i najbliže). I ako nije problem opisati gdje se nalazi. Nisam još uopće bila u toj bolnici i baš se ne snalazim najbolje s autom i gradskim parkinzima. Puno hvala...:naklon:
Mi smo obavili pregled i UZV u Zaboku (odnosno Bračku). Tamo četvrtkom dolazi ortoped sa Šalate, dr. Šimun Šakić. Zakasnili smo 15 min, ali smo odmah došli na red.
Bez gužve, bez čekanja, bez problema s naručivanjem, bez traženja mjesta za parking.
Svaka preporuka za Zabok.
Napravio je detaljni pregled i UZV. I kukići su nam ok.
Lukina mamma parkati se mozes ispred bolnice, to je parking - 2. zona.
Znaci kad ides autom po Voncininoj gore, zavines udesno, prodjes klizaliste i do kraja, s lijeve strane je parking.
Za ortopediju ne znam :)
Takodjer bih pohvalila doktore u Zaboku i preporucila da tko moze i zeli ode k njima na Bračak. Bas smo se danas vratili sa uzv-a odande i stvarno su ok. Isto smo malo zakasnili, ali primili su nas i obavili smo sve bez po muke. Takoda, sve pohvale.
Prije 2.g. u Klaićevoj je isto tako bila gužva, naruče te tek za 2 mjeseca. Vidim da se ništa ne mijenja.
sorry
idem na drugu temu uzv kukova