Legal, kak je prošlo?
Printable View
Legal, kak je prošlo?
bok cure,evo i ja se javljam da idem u sekundarni u 2.mj, ovaj sam mj.morala odgodit jer me pokosila neka viroza i visoka temp.
Imam 2js i nadam se da će se oplodit obe, makar znam da i nisu neke šanse...ja sam u Ri, tamo se leži nakon transfera 2h na ledjima, tu sam pročitala da vi ležite na trbuhu:-o pa sam zbunjena!!!????
sretno svima i neka su nam eskimići dobitni...:-D
leptiriću, trbuh, leđa, ležanje 2 sata ili 20 minuta - sve ti se to na isto svodi... u nekim klinikama prakticiraju trbuh čini mi se kod žena sa zavaljenom maternicom... VV je recimo bila najuspješnija MPO klinika u HR, a bila je tolika gužva da su žene nakon transfera ležale po 10-15 minuta jer jednostavno nisu imale gdje ležati... ne zamaraj se time - jednom kad embriji dospiju do maternice, van ne mogu. a trbuh, leđa i mirovanje ili nemirovanje nemaju veze s njihovom implantacijom (koja se ionako ne dešava odmah nakon transfera).
sretno svima!
sretno s smrzlićima :-), javljaj nam detalje a ja se budem javila kad konačno dobijem vješticu uff :-(
hvala :-) moze, drzim fige da to bude skoro!
taj estrofem ima kakvih nuspojava, kako se uzima oralno ili vaginalno? ja se bojim poslje šta sam pila bromargon koji mi je radio užasno slabo
Ima hrpu nuspojava,citala to sinoc pa nisam
Spavala do 3!bolje da nisam.a gle,meni je bilo od gonala svasta,od utrica,sad sam
Pocela i ovo osjecat al sto mozemo
kako ti je danas... koje simptome osjećaš?
Hvala na pitanju,draga.Lagane mucnine,slabost,posebice odmah nakon sto uzmem estrofem,u biti nije onako strasno kao kod gonala,tad je bila i ona grozna napuhanost.eh da,i glavobolja ali to je i od ciklusa.a ti,jesi dobila?
u cita se uvijek lezi poslije t. na trbuhu
sretno cure :)
eto da se i ja javim :)
bila sam prije 10 dana na transferu smrzlića na SD, nisam nikakve štoperice ni punkcije imala prije transfera :)
od 3 smrznuta 2 su se oplodila od toga jedan bc i jedan cc, transfer 5 dan :)
nakon transfera, drugi dan decapept 1 i brevactide 1, 3 dana kasnije još jedna brevactide i to je to
sutra idem na betu pa ćemo vidjet
e da...razlika između ovog i klasičnog ivf-a.....imam samo jače vrtoglavice, vjerojatno od utriča, osječam vrlo lagane grčeve s vremena na vrijeme
nema bolova ko prije, nema krvarenja, nema nervoze.....čisti zen.....kao da sam bila na papi pa sad čekam da mi jave dal je sve u redu :)
mishica_zg sretno sutra i nek je beta lijepa velika borojka:-)
Mishica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i svakako nam javi rezultat. Hvala ti za info, jesi i ti bila prije na estrofemima ili? ja sam i inace imala mucnine od utrica, valja ne bu gore
:) hvala,draga!nadam se istom ishodu:)
evo ja se vratila kuci i dokopala se interneta. jeee. uglavnom drage cure evo kratkog update-a: odledile su se sve 3 js, 3 su se i oplodile ali se jedna nije pravilno razvijala, tranferirali su mi 2 3dn embrija. biolog ih nije pohvalio pa ne gajim neke velike nade. ali uvijek postoji mogucnost da to bude to. sestra mi je rekla ako ne dobijem m kad bi ju inace trebala dobit da vadim betu.
najcudnija stvar je sto stalno osjecam jajnike iako nije bilo nikakve stimulacije. pijem jedino estrofem pa je mozda od njega. s obzirom koje nuspojave ima taj ljek bit ce dobro ako mi rogovi na glavi ne narastu :mrgreen:
e da, jucer su mrvice imale prvi test izdrzljivosti, naime let zg-du i slijetanje po buri. inace se volim voziti avionom ali sam se sinoc tako us.... od straha. nadam se da stres nece utjecati na implataciju.
Hvala bogu da si se i ti javila! Ja mislila da ti uopće nije ni došlo do transfera kad se ne javljaš!
Dva embrijića su super! Nema veze kaj ih nisu hvalili! Meni moje nikad nisu hvalili...jer nisu baš imali ni zašto jel..:) Nego koka samo ti sad bez stresa i brzo bu došao i taj 6.02.! Pusa i sretno!
Ne moraju ih odmah hvalit, bolje da postave pred njih vece zahtjeve pa da se oni svojski potrude primiti
hvala vam miga i gaceta. a sada zennnnnn. i mantra da su ledo-medo embriji savrsen genetski materijal za dvije bebice.
kao ne gajim nade a vec sam pogledala kad bi mi bio termin. joj nepopravljivi sam optimist.
legal, nadamo se da će ti ovaj put biti dobitan bez obzira na stres, možda se od straha zaljepili za tebe :-)
ja još uvijek nisam dobila a već mi je 36 dan, pere me takva nervoza od iščekivanja...
Geceta kao si mi ti? kaoko se nosiš sa simptomima?
Je li Mishici uspijelo?
Sonja....kod koga, odnosno gdje si bila na postupku?
Butterfly...kada krećeš?
Crvenkapice ja u citu ležala na leđima, neman pojma zašto
Suncica,taman da danas dobijes i bila bi ista situacija kao sa mnom:) mah,ne spavam skoro nista,vruce mi je,apetit smanjen,nist prestrasno.jedino sto mi se mm razbolio i sad se bojim da i ja ne pokupim.pokusaj se smiriti pa ce doci,pripremi se radit test i doci ce;)to meni pali,taj Murphy.Ak ne dode,u pon obavezno zovi dr da vidis sto je.
suncica ja sam morala ovaj mj.ali dobila gripu pa morala odgodit za idući mjesec...jedva čekam da krenem
Pridružujem se očekivanju M za 2 tj. pa krećemo i mi po naše male slatke smrzliće! :)
suncice ,
mozda ti je sestra zaboravila reci , ma nema veze,nigdje nije dokazano da to pomaze, gle ja nisam dobila one inekcije pt i 5dana pt i opet bingo
sve je to u Bozijim rukama , sretno!!
sneki sretno!!!
crvenkapice jesi li pila kakve ljekove nakon transfera osim stavljanja utrogestana?
moja terapija je folacin 5mg, estrofem 2x2, andol 100, utrogestan 3 x.
ja isto nisam dobila one boostere nakon transfera. znam da je recimo na vv-u kod lucia to bio standard.
hvala ti suncice. jednom ce uspjeti.
a sto se tice kasnjenja m. tako je i kod mene, kad god cekam m zbog postupka, ona kasni. inace dodje svako 23-25 dana. pretpostavljam da i moje nervozno iscekivanje ima veze s tim. jedino ovaj put nije kasnila jer sam nekako flegmaticno krenula u postupak. good luck!
Crvenkapice, zaboravilia sam ti si kod doktora p. ili š.?
vidim da si odgovorila da si pila folacin 5mg, andol 100, utrogestan 3 x.
Andol ti je doktor propisao ili si sama uzimala?
zicam vibrice za sutra :-) da je emetrij dovoljno debeo, da se stanice lijepo odmrznu, da muzic da kvalitetne plivace i da se to sve lijepo oplodi pa da u cet imam transfer. trazim puno? ;-)
Nikako gaceta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
He he:) hvala!:) svakako javim novosti. I ja vibram za sve cekalice (cega god) :)
go geceta, go geceta! bit ce sve dobro.
daklem, endich mi ima 9.6 i dr je rekao da dodem u petak kad mi se odmrzava svih 5 stanica, et u ponedeljak :-)