Moram ici guglati neke vjezbe :lol:
Uzivajte, cure, u ovakvim vikendima.
bravo cure! :klap:
mb i summer uzivajte!
ja se nadam danas stici bar jogu :-/
e, ne da sam uspjela ubaciti jogu, uspjela sam ubaciti 75 min trcanja :mrgreen: 12,3 km
joga sutra
ideš Ginger, svaka čast!
ja sam odradila roditeljski u vrtiću, predškolarac ide u grad mladih...
i za kraj dana onaj gore navedeni upper body & abs #1
radila usporedo sa Zuzkom, ništa nisam zaostajala i sve mi je bilo ok osim što sam na zadnjem planku skoro umrla
dan mi je počeo sa plank izazovom prije 8 ujutro i završio 12 sati kasnije opet sa plankom :drama:
Wow ginger, svaka cast na kilometrazi! Sve ko da neces!
Rahela ja sam ga isto napravila, ali bas sam se mucila, pogotovo sa transformersima nakon planka. Napravila sam sve sto je i zuzka, ali u minuti duze.
Mislim da sam malo preumorna. Veceras se planiram temeljito naspavat
Ginger wooow ijujuju :klap:
Rahela, tangerina bravo za Zuzku s plankovima!!!
Nadam se da si se temeljito naspavala tang :-)
Ja se razbudjujem, idem doručkovat pa u šumu. :zaljubljen:
thnx cure! :-)
jucer je bas bio dobar dan za trcanje
danas cu probati jogu, ako uspijem, jer je sinoc sve zavrsilo naopako :škartoc:
a i danas i sutra imamo druzenja...ko prezivi, pricat ce, lol
nego, kad citam vas zuzkasice, dodje mi da se pretplatim
Ja sam jutros cardio shred 51 i low impact lower body 9 i yogu. Oba treninga su dosta dobra!
ne bih ja tebe nagovarala, al me veseli kad nas ima :mrgreen:
meni radna subota, kad dođem doma čeka me ručak na stolu, pa vozim R. na trening, pa tek možda predvečer uspijem nešto
za sad mi je izbor https://zuzkalight.com/zgym/kettlebe...deoquality=low
i https://zuzkalight.com/zgym/lifted-butt-series-2/
pa ću vidjeti što će od toga biti
U srijedu ruke, a jucer core i noge. Naglasak na core.
Nisam jogu ovaj tjedan jer sam imala komisiju na poslu, a kampanjac je uvijek u strahu pa sam isla ranije, ostajala duze (ko da nisam uhljeb [emoji51] ). Umirilo me :)
Sad cu, nakon setnje po sumi i kave :)
bravo svima na odvjezbanom
rano jutros bikcom na strudle u puntijarki i natrag
popodne snaga
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
odradila i ovaj lifted butt 2 za guzove
baš mi je super trening
1. Kneeling heel raise to side knee raise (hydrant) 20 / 202 rounds for time. Watch your form!
2. One arm KB swing 20/20
3. Weighted Surrender squat to side kick 10 / 10
4. One arm KB Swing 20/20
5. Weighted Figure 4 Squats 10 / 10
6. One arm KB Swing 20 / 20
7. KB – Backward Lunge to Squat jump 20 alt.
A nisam imala vise snage ponavljati ove 3 runde... A dobro.
I bas mi je drago da vas ima zuzkasica.
Ono sto u zadnje vrijeme vidim na fejsu je da ima dobre programe. Uzivajte u treninzima :)
Jutros šuma, Medvednica, svjež zrak 2h 15min tušine i prirode.:heart:
Tešku rutu sam radila, pa je bilo hodanja i puhanja mjestimice po tim jakim uzbrdicama, al glasni cvrkut ptica je sve nadjačao :zaljubljen:
Talani-Risnjak-Grafičar-Kraljičin zdenac pa opet nazad s Kraljičinog na Grafičar-Risnjak-Mikulići.15km :trci:
Nakon ručka kad sam legla, listovi su mi bridili samo tako, a ne pamtim kad su me listovi uopće zatezali. Bit će veselo u narednim danima :-)
Teretana danas. Rucak sam bila pripremila ranije i kad sam se najela, zaspala sam kao klada. Dalo bi se tako svaki dan.
Train, eat, sleep, repeat... :zaljubljen:
Program mi je super, ulazim u treci tjedan. Ovaj mjesec mi ide normalnim tempom, prosli sam zbog viroze oduzila...
Ja sam 15 min fat burn i yogu danas. I setnju po sumi- Tuskanac je sav u pupu i cvatu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trčkarala jutros 4,75km i maloprije se vratila iz Maksimira, 3,5km šetnja.
Glava me rastura, sad ću ići leć
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
jutros kratki bazen i popodne 20km bica u teretani. nelos dan
ostatak odmaram
Ja sam ispustila dušu rolajući na vjetrovitom Jarunu
Ja sam jučer imala laganini dan koliko to kod mene može biti :mrgreen:
S obzirom da su mi bedra i listovi full upaljeni od subotnjeg trail treninga otišla sam popodne kad su se djeca razbježala po rodjendanima i na bazen otplivat malo da se razbije mliječna. 750m raznim stilovima.
Bilo je predobro na Utrinama (iza 17h preporučam) jer sam imala traku za sebe, mir, tišina, e takvo plivanje volim bez buke, vike, sa svojim mislima.
#obožavateljica Multisport kartice :-)
Uspjela sam ubacit i kavu na suncu s frendicom.
Ginger, dođi kod Zuzke! nema kolača, ali ima super zabavnih workouta :)
U petak onaj upper basic u vremenskom prozorčiću koji mi je bio dostupan. Bilo mi je zlo kad sam završila, ne zato što je tako težak, nego valjda od žurbe. Inače se malo valjam po podu istežući se nakon vježbe, a ovaj put sam morala pod tuš isti tren kad je sat odbrojao.
Subota "rest", zapravo nisam stigla vježbati od obveza, dućana, čišćenja, razvažanja po rođendanima.
Nedjelja pilates, opet trbušnjake osjetim. i pohvalila me trenerica :zaljubljen: i to nasamo :lool:
danas valjda ovaj Fit slide koji je po rasporedu.
bravo cure :klap:
ja sam cili vikend uzivala, jela, pila... :mrgreen: i bas me briga :lool:
od danas po starom :)
prijavljujem upalu stražnje lože i jutros zuzi ketllebell workout #7
kad je radila one arm swing + snatch 5 ponavljanja, ja nisam snatch, ali sam swingala 15x
kad radite snatch jel imate neku zaštitu? znojnik ili nešto na ruci?
prije sam radila snatch, a sad me frka da neću dobro/ravno držati ruku
S kojom tezinom radis?
Cega te strah, da neces zakljucati lakat?
Zuzka cak ima dobro objasnjenje snatcha, pa pronađi u workout breakdownu. Ona kaze da ides u jednorucni swing dok ne dođe do visine ociju i onda povuces girju (zapravo privuces lakat (savijes ga) i odmah ispucas girju gore. Girja freba njezno pasti preko ruke.
Ja ne nosim zastitu, zapravo ti ne treba ako je tehnika dobra
Nekad dobro radim pa ne pomodrim a nekad lose radim pa budem modra. Ja radim s 12 jer nemam manju. Al ok mi je 12.
Ja sam napravila ovaj danasnji fit slide. Bila sam sva troma i slaba i jedva sam ga radila. Pripisujem to zadnjem danu ciklusa. Nakon toga nega divna i opustajuca joga. Pocela sam slusati sta te tete pricaju. Npr kad kaze otpustite ocekivanja koja imate od ove vjezbe. Meni je to jako tesko. Al vjezbam :)
Al rahela, slobodno stavi znojnik ako ti je tako lakse
imam 8 i 12
danas sam radila sa 8
strah me da mi zglob ruke - neće biti ravan, tj da će mi šaka "otići" iza
ne znam jel se kuži što želim reći
znojnik nemam, a ni prije nisam s njim radila
malo ću proučavati tehniku, pa probati
bravo zuzkasice.
ja sam uvela rest ponedjeljakom. satre me posao i bas mi godi odmor
stavi buff umjesto znojnika
zuzkasice rasturaju :-)
mb ma nek si uzivala!
i ja sam...tri dana lumpanja
zato u subotu nista, u nedjelju laganu jogu, a danas trk 5 km
sutra valjda jillka
Rahela kuzim te skroz, ja jos nisam nikad napravila snatch
Bojim se da cu se opalit u facu, neracionalno skroz, i uvjerena sam da ce se brzo rijesit jednom kad se odlucim malo zabavit time
I drugi strah mi je da cu u tom zaletu s tezinom nesto krivo napravit i nekako sjebat lakat ili rame. Clean and press mi ne predstavlja problem jer nije tako brz, ovdje mi je nekako brzina i tezina..
Ja isto danas ipak nista, imala sam puno obaveza i tek maloprije sjela, raspolozena sam samo za crtice s malom
Bravo Zuzka girls!
Ni ja nisam ništa danas, u planu bio kratki trk 40min nakon posla.
Neplanirana gužva na poslu, novi momenti,izašla od doma u 6:50h,a vratila se doma u 20h :drama:
Al nije da mi je jako smetalo to preskakanje treninga jer su bedra i dalje jako upaljena od Medvednice :mrgreen:
Kuzim te rahela.
Probaj radit pred ogledalom. Umjesto znojnika mozes stavit odrezan gornji dio rasparene carape, sigurno ju imas :)
A ako te strah snatcha, probaj radit high pull, to je pola snatcha
Idem ti naci link na to, ima ga zuzka
Evo ovdje imas i snatch i high pull https://zuzkalight.com/zgym/kettlebell-workout-3-2/
Hvala bb [emoji813]
proučit ću to, jer znam da sam prije mogla, pa mi bed da sad ne radim to
Tang, ja sam zaboravila, ti si isto bila na jednom girja seminaru? Ili si razmišljala bi li išla?
Magriz i rest je za ljude, čula sam da i zhang nekad resta :mrgreen:
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
.
Jutros prije posla lagani trk 40min za razbijanje mliječne u bedrima.