Imam roza skrinju u kojoj cuvam neke stvarcice kad je E. bila beba, npr. tutica iz koje je izasla iz rodilista, nase narukvice iz rodilista, prvi zubic, uvojak kosice, prve cipelice, cipelice u kojima je prohodala, haljinicu i kapicu s prvog rodjendana, najdrazeg prvog plisanca, i tako to. Onaj spomenar sa slikama takodjer.
Povremeno u skrinju ubacim jos nesto - npr. prve baletne papucice i slicno.
U skrinji je i haljinica s mog krstenja i moja+mamina narukvica iz rodilista.
To cuvam bas za nju.
Cuvam fotografije i DVD-ove, no za nju cu napraviti posebno nesto kao spomenar (sad to odvajam po fajlovima na vise hard diskova, zlu ne trebalo), tko zna kakava tehnika ce biti na djelu za 10-ak godina- Vjerojatno cu napraviti nekakav digitalni scrapbook + knjigu, no - zivi bili pa vidjeli.
Cuvam dnevnike koje sam pisala kad je bila mala.
Ostale stvari, kako sto. Redovito napravim cistku, pa se ne smatram hrckom.
No recimo, strasno mi je drago da sam sacuvala sve moje Barbie, neke drage lutke i igracke, jer ih E. sada jako cijeni bas zato sto su moje. :heart:
Takodjer moje najdraze knjige, koje sada pocinje pomalo citati. Posebno me to veseli jer je njena 'osobna' kucna biblioteka 98% na talijanskom (+ kompletni Harry Potter na engleskom, i jos neke knjige koje joj kupujem na engleskom). Tako da te moje knjige nadopunjuju bas taj hrvatski dio njene kucne biblioteke koji bi inace nedostajao.
I oplakujem neke moje knjige iz lektire koje je moja mama podijelila dalje. :/