super, tnx :)
Printable View
kosjenka, kad završim alphu idem na betu. baš sam se zaželila malo promjene, imam osjećaj da ne napredujem više ko na početku.
kavofob, ja nisam dobila pp!
kavofob, ni ja nisam dobila pp
I ja nastavljam s betom, kad okrenem drugu rundu alfe. Mislim da ću betu morati jedno tri puta raditi, al nema veze. Ionako namjeravam zivjeti 100 godina.
Nego, ja sam ambideksterna, dakle koristim obje ruke, ali desnu više i ta desna mi je malo jača. S druge strane, čini mi se da mi je lijeva noga malo jača. Ali to su doista jaaaako male razlike i ima šanse da se izjednačim skroz.
meni su jače lijeva noga i desna ruka pa sam u balansu :lol:
ola zene
i ja sam nakon dvije alphe (i puuuno vise od deset tjedana) presla na betu i super mi je sad, drazi su mi treninzi, ili mi je samo alpha dosadila vise
malo sam pripazila na prehranu pa vidim i pomak na vagi
u svakom slucaju, vjezbam novim zarom
ponukana anci i zhang odlucila sam nakon focusa probat p90x3, samo tren nek zavrsim betu i gammu :P
inace ne osjecam neku posebnu neravnotezu medju stranama, iako mi je desna ruka vidljivo jaca od lijeve npr. kad napnem biceps
kavofob uplatila sam!
Kako do 6w6p 2.lvl?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
kavofob, uplatila sam
Koliko vremenski traje P90X3?
ja se mislim između insanitya i toga
kavice, uplatila i ja!
Ja bih uzela p90x3 iako volim Shauna, nije mi insanity... p90x sam probala, sviđaju mi se treninzi, samo mi predugo traju. ovi moji popizde načisto kad duže vježbam.
Oduvijek.
Trenirala sam do faksa, a onda se prebacila na rekreaciju. Tako da se, evo, rekreiram već dvadeset godina. Ja sam, što bi se reklo, profesionalni rekreativac. :mrgreen:
S2000, "moj" kiropraktičar ne vjeruje u namještanje atlasa kao "ultimativnog rješenja". A ni kod njega nisam bila već... dugo.
kavofob, uplatila sam (ali prije nego sam vidjela uputu o nicku).
Meni je glavni kriterij za izbor treninga njegovo trajanje.
Sad sam u prvom tjednu alfe (drugi put) i nakon toga planiram betu. A za dalje... još je predaleko za planiranje.
Marupka, zašto ponavljaš alphu?
Pa vjerojatno da ju napravi kako treba. Kom je uopće uspjelo napraviti Focus iz prve? Zapravo, nemojte se javljat ako vas ima.
marta :lol:
P90X3 traje 30 min sa istezanjem i zagrijavanjem. Focus sa istezanjem dođe na 28,5min dakle nema tu nikakve razlike u trajanju. Ali bome ima u težini i konceptu....
Aha, znači p90x3 je skratio? Biljezim.
anci, nisam se sjećala da je cooldown povrh onih 30 8-) očito je prošlo već dovoljno vremena da zaboravim na finese :škartoc:
Jer treninzi u p90x traju duže.
P90X traje oko 1h, kako koji. Recimo ona yoga traje skoro 1,5h.....i nisam je nikad odradila do kraja :škartoc:
ali u P90X imaš rundu pa odmor i tako u krug. U P90X3 nema toga (u velikoj većini treninga).
mm je bio na namjestanju atlasa i nije mu bas puno pomoglo :/
ja nisam jos probala p90x3 al traje znatn krace od insanitya i koristi utege cega u ins nema pa eto, kome je to bitno da zna :)
Jel kasno za maslace?
Mogu uplatiti popodne tek!
Ja bih indijski i kikiriki crunchy oba!
Cure, da se nadovezem na maslace, ako netko od vas slučajno negdje po netu naleti na tahini u velikom pakiranju, javite!
OK nasla sta je to.
marta, vidin da ću na ljeto kod mame opet koristit food processor http://www.yumsugar.com/Homemade-Tahini-Recipe-25190494 :kuhar:
nešto fino kad je s nečim pomiješano :mljac:
cure, kad stavimo ozljede na stranu, logično je da razvijemo neku dominantnu stranu i u snazi, brzini, fleksibilnosti...
meni je jača desna. ako uključimo još i ozljede, tijelo će svaku manjkavost učit kompenzirat.
nakon x vremena vježbanja, meni se tek sad kad sam počela radit nešt sa šipkom to počelo kužit. kad god trebam potisnut šipku iznad glave ili slično, jedna strana skoči prije druge. kad sam isto to radila sa užim predmetom (girja, lopta, bumper) nije se kužilo. kod šipke su ruke šire i teret je na široko raspoređen.
uglavnom, dobila u zadatak da kad god je moguće ako radimo neki potisak ja uzmem šipku i to u svrhu da naučim MOZAK, odnosno živčani sustav da ravnomjerno pomiče teret. osjećala bi se bolje da mi je zadatak mišiće nešt naučit nego mozak al ajd.
za noge je karakteristično da recimo, kad krenemo hodat po stepenicama uvijek krećemo sa istom i tako. mic po mic i jačamo jednu stranu. al da, može se ispraviti. barem donekle
uglavnom, ako imate neku 'slabost' nije loše baš po njoj drvit dok ju ne riješite.
i ošla ja jučer na trening biciklom. taman počelo padat. padalo po meni malo više od pola puta. al mislila sam da je gori osjećaj. al nije ništ posebno strašno. vjetar me još uvijek više nervira. pretpostavljam kako je kombinacija kiše i vjetra nešto interesantno. uglavnom, kad je stalo, ja stala, skidala rukavice i žmikala, skidala jaknu i žmikala rukave, skidala majicu i oblačila drugu. bilo je malo :o pogleda, al više manje. nije da sam se gola skinula. u drugoj polovici puta mi se osušile tajice, jakna većim dijelom (zavezala ju oko struka). zapravo, nije bilo hladno to je bilo dobro.
i da, u petak kad je vjetar išao u mene imala sam najbolje vrijeme do treninga, e pa jučer sam imala još bolje. što veća glupost preda mnom ja valjda više grizem.
sad sam dobila info: do sutra do 12h imate popust 20% na maslace!!!!!!!
O, pa super!!!
Kavi, dodaj me! Platim ti danas. Nemam nazalost token kod sebe.
ja ne mogu zamisliti život bez tahinija...hummus, babaganush
kad smo već kod maslaca, ja sam jučer ispekla i samljela jedno 70 deka lješnjaka, napravila ferrero rocher tortu sa homemade nutellom :drama:
pa mi je ostalo i malo maslaca od lješnjaka :)
Ja ovih dana toga toliko jedem, bas mi pase. Iz one kante sam si izlila u zdjelice pa samo zlicu zabadam.