-
Osoblje foruma
ne kuzim, zasto knjige spominjete 
pa ako imate organizriamu kucnu knjiznicu, to ne smatram hrckarenjem.
ili se tu odajem kao hrcak? 
meni je knjiga vrijedna, sad kad imam kindle vise ih ne kupujem u papirnatom obliku, ali volim svaku i znam sad procitati neku knjigu koju sam citala u srednjoj ili na faksu.
meni stvari koje su nepotrebne, poput stare tave, stare odjece, trakica, kutija/kutijica, poput onih igracaka iz kupaone od Alex.
Mi smo se preselili u veci zivotni prostor. MM je dobio sobu u kojoj je on kralj/car, dok se ne zagusi, dok na radnom stolu nema vise mjesta ni za spajalicu. onda dolazim ja i pocistim/pobacam. u tu sobu bas i ne ulazim cesto jer me cini nervoznom. djeca imaju sobu u kojoj su igracke i tamo zalazim po potrebi. osatatk kuce je moje uredno carstvo di se zna sta gdje stoji i di mu je mjesto. i svi su sretni jer znaju di stoje npr. moje skare, njihove se trebaju traziti.
ja se stvarno ne osjecam ugodno u nakrcanom prostoru, recimo ima ljudi koji cuvjau neke novine, razumijem ih ali ja to ne radim, meni je to beskorisno, a kod njih rado pregledam te iste novine. MM ima jedan casopis uvezan, do ne znam kojeg broja. cojveku je to drago i sretan je zbog toga.
mislim da svi trebamo naci neku granicu, a stvari koje nam ne trebaju trebaju nas napustiti i to cim prije.
mrzim ono cuvanje to se moze popraviti. moze, ali realno ko ce to napraviti? rijetko ko. pogotovo ako tu popravljivu stvar u nekom doglednom vremenu zamjenimo novom. onda zbilja ova prva treba letiti van, bilo na smece bilo nekome ko ce je zbiolja popraviti i koristiti.
mada sve vas hrckice razumijem, jer kad nesto MM izvuce iz svog skladista jer meni treba njegov pogled koji se cakli je neporocjenjiv
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma