aha focus
ma oces, vidit ces![]()
na jutrošnji prijavak dodajem 5 km na nasipu, pejs 5'35''
baš sam happy
a maslaci, bem mu, bojim se da ne stignemo dograbiti 10%, osim ako nema neki dobrovoljac koji već ima novčeke na računu?
ako nema, pošaljem ja večeras svima broj pa naručim kad sjednu uplate
evo updatana narudžba, vičite ako sam nešto pogrešno zapisala
badem indijski kikiriki kavofob 1 1 magriz 1/2 1/2 betty 1 1 palčica 1 1 1 Ginger 1 1 marta 1 1 1 maruška 1/2 1/2 Cubana 1 sasa 2 1 spajalica 1 1 ninik 1
marta, ma hoćeš. nije focus nimalo lagan. gdje si sad? koja faza, ne baš gde si
zhang, slijedim te u stopu
napravila sam warrior
sa LAPD murjakom-sergeantom, ex vojnikom i mother of three
baš sam uživala, presretna sam što sam otkrila ove treninge
danas sam s posla utrčala u stan, pokupili stvari za GK i odmah u GK, došli poslije 19. a ja sam jedva čekala vježbati!
sad čekam da mi zhang smisli sljedeći trneing :D
ali neću one tvoje paprene
Anci, ja sam laganini, drugi put alfa fokus, 4. tjedan. Onda prelazim na betu. I sve nešto škicam tenisice za trčanje, al mislim da to s ovim trenutnim rasporedom nije realnost.
imam ja pitanje, da li je itko od vas gledao gdje mu je centar i da li je dobro centriran. ja tocno vidim da naginjem na jednu stranu, da mi je jedan trana puno puno jaca od druge.
OK mozda je problem i te moje krive ruke, ali kad god bi na Wii radila one vjezbe di ti gledaju formu, moj centar je jako los. vec dugo nisam to mjerila, ima bar dvije tri godine, ali opet. vidim kako se lagano krivim. Nije sad da sam jela na vjetru, ali ipak vidim da se nakrivim.
i jos nesto ja sam osoba koja mrzi ogledala, ali zbilja mrzim. godinama sam zivjela bezijednog, a onda kad sam bila trudna s BCom MM je bio na slzbenom i odlucila sam da ga razveselim i kupila sam ogledalo
no kad vjezbam voljela bi jedno onako kao u dvoranama za balet. da se vidim sa svih strana, da vidim tocno di mi je dupe npr u planku i sl. za sad za neke vjezbe mi koristi francuski prozor.
i za kraj W9, pauzirala sam i jucer. jer sam smrkava i hunjasta i bome premorena. pocinjem sanjati o GO.
edit:
kavica salji racun, ja uplatim najkasnije sutra do 7.30
Posljednje uređivanje od spajalica : 22.04.2014. at 20:12
e da i koliko, ja nemam pojma koliko sta dodje, ako moze ne saljite me na tu stranicu, jer cu bankrotirati. ja bi sve ali bas sve probala
trenutno zivim na malinama, dukatosu i fineherb mueslima od Oetkera i koji listic mente. obozavam ovaj dorucak.
danas je bio total synergetics.
Dakle, ako sam do sad i bila u nedoumici, od danas sigurno vise nisam. Ovaj me testosteronac potpuno osvojio.
Sutra bih mogla yogu ili pilates. Nije da sam fan tog tipa treninga, ali znam da mi treba.
anci, ledja te bole od MMX-a. Mene je peklo iza lopatica. Ali ja sam se totalno bila uzivila u taj trening.
Hvala na vibrama, al ja ću ovaj tjedan pauzirati.
Ne bih se htjela dovesti u još goru situaciju.
Uplaćujem na račun, šaljite mi br računa na pp.
danas 4100 na nasipu, pace 6,5
veselim se nedjelji i homo si teć
kavofob javi broj računa i koliko da ti uplatim
Danas sam najedena (guacamole, prefini kruščići od zobenih i sezama) otišla na trening. Prvi i zadnji put u životu. Čista avantura.
spajalice, nas dvije kao da imamo isti tok misli, ja vježbala W12 i tokom vježbanja razmišljala kako ću vas pitati koja vam je strana jača
Meni je osjetno desna i to zorno vidim kod ruku i nogu, recimo neke vježbe na desnoj nozi ili ruci mogu odraditi do kraja i kako treba dok je lijeva strana puno slabija.
Na wii-u nisam radila vježbe, nego samo ono mjerenje centra i tu sam dosta dobra za razliku u snazi lijeve i desne strane.
kavofob, mene si zaboravila , ja sam se zabilježila za bademov
a meni kao ogledalo služe balkonska vrata![]()
meni je lijeva ruka puno slabija, ta ruka je lomljena i kriva sama po sebi, i točno vidim kako nakon 10 sklekova desna preuzima puno vise posla. mislim, i na desnoj nozi mogu napravit više pistolsa, ali to mi je nekako normalno- ne težim punoj uravnoteženosti, ali lijeva ruka mi je baš bolna točka.
šalji kavice da uplatim pare.
Ja cak i kod cucnjeva primjetim disbalans, ali nekako si govorim da je to do core-a, da ga nehtijuci stedim tako da se oslanjam na jacu nogu. Ma ja bih pola svjetskih problema pripisala nedovoljno jakom core-uza sklekove ne znam, podjednako mi crkaju obe ruke. A najvise core
![]()
A jeste se vi ikad zapitali sto trudnoca napravi od tijela? (Znam da jeste, to samo malo laprdam) ja sam nakon prve trudnoce imala osjecaj da me vlak pregazio. Carski nije nimalo pomogao. Nevjerojatno koliko tijelo propadne u tako kratko razdoblje.
Marta, i ja sam na 4.tjednu focusa. Meni je cardio sad postao skroz ok, pratim ih u svemu osim u lunge squat progression i u onom sro dodje prije hop hop squat, oni pusti cucnjevi. Tu malo krepam pa nakratko ispravim noge.
Danas tbc, jako sam zadovoljna odradjenim. No, trebala bih raditi tri tbc-a dnevno da eliminiram ucinke pustog zderanja pogaca ovaj vikend:zauvjek-debela:
Sutra opet bakanalije, šćeri rodjendan.nadam se da cu odoliti.
Kavice, salji podatke
Sasa, polomi si i drugu ruku, ko ja, pa ces biti u ravnotezi![]()
Beti ti me uvijek nasmiješ.
Beti i Marta jel nastavljate sa alfom ili prelazite na drugo?
ja sam nikakva, sve me sastavilo i nekako se ne osjećam baš dobro (mada fizički i nisam toliko loše). Početkom svibnja idem na laparoskopiju pa opet mirovanje tako da u ljeto opet ulazim mlitava. Kad bi se barem još ovih par dana mogla natjerati na žešći rad.
kosjenka ajde ti prvo laparaskopiju odradi spremna, psihofizicki, a sljece ljeto ce biti tvoje
sasa dakle obje imamo felericnu lijevu ruku.
kavica ja nisam dobila nikakve podatke.
Kosjenka, radim focus do kraja. Ako sam mogla izdvojiti godinu dana života da završim tromjesečni body revolution, šta su mi iduće dvije godine da završim Focus![]()
betty![]()
![]()
sinoc asylum vertical plyo, majko mila koliko cucnjeva i skakanja! uf!
danas cu nesto od zuzi, neke trbusnjake
sorry curke, zaspala sam sinoć... poslat ću vam sad
nego, tko hoće smooth, a tko crunchy? ustvari, ja ću uzeti pretpostavku da su svi smooth, a ako netko želi crunchy neka mi posebno napomene
evo final liste, javite ako je nešto krivo!
badem indijski kikiriki kavofob 1 1 magriz 1/2 1/2 betty 1 1 palčica 1 1 1 Ginger 1 1 marta 1 1 1 maruška 1/2 1/2 Cubana 1 sasa 2 1 spajalica 1 1 ninik 1 Danijela 1 1 1 larmama 1
E da prijavak! Jutros duplić; Ins Pure Cardio i Cardio Abs
ja bi crunchy, kolika je cijena? cisto da znam uplatiti cim posaljes![]()
Vjerojatno imam i ja dominantniju stranu ali nisam na to obraćala pažnju. Ono što mene više muči je što sam "kriva". Recimo kad stanem u raskorak i spustim ruke prema podu - ako netko stoji iza mene, jasno vidi da mi je jedan kuk viši od rugoga. Ma čak se i na slikama vidi da "stojim ukoso". Odavno mi je kiropraktičar to govorio ali ja nekako nisam obraćala pažnju.
Prijavak: sinoć odbojka do 11, iza toga pizzeta + pomfrit. Ajde, ovaj put barem bez cole.
Došla doma u 1 pa jutros nisam imala snage dignut se za vježbanje.
Poslano svima, sve upute su u poruci
Ako netko nije dobio nek viče.
spajka, jel oba maslaca crunchy? cijena je ista (10,99 badem i indijski, 5,99 kikiriki)
edit - ajde pliz stavite u opis plaćanja svoj nick... da znam što je čija uplata
tnx
Posljednje uređivanje od kavofob : 23.04.2014. at 09:00
Kosjenka drž' se!!!
Betty, odvalih
Maruška, koliko već dugo ideš na odbojku? Super mi je odbojka
jutros: Kettlebell cycle 5 W2 D2. Koji z....b Ma ono najavljena kiša cijeli tjedan, jučer odradim bic umjesto girji jer kao ne pada pa da iskoristim. Jutros navijem sat kasnije a kad ono sunceeeeeeeeeeeeee. Grrrr, htjela se mlatnut po glavi! I sad ako ujutro bude kiše 3 dana za redom počet ću grist.....
kavica ja uplatila, oba bi crunchy. i imas pp
i stavila sam svoj nik na opis placanja
Krivo sam se izrazila dali ćeš raditi još jedan krug alfe ili ideš na betu.
Pitam jer sam ja radila cca 8 tjedana alfu i povremeno nešto iz bete radila. Sad mi je krivo što nisam ustrajala sa betom da je nbarem to iz amene, nekako imam osjećaj da ću opet iz početka.
kosjenka, kad završim alphu idem na betu. baš sam se zaželila malo promjene, imam osjećaj da ne napredujem više ko na početku.
kavofob, ja nisam dobila pp!
kavofob, ni ja nisam dobila pp
Posljednje uređivanje od S2000 : 23.04.2014. at 09:29
I ja nastavljam s betom, kad okrenem drugu rundu alfe. Mislim da ću betu morati jedno tri puta raditi, al nema veze. Ionako namjeravam zivjeti 100 godina.
Nego, ja sam ambideksterna, dakle koristim obje ruke, ali desnu više i ta desna mi je malo jača. S druge strane, čini mi se da mi je lijeva noga malo jača. Ali to su doista jaaaako male razlike i ima šanse da se izjednačim skroz.
meni su jače lijeva noga i desna ruka pa sam u balansu![]()
ola zene
i ja sam nakon dvije alphe (i puuuno vise od deset tjedana) presla na betu i super mi je sad, drazi su mi treninzi, ili mi je samo alpha dosadila vise
malo sam pripazila na prehranu pa vidim i pomak na vagi
u svakom slucaju, vjezbam novim zarom
ponukana anci i zhang odlucila sam nakon focusa probat p90x3, samo tren nek zavrsim betu i gammu![]()
inace ne osjecam neku posebnu neravnotezu medju stranama, iako mi je desna ruka vidljivo jaca od lijeve npr. kad napnem biceps
kavofob, uplatila sam
Koliko vremenski traje P90X3?
ja se mislim između insanitya i toga
kavice, uplatila i ja!
Ja bih uzela p90x3 iako volim Shauna, nije mi insanity... p90x sam probala, sviđaju mi se treninzi, samo mi predugo traju. ovi moji popizde načisto kad duže vježbam.
Oduvijek.
Trenirala sam do faksa, a onda se prebacila na rekreaciju. Tako da se, evo, rekreiram već dvadeset godina. Ja sam, što bi se reklo, profesionalni rekreativac.
S2000, "moj" kiropraktičar ne vjeruje u namještanje atlasa kao "ultimativnog rješenja". A ni kod njega nisam bila već... dugo.
kavofob, uplatila sam (ali prije nego sam vidjela uputu o nicku).
Meni je glavni kriterij za izbor treninga njegovo trajanje.
Sad sam u prvom tjednu alfe (drugi put) i nakon toga planiram betu. A za dalje... još je predaleko za planiranje.
Pa vjerojatno da ju napravi kako treba. Kom je uopće uspjelo napraviti Focus iz prve? Zapravo, nemojte se javljat ako vas ima.
marta
P90X3 traje 30 min sa istezanjem i zagrijavanjem. Focus sa istezanjem dođe na 28,5min dakle nema tu nikakve razlike u trajanju. Ali bome ima u težini i konceptu....
anci, nisam se sjećala da je cooldown povrh onih 30očito je prošlo već dovoljno vremena da zaboravim na finese
![]()