Pokazuje rezultate 1 do 50 od 233

Tema: hrčci, što sve čuvate

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bacam
    ali ne mogu bilo kad
    bacam onda kad mm i iv podju negdje na vikend
    onda ja u petak kupim velike crne vrece, trpam u njih, u subotu ih bacim u kontejner, odrolam ga do ulice da ga sigurno kamion pokupi, i koliko toliko sam sigurna da u nedjelju navecer kad se vrate mm ipak nece trcati na jakusevac po svoje smece

nazalost, ovaj plan ne dopusta nikakvu mogucnost sortiranja otpada i to

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ja bacam
    ali ne mogu bilo kad
    bacam onda kad mm i iv podju negdje na vikend
    onda ja u petak kupim velike crne vrece, trpam u njih, u subotu ih bacim u kontejner, odrolam ga do ulice da ga sigurno kamion pokupi, i koliko toliko sam sigurna da u nedjelju navecer kad se vrate mm ipak nece trcati na jakusevac po svoje smece

nazalost, ovaj plan ne dopusta nikakvu mogucnost sortiranja otpada i to
    muko moja, ovako i ja. Udala sam se za hrčka, a on je svoju hrčkovitost naslijedio od svoje bake po ocu, i po ocu, oni su oboje pokojni, a moj hrčak, očim dovlačenja novih, raznih, svojih stvari, još čuva i njihove....

Ovu stranicu čitam samo onako, s psihijatrijskom znatiželjom, da pokušam dokučiti što je to hrčkovito u čovjeku, što ga tjera d svoju kuću pretvara u skladište otpada.

Osobno, čuvam od djece poneku stvarčicu, po jednu malu haljinicu (u kojoj su slikane kao male, pa su već pitale- a gdje mi je ona prekrasna), narukvica iz bolnice je zalijepljena u Spomenar (uredno ispunjen), a on u kutiju, za svako dijete njegovu, koju će, naravno, držati u svom stanu, ne u mom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •