nek nam se bebice ritaju koliko mogu, tako barem znamo da je u redu...
ja se već zapitam dok me ne ritne, šta je.. al dobro bilo bi vrijeme da se polako smiruje sada... valjda .)
nek nam se bebice ritaju koliko mogu, tako barem znamo da je u redu...
ja se već zapitam dok me ne ritne, šta je.. al dobro bilo bi vrijeme da se polako smiruje sada... valjda .)
ja se već zapitam dok me ne ritne, šta je..
tako i ja isto razmisljam......navikla sam da se stalno javlja, no onda se sjetim da i bebice moraju nekada spavati...
![]()
i da, zaboravih napisati ime u potpisu ti je odlicno...mm stalno to ime spominje u zadnje vrijeme,...hm...mozda se napokon i odluci...
![]()
ništa ona ih šaljemo u nogometni klub, ili hokejaški odmalena![]()
A moj bebač se danas uljenio, nije mu baš dan za nogomet!![]()
Joooj, moj cijelu noć nije stajao. Scena iz filma Alien nije bila ništa prema mom trbuhu, samo što ne iskoči iz njega
Ja neznam dali je tolika aktivnost zabrinjavajuća
nas mali sportas se malo primirio danas, a znam i zasto...sutra idemo na pregled i tamo uvijek spava kao top, par puta pokusala ga je razljutiti i razbuditi ali on ju ne dozivljava ni 5 %...
zna on kome se javlja
no, zato je nocas bilo ludo tako da sam se i ja okretala stalno, izludio me...cak sam i jednom trenu skinula i gacice jer me sve zuljalo ili njega, sto inace nikad ne bi napravila, ali imam udobnu piđamu pa sam riskirala![]()
U kojem si tjednu? zašto bi se zabrinjavala zbog bebine aktivnošću, to nam ona samo javlja da sam živ i zdrav i da ću skoro lupat drugačije..
mene bi moj zabrinuo da se ne oglasi uopće, a i čitala sam da se sad bebica polako treba smirivati i manje kretati (ja sam 37+4) da i on skuplja snagu za izaći vani![]()
topla preporuka, počni kupovati one bapske gačiće koje imaju bapsku gumicu u sebi jer će te sve više i više stezati preko noći ove naše moderne gaćice... ja sam sa 4ke u početku sada na 8ici i osjećam se udobno (nisam nikad mislila da ću nositi gaće br.8) al šta se mora nije teško...
hvala za preporuku...no, ja sam sebi pokupovala gacice XL i to dosta komada, premda izgledaju kao da sam od bake uzela ali su mi odlicne(kao da lebde oko mene)
...jucer sam se nesto zurila tusirati i uzela sam jedne starije (koje sam nosila prije T -m- velicina) i nisam obracala paznju
...zato cu sada malo bolje pogledati
kao što sam napisala, što se mora nije teško... budeš ti još tamo u travnju tražila xxl, nije da te plašim![]()
pazi da baki ne bi falile onda... ak je baba ko moja, a ta pazi na najmanju sitnicu ja bi se čuvala...
možda zazimi...
gdje si skinula ticker, ja ga uopće ne mogu naći... makar znam da samo link možemo imati...?
U 35. tjednu sam. Ma ja previše čitam sve i svašta po netu i baš jučer pročitam ako se bebina aktivnost smanji ili jako pojača treba ići kod dr.
Zbunilo me to skroz.
Naravno da više volim kad ga čujem pa i ovakvo ludiranje mi paše nego kad me ono jedan dan pošteno preplašio i prespavao cijeli dan.
Meni jedino nije jasno kako on još uvijek ima tako puno mjesta za ludiranje, jer baš osjetim da mu je čas guza na jednom strani, pa prebaci noge s jedne na drugu stranu, pa se okrene prema unutra![]()
Posljednje uređivanje od bfamily : 01.03.2011. at 15:27
meni isto nije jasno kak moj miš ima mjesta za toliko ritanje, al valjda ima...
još 2-3 tjedna i evo njega nadam se vani, i nadam se da će biti sunčeko a ne ovaj snijeg...
i ja sam se dosta toga načitala, ali uvijek sam ko i ti pitala, i tu sam naišla na vrlo dobre savjete, tako da sam se u proteklih 2 tjedna koliko sam ovdje uopće totalno smirila, i prestala brigat, a kad se javi briga, surfam tražim, ima li nekoga s time, ako nema eto nove teme..
ma bit će to sve u redu.. samo nek su oni nama živi i zdravi i nek nas lupaju...
Da, Andynoa to je najvažnije nek su živi i zdravi.....a kao i mi ponekad su aktivniji, a ponekad se uljene i primire.
evo moj je danas aktivniji nego jučer....ah neka samo riče dok ima kamo.
nas decko se okrenio glavicom prema dolje tako da sad znam da me dolje boksa, a gore vozi bicikl pa ja ostanem bez zraka...malo mamino srce od zeca se uplasi dr. pa miruje, a cim izađemo tulum
prije 10 dana je bio jako hiperaktivan i znala sam da se nesto desava, i je jer tada se i okrenio...srce malo mamino![]()
moj je od početka trudnoće s glavicom dolje, već sam se zapitala da nešto nije u redu.. al valjda mu paše visit naopačke, pa isto tako vozi bicikl, i udara u rebra... a rukama ko zna gdje..
možda se okreće drugačije??? samo bi mi to još trebalo![]()
ma sve u svoje vrijeme...
jučer prebacim malo na CMC i bila je bižuterija... mali samo što nije ispao iz trbuha na tu pjesmu koliko se gibao.. (mislim ja ju cijelu trudnoću pjevam, jer mi je onako najbliža mojoj trenutnoj situaciji..)
pustim mu poslije preko mobitela malo parnog valjka, on miran...
pokušat ću s metallicom danas
jel imaju vaši neku određenu muziku na koju su nemirni???
Ja sam vec luda od neispavanosti moja beba je stalno aktivna ujutro me u 5.30 probudi i nema vise spavanja,a navecer zaspim u 01.30 u subotu imam ispit uopce nisam koncentrirana na ucenje za poludit. Da ja uopće ne kuzim gdje je njemu sta i kak je okrenut,25.3 idem na uzv pa cu vidjet kak je okrenut onda cu bit 34tt
ne kužim ni ja više gdje mu je šta....samo po zadnjem uzv znam da mu glava na položaju, tak je ustvari cijelu trudnoću...
al se moram pohvalit da je moj nešto miran zadnja dva dana... jutros ko da me nešto lupka, onak mislim kucka na vrata i evo dosad ništa.. a i ja sam se malo smirila, spavam po cijele noći, jedino na pi-pi idem, i čak i dopodne nakon kavice još 2 sata odspavam, eto i sad mi se zijeva... možda mi se bliži taj lijepi slavni dan... nesto je snijeg kod nas, sunčeko izvire, pa možda i miš želi vani malo....![]()
nas decko je danas hiperaktivan i mislim da sam skuzila kada se to intenzivnije javlja...malo sam razmisljala i skuzila da kad kuham ili papam povrce nas decko skace po trbuhu sto me jako veseli jer ja obozavam povrce i nadam se da ce on papati svo povrce...danas sam za rucak pravila piletinu sa hrpom povrca : tikvice, paprika, rajcica, mrkva, luk, krumpir...od kako sam pocela sve pripremati, preko rucka i cijelo poslije podne nas decko veselo hopsa po trbuhu
![]()
moj mali se smirio u zadnje vrijeme, očito više nema toliko mjesta.
prije je lupao ubrzano i histerično i po cijele danea sad onako polako i sporo, kao da mi kit pliva po trbuhu
ušla sam u 35. tjedab
Zasto su na ukinuli temu šta nas muci u trudnoci da se malo jadamo tamo doma te nitko ne razumije. Ovdje cu se malo jadati toliko me cijela celjust boli i zubi jucer uzela kalcij sumeci na svoju ruku i rekla staroj,a mm ko baba sve prisluskivo i onda se poceo derati da kak to mogu na svoju ruku uzeti,a on ne kuzi kak me boli zubno meso i zubi nakon kalcija mi je bilo super prestala bol.Moja beba je super hiperaktivna a najvise po noci i ujutro evo vec peti dan ujutro u 5 sati me probudi i ima tulum malo ga pomazim misleci da ce prestat to mu pase i nastavi opet lupati.
Draga Lastavice, u potpunosti te razumijem.... tako je i kod mene u kući, šta god da želim napraviti, odmah svi grakćuko vrane nekakve...ja sam tražila tu odgovore, i kad nisam našla onda sam novu temu otvorila, i drage cure su mi svašta lijepoga napisale i smirile me...
A što se tiče hiperaktivnosti, da se vratim na bebe, moj mali nije normalan više... noćas nisam spavala zbog drugog problema, i bila repriza lijepom našom u pleternici, i op vidi bećarac a mali lupa ti ga lupa... odma bi on u kolo...
Lutonjice kad će se moj smiriti, taj preko dana lupa, preko noći je miran, jedino evo u ovakvim situacijama, a ja 38+3, i stvarno mislim da nema više mjesta za lupanje, a on i dalje lupa i lupa...
Željana, sigurno će voljeti povrće kad ga ti puno papaš, barem nećeš imati problema... ja isto puno jedem povrća od brokule do svega ostaloga, samo što ne osjećam da se moj miš veseli tome... neki dan narezela špeka malo, i onda je hopsaopravi mali slavonac..
![]()
Posljednje uređivanje od andynoa : 07.03.2011. at 13:19
Lastavice...mene su isto bolili zubi neki dan, i to poslije zvake sve mi se upalilo i bolilo ali je dr. dan proslo...vec sam se uplasila da cu morati kod zubara...prije T sam rijesila sve zube, pa se tjesim da nece biti problema...
andynoa...da, povrce...a kobasice, kulen i ostalo ne smijem ni spominjati jer mi je neugodno...u tom sam se gusila, ali ne tako cesto...naravno sve je domace i provjereno tako da se ne brinem...ali kolika je to zelja bila i koliko veselje nase bebe kad sam jela(nije ni cudo sto je za 2 tjedna veci od termina
)...ufff...hvala Bogu nisam imala niti zgaravicu niti mi je naskodilo...kaze moj tata moramo ga cijepiti na nasu hranu dok je jos mali...
![]()
a sad onako polako i sporo, kao da mi kit pliva po trbuhu
e tocno ovako ja osjecam bebu kad ne lupa vec samo lagano manevrira i tu i tamo izbaci peraju...![]()
Ooooo, znam znam, tako je i meni tata rekao....
moja beba je na 37 t imala 3200, a trbušinu do zuba..tako je doktor i sam rekao...
sve se sad bojim danas jer idem na pregled zbog natečenosti, šta će sad bit, a inače bi trebala normalni pregled imat u petak...
nek su oni nama živi i zdravi, i debeli...
Ja ne žvačem žvaku nikad i jako držim do zuba svi su uredni i popravljeni,al eto napali me. Meni beba stalno drukcije lupa nekad gore visoko iznad pupka nekad s strane,a nekad po čmaru osjetim ne kuzim svaki dan si izabere mjesto gdje bu imala tulum. Sad je vjerojatno jako gladna jer se uzvrpoljila,a i ja sam pa idemo malo keljeka papati,tata bu lud kad vidi kelj za rucak,al takva mu je sudbina danas
taman sam htjela napisati prije par dana kak se nas decko smirio, ali od nedjelje je to...jedva spavam po noci, udara stalnooooooo...pricam na mobitel, uspusem se i jedva govorim, pristisce mi pluca i konstantno sam umorna...a kad legnem ne znam na koji bok da se namjestim jer imam osjecaj da ga stiscem...veselo mamino
...a poslije takvih dana skuzim kak mi trbuh iskoci i rasiri se...
mene skroz na lijevu stranu lupa nemogu docekat uzv da vidim gdje je i da mi malo mahne il se počeška po glavici na svakom uzv do sad se češko sigurno nesto mudro razmislja![]()
Netko je spominjao tulumarenje po noci, ja sam sad jedva ustala...nas mali kit se toliko bacao do 3.00 da nisam znala kak da se namjestim...cijeli tjedan nam je ludnica, ali sam primjetila da uvijek kada se tako jako mice i baca trbuh preko noci nabubri
...kontam da osjeca da dolazi proljece, pa se srce mamino veseli...
![]()
ovaj moj je ko mala osica, seli se iz prostora u prostor u tom mom trbuhu, ne prestaje lupati....
Željo promjeni potpis.... ili još nisi sigurna da nije Helen?![]()
ja ne znam dali moj spava uopce.stalno kroz cijeli dan me udara. maloprije sma šetala sa dvije trudnice uz more,i zastala sam dva puta i zamislila se što se dogodilo.toliko me udario u rebra i prevrtao se da sam mislila da cu rodit taj tren
mali je hiperaktivan
Mene moj lupne negdje u preponu u neki zivac i to me tak zaboli srecom ne traje dugo taj tren,al mi noga klecne.To radi smo dok stojim,unazad tjedan dana to radi. Jucer sam imala bracne duznostii danas je malac ljut jako se sramezljivo javlja mozda je ljut