MAMI 2 prvotno napisa
Žuži, Bubekice:heart:, hvala vam, ali je u svakom slučaju moja borba ipak malo lakša nego vaša, hvala na svakoj toploj riječi i podršci. Došla sam ovdje, i curke su me prihvatile, sve, bez obzira na situaciju, odnosno to šo ja imam dvoje djece i borim se za treće, isto tako i na mpo, a nitko u mojoj okolini nije smatrao da je nama to potrebno. Svaka borba je teška, svaka na svoj način, ali nikada ne bi svoju mogla uspoređivati s curama koje se bore za svoje prvo djete, koje se stvarno od srca nadam će uskoro držati u rukama.
Svaka od nas drugačije se nosi sa strahovima, nikome nije lako, borba za trudnoću, pa onda briga da sve bude ok, to je normalno i zato smo tu jedne za druge.
Možda i ja idem nekome na živce, imam dvije trudnoće iza sebe i svaki se mjesec pitam i preispitujem simptome.Smješno, nekome je, nekome nije, nekad sam i sama sebi smješna, al šta ću, tu sam di sam, i hvala vam vima od reda za svaku riječ podrške.
Ovo je virtuala, i tu smo se našle zbog istih želja i nedoumica, istih borbi i nadanja, potrebe da djelimo s nekim svoje strahove i brige, možda zato što nemamo nikoga ili ne možemo s nekim o tome razgovarati, i da treba malo pripaziti na koji način pišemo, jer pisana riječ je puno teža nego izgovorena, pa stoge možda bolje ne komentirati nego nešto krivo komentirati.