Jer treninzi u p90x traju duže.
P90X traje oko 1h, kako koji. Recimo ona yoga traje skoro 1,5h.....i nisam je nikad odradila do kraja
ali u P90X imaš rundu pa odmor i tako u krug. U P90X3 nema toga (u velikoj većini treninga).
mm je bio na namjestanju atlasa i nije mu bas puno pomoglo :/
ja nisam jos probala p90x3 al traje znatn krace od insanitya i koristi utege cega u ins nema pa eto, kome je to bitno da zna![]()
Jel kasno za maslace?
Mogu uplatiti popodne tek!
Ja bih indijski i kikiriki crunchy oba!
Cure, da se nadovezem na maslace, ako netko od vas slučajno negdje po netu naleti na tahini u velikom pakiranju, javite!
marta, vidin da ću na ljeto kod mame opet koristit food processor http://www.yumsugar.com/Homemade-Tahini-Recipe-25190494![]()
nešto fino kad je s nečim pomiješano
cure, kad stavimo ozljede na stranu, logično je da razvijemo neku dominantnu stranu i u snazi, brzini, fleksibilnosti...
meni je jača desna. ako uključimo još i ozljede, tijelo će svaku manjkavost učit kompenzirat.
nakon x vremena vježbanja, meni se tek sad kad sam počela radit nešt sa šipkom to počelo kužit. kad god trebam potisnut šipku iznad glave ili slično, jedna strana skoči prije druge. kad sam isto to radila sa užim predmetom (girja, lopta, bumper) nije se kužilo. kod šipke su ruke šire i teret je na široko raspoređen.
uglavnom, dobila u zadatak da kad god je moguće ako radimo neki potisak ja uzmem šipku i to u svrhu da naučim MOZAK, odnosno živčani sustav da ravnomjerno pomiče teret. osjećala bi se bolje da mi je zadatak mišiće nešt naučit nego mozak al ajd.
za noge je karakteristično da recimo, kad krenemo hodat po stepenicama uvijek krećemo sa istom i tako. mic po mic i jačamo jednu stranu. al da, može se ispraviti. barem donekle
uglavnom, ako imate neku 'slabost' nije loše baš po njoj drvit dok ju ne riješite.
i ošla ja jučer na trening biciklom. taman počelo padat. padalo po meni malo više od pola puta. al mislila sam da je gori osjećaj. al nije ništ posebno strašno. vjetar me još uvijek više nervira. pretpostavljam kako je kombinacija kiše i vjetra nešto interesantno. uglavnom, kad je stalo, ja stala, skidala rukavice i žmikala, skidala jaknu i žmikala rukave, skidala majicu i oblačila drugu. bilo je malopogleda, al više manje. nije da sam se gola skinula. u drugoj polovici puta mi se osušile tajice, jakna većim dijelom (zavezala ju oko struka). zapravo, nije bilo hladno to je bilo dobro.
i da, u petak kad je vjetar išao u mene imala sam najbolje vrijeme do treninga, e pa jučer sam imala još bolje. što veća glupost preda mnom ja valjda više grizem.
sad sam dobila info: do sutra do 12h imate popust 20% na maslace!!!!!!!
O, pa super!!!
Kavi, dodaj me! Platim ti danas. Nemam nazalost token kod sebe.
ja ne mogu zamisliti život bez tahinija...hummus, babaganush
kad smo već kod maslaca, ja sam jučer ispekla i samljela jedno 70 deka lješnjaka, napravila ferrero rocher tortu sa homemade nutellom
pa mi je ostalo i malo maslaca od lješnjaka![]()
Ja ovih dana toga toliko jedem, bas mi pase. Iz one kante sam si izlila u zdjelice pa samo zlicu zabadam.
betty, probaj trinu, pomiješaj tahini s malo soli, malo vode i malo limunovog soka. može i češnjak ako voliš. i onda miješaj i dodaj vode da bude ko jogurt konzistencije. to je meni omiljeno.
meni je najbolja homemade nutela ona s coolinarike, zove se domaci nougat namaz, tako nekako.
moja nutella je puno jednostavnija od ovog nugat namaza
lješnjake ispečem, oljuštim i blendam do maslaca
dodam otopljenu čokoladu i malo vrhnja
i gotovo
marta, probat ću trinu sigurno! koji ti tahini koristiš? ja sam zadnji put uzela tahini kremu, ne znam ima li razlike u kremi i pasti?
Kavo a ja
badem i indisjki, daj mi cifru i broj računa odmah ti uplatim
kavice, mm će uplatiti večeras.
Poslije poroda sam bila i mentalno (još uvijek sam dapače) i fizički raštimana unatoč carskom. Sva sreća na mm-ovom naštimaču koji mi je sredio jako zarotiranu zdjelicu.
Danas trčanje.
uplatila, i bademov i kikiriki bih crunchy
Posljednje uređivanje od magriz : 23.04.2014. at 18:19
Koliko si platila ta dva, toliko ce i mene doci?
Edit: ja cu indijski i kikiriki.
Posljednje uređivanje od Anci : 23.04.2014. at 18:23
Anci indijski ti je 10.99
liliriki 5.99
po mom racunu je oko 165 kn
ribice, oprosti, ispustila sam te negdje u c-p-anju... pošaljem ti uskoro
moram vidjeti jel možemo uloviti ovaj popust. već sam poslala narudžbu i prihvaćena je s popustom, ali nema novčića na kartici (još) pa sam poslala upit hoće nam ostati popust ako kojim slučajem platim nakon 12 sutra (ne znam hoće li novci sjesti na vrijeme).
betty, insanity mi je odličan, moj najnaj program ikad
je, naporan je, ali ni blizu kao prošle godine. i osjećam se fenomenalno, mislim da sam sad u najboljoj formi ikad![]()
S2000
jpisite W10 jedan manje :D
Ja platila ali sam privredna tak da ne bude ništa do sutra
Danas cardio i ovaj tjedan završavam alfu.
I zaboravih, u vezi maslaca... popust je samo na indijski i bademov, na kikiriki nema popusta
Javim čim dobijem info jel nam popust osiguran. Viškove uplata vratim, ofkors![]()
ja sam platila 165 kuna, zagrebačka banka je moja.
javi ako što treba još
i hvala ti!
Dobila sam i grozno mi je, bolno i užasno iscrpljujuće, možda zbog ovog blagdanskog žderanja. Možda se sutra uspijem natjerati u teretanu... Nikako da se vratim na tračnice.
Meni je malo bolje.
Popušta, al još zateže na lijevoj strani.
Vibre su djelovale
Al ne vježbam dok ne popusti skroz.
vibre svim bolesnima i onima u banani
a sad malo vježbalačkih prijavaka
danas p90x3, triometrics. ako želite bolove u gluteusima, go for it![]()
Ja triometrics jos nisam radila. Jel treba rekvizita? Da sad ne cackam po kompu :lijena:
Ja sam danas yogu. Nakon 7 sati voznje do Du, bas mi je pasalo. Sutra bih mogla pilates.
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~~
dica su legla, idem i ja neke trbusnjake odvjezbat pa u krevet
anci, pogledala sam vidio, bome virujen da te bole gluteusi![]()
~~~~~~ bubanima!!!!
Zhang, triometrics je mrak: one leg ovako, onako, svakako. Odličan
Ma što vas više čitam ,sve se pitam zašto sam ga se ostavilavaljda one boleštine u nizu....
nadopuna za danas: 250 swing (16kg) + 100 sklekova (naizmjenično 25S + 10sk) + malo feet elevated planka na poslu.
bravo kavi
i sad sam spremna za krpe...spava mi se užasno već par dana...
Danci, meni se isto svidio. Na onom cvx sam bas umirala, ovo je malo drugacije. Nisam toliko dahtalaali onako lijepo polako te iscrpi.
No ima i tu burpeeja i to postrani, puno cucnjeva raznih vrsta i nije nimalo lagano.