ma nismo uopce hiperaktivni, ali jutros smo od 4 budni :mrgreen:...vjerojatno sam sama na rodi, ali eto kad nemremo spavati onda citamo malo :-)
Printable View
ma nismo uopce hiperaktivni, ali jutros smo od 4 budni :mrgreen:...vjerojatno sam sama na rodi, ali eto kad nemremo spavati onda citamo malo :-)
Moja beba prije nije bila hiperaktivna, al sad kad moramo mirovati sad se javlja svako malo, jutro, podne, većer, noć....ništa ne bira.
Jedino što ne mogu otkriti kako se okrene i gdje je što...pokušavam odgonetnuti al bez uspjeha (udara posvuda). Prije tjedan i pol bila okrenuta na zadak pa me sad zanima kad će se okrenuti naglavačke pa da se može roditi, jer smo već skoro pri kraju.
ajme a tek moja... taj lupa sve u 16, mislim da neće u nogometaše već u hokejaše.. jer njegovi pokreti su toliko bolni da toliko zastanjem da misle ljudi oko mene da imam trudove...
zadnji uzv. mu je glavica bila dolje, kralješnica na lijevoj strani a noge uprte u moju desnu stranu, cijelu trudnoću zapravo je glavica bila dolje na mjestu gdje bi sada trebala biti...
ali to da se rita konstatno, obavezno... ja jedem on lupa, ležim lupa, sjedim lupa, hodam lupa... sad smo na 36+3 i nadam se da će se početi polako smirivati i skupljati snagu da izađe van, jer mene to njegovo lupanje izmori...
noću ga ne osjetim, ali većinom spavam na lijevom boku jer tako jedino mogu zaspati, ali čim se probudim (oko 8 svako jutro) i obavim pi-pi... evo i njega kao da govori i ja sam se probudio..
tako da se nadam da će moj dnevni hiperaktivko biti noćni mirko, a ne noćna ptičica....
zeljana02 isprazni inbox, ne mogu ti poslati pp
poceo me moj mali frajer maltretirati :) ujutro, navecer, dok spavam, ležim, sjedim, hodam. stalno se javlja :) a kaže moja mama da sam ja nju udarala da bi jadna ostala ukocena od boli,pa eto.. samo nek on divlja .
hahhaha,a pocele su i kvrge. i uvik me u moja desna rebra udara. e, koliko je noa bia težak oko 31,32. tjedna trudnoce? moj je 1600g u cetvrtak 31+3.i doktor je reka da ce biti praaavi decko. pa me zanima jel to možda znaci VELIKI DEBELI hahaha
nas hiperaktivni nogometas lagano prelazi na drugi sport, a sad ne znam da li bi ti bio rugby ili box :-o...pogotovo kada ga tata mazi podivlja i toliko me izlupa na brzinu da zvijezde prebrojavam :mrgreen: i moram micat ruku od mm...cini mi se da ce to biti velika ljubav, svaki puta kada stavi ruku sinek tako veslo skace i lupa :zaljubljen:...ma, samo neka on mene lupa, onda sam ja sretna jer znam da je sve o.k...:heart:
nek nam se bebice ritaju koliko mogu, tako barem znamo da je u redu...
ja se već zapitam dok me ne ritne, šta je.. al dobro bilo bi vrijeme da se polako smiruje sada... valjda .)
ja se već zapitam dok me ne ritne, šta je..
tako i ja isto razmisljam...:mrgreen:...navikla sam da se stalno javlja, no onda se sjetim da i bebice moraju nekada spavati...:zaljubljen:
i da, zaboravih napisati ime u potpisu ti je odlicno :zaljubljen:...mm stalno to ime spominje u zadnje vrijeme,...hm...mozda se napokon i odluci...:heart:
ništa ona ih šaljemo u nogometni klub, ili hokejaški odmalena :)
A moj bebač se danas uljenio, nije mu baš dan za nogomet! ;-)
Joooj, moj cijelu noć nije stajao. Scena iz filma Alien nije bila ništa prema mom trbuhu, samo što ne iskoči iz njega :roll:
Ja neznam dali je tolika aktivnost zabrinjavajuća
nas mali sportas se malo primirio danas, a znam i zasto :mrgreen:...sutra idemo na pregled i tamo uvijek spava kao top, par puta pokusala ga je razljutiti i razbuditi ali on ju ne dozivljava ni 5 %...8-)
zna on kome se javlja :zaljubljen:
no, zato je nocas bilo ludo tako da sam se i ja okretala stalno, izludio me...cak sam i jednom trenu skinula i gacice jer me sve zuljalo ili njega, sto inace nikad ne bi napravila, ali imam udobnu piđamu pa sam riskirala:mrgreen:
U kojem si tjednu? zašto bi se zabrinjavala zbog bebine aktivnošću, to nam ona samo javlja da sam živ i zdrav i da ću skoro lupat drugačije..
mene bi moj zabrinuo da se ne oglasi uopće, a i čitala sam da se sad bebica polako treba smirivati i manje kretati (ja sam 37+4) da i on skuplja snagu za izaći vani :)
topla preporuka, počni kupovati one bapske gačiće koje imaju bapsku gumicu u sebi jer će te sve više i više stezati preko noći ove naše moderne gaćice... ja sam sa 4ke u početku sada na 8ici i osjećam se udobno (nisam nikad mislila da ću nositi gaće br.8) al šta se mora nije teško...
hvala za preporuku:lol:...no, ja sam sebi pokupovala gacice XL i to dosta komada, premda izgledaju kao da sam od bake uzela ali su mi odlicne(kao da lebde oko mene):mrgreen:...jucer sam se nesto zurila tusirati i uzela sam jedne starije (koje sam nosila prije T -m- velicina) i nisam obracala paznju :mrgreen:...zato cu sada malo bolje pogledati
kao što sam napisala, što se mora nije teško... budeš ti još tamo u travnju tražila xxl, nije da te plašim :-D
:lol::lol::lol::lol::lol:
pazi da baki ne bi falile onda... ak je baba ko moja, a ta pazi na najmanju sitnicu ja bi se čuvala...
:lol::lol:
možda zazimi...
gdje si skinula ticker, ja ga uopće ne mogu naći... makar znam da samo link možemo imati...?
U 35. tjednu sam. Ma ja previše čitam sve i svašta po netu i baš jučer pročitam ako se bebina aktivnost smanji ili jako pojača treba ići kod dr.
Zbunilo me to skroz.
Naravno da više volim kad ga čujem pa i ovakvo ludiranje mi paše nego kad me ono jedan dan pošteno preplašio i prespavao cijeli dan.
Meni jedino nije jasno kako on još uvijek ima tako puno mjesta za ludiranje, jer baš osjetim da mu je čas guza na jednom strani, pa prebaci noge s jedne na drugu stranu, pa se okrene prema unutra:unsure:
meni isto nije jasno kak moj miš ima mjesta za toliko ritanje, al valjda ima...
još 2-3 tjedna i evo njega nadam se vani, i nadam se da će biti sunčeko a ne ovaj snijeg...
i ja sam se dosta toga načitala, ali uvijek sam ko i ti pitala, i tu sam naišla na vrlo dobre savjete, tako da sam se u proteklih 2 tjedna koliko sam ovdje uopće totalno smirila, i prestala brigat, a kad se javi briga, surfam tražim, ima li nekoga s time, ako nema eto nove teme..
ma bit će to sve u redu.. samo nek su oni nama živi i zdravi i nek nas lupaju...
Da, Andynoa to je najvažnije nek su živi i zdravi.....a kao i mi ponekad su aktivniji, a ponekad se uljene i primire.
evo moj je danas aktivniji nego jučer....ah neka samo riče dok ima kamo.
nas decko se okrenio glavicom prema dolje tako da sad znam da me dolje boksa, a gore vozi bicikl pa ja ostanem bez zraka...malo mamino srce od zeca se uplasi dr. pa miruje, a cim izađemo tulum :mrgreen:
prije 10 dana je bio jako hiperaktivan i znala sam da se nesto desava, i je jer tada se i okrenio...srce malo mamino :zaljubljen:
moj je od početka trudnoće s glavicom dolje, već sam se zapitala da nešto nije u redu.. al valjda mu paše visit naopačke, pa isto tako vozi bicikl, i udara u rebra... a rukama ko zna gdje.. :)
možda se okreće drugačije??? samo bi mi to još trebalo :(
ma sve u svoje vrijeme...
jučer prebacim malo na CMC i bila je bižuterija... mali samo što nije ispao iz trbuha na tu pjesmu koliko se gibao.. (mislim ja ju cijelu trudnoću pjevam, jer mi je onako najbliža mojoj trenutnoj situaciji..)
pustim mu poslije preko mobitela malo parnog valjka, on miran... :)
pokušat ću s metallicom danas :)
jel imaju vaši neku određenu muziku na koju su nemirni???
Ja sam vec luda od neispavanosti moja beba je stalno aktivna ujutro me u 5.30 probudi i nema vise spavanja,a navecer zaspim u 01.30 u subotu imam ispit uopce nisam koncentrirana na ucenje za poludit. Da ja uopće ne kuzim gdje je njemu sta i kak je okrenut,25.3 idem na uzv pa cu vidjet kak je okrenut onda cu bit 34tt
ne kužim ni ja više gdje mu je šta....samo po zadnjem uzv znam da mu glava na položaju, tak je ustvari cijelu trudnoću...
al se moram pohvalit da je moj nešto miran zadnja dva dana... jutros ko da me nešto lupka, onak mislim kucka na vrata i evo dosad ništa.. a i ja sam se malo smirila, spavam po cijele noći, jedino na pi-pi idem, i čak i dopodne nakon kavice još 2 sata odspavam, eto i sad mi se zijeva... možda mi se bliži taj lijepi slavni dan... nesto je snijeg kod nas, sunčeko izvire, pa možda i miš želi vani malo.... :)
nas decko je danas hiperaktivan i mislim da sam skuzila kada se to intenzivnije javlja...malo sam razmisljala i skuzila da kad kuham ili papam povrce nas decko skace po trbuhu sto me jako veseli jer ja obozavam povrce i nadam se da ce on papati svo povrce :klap:...danas sam za rucak pravila piletinu sa hrpom povrca : tikvice, paprika, rajcica, mrkva, luk, krumpir...od kako sam pocela sve pripremati, preko rucka i cijelo poslije podne nas decko veselo hopsa po trbuhu :zaljubljen: