davorka prvotno napisa
Nije mi uopće bila namjera odgovarati, na cijeloj temi od 21 stranice imam samo dva posta, ali mi je stvarno deplasirano kad netko tko je samovoljno izabrao biti kući sa svojom djecom, dakle i uživati u onome što to nosi (isprljan stan više nego kad nisu kući, stalnu pažnju, kuhanje, spremanje...) drugima koji rade kaže: vi niste tu vi za to imate nekog plaćenog. Pa što onda. Ti imaš ono što si izabrala, mi imamo ono što smo izabrale. Bitno je da smo sretni sa svojim izborom, a ne se stalno natjecati tko je zbog toga bolji, tko je više priuštio svojoj djeci. I mi isto jako volimo putovati, naša djeca su vidjela već puno, puno toga, neki drugi prijatelji idu svake godine u isto mjesto na ljetovanje i ne vide ništa osim tog mjesta. Mene baš briga, ali ja tako ne mogu. Ali ću sigurno kad mi netko kaže: joj, kako vi stalno možete landrati s tom djecom posvuda, moji imaju režim, red, zna se kad je hranjenje, kad je spavanje...odgovoriti da je to naš izbor, da smo svi u obitelji sretni zbog takvog našeg izbora, a nikome ga neću nametati samo zato što se meni tako sviđa i što ja tako živim pa mislim da bi svi trebali.