Stranica 21 od 22 PrviPrvi ... 1119202122 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1052

Tema: Odbrojavanje 12, 13/14.....by stork & zadarmamica....& počasno žužy

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    nivesa ,u četvrtak idem k soc. ginićki po up za VV ali nebude me pogledala,ne stigne zbog gužve..mogu tek drugi tjedan na pregled. Moram napraviti i papu i briseve.
    A rečeno mi je da je alarmantno ako bude povišena temperatura,ako me bude jako boljelo i ako krvarenje bude prejako (čak da je i to normalno).
    Rekla sam gin sve i rekla je da mi je sluznica bila več dosta tanka i da nebi trebalo biti jakog krvarenja i tak i je. A normalno je da se oduži...dva dana smeđega,pa jedan dan crveno,sad opet smeđe...valjda bude skoro the end.
    A nadam se da si pri kraju....i mene ceka papa i brisevi nakon m.... a sta je tu je , ne mozemo glavom kroz zid. Ja sam zvala dr pa mi je rekao ak me ne boli i vise ne krvarim da ne moram doc jer phd ninmje jos gotov pa da ne zeli nepotrebno cackat dolje. Dosta su se nacackali zadnjih mj i pol. Tak da cu cekat m za koju sam sigurna sa stize za 2-3 tj jer mislim da danas imam pripreme za O . Ili sta god da je a ima simptome kao O. Sluz i sve ostalo.....koji peh da sam bas sad sigurna u O ... a mjesecima je nema il ju ne osjetim.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nivesa,kada ti je rečeno da smijete imati odnose?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kad osjetim da sam spremna. Al mi je savjetovao 2 tj najmanje da pricekam ako me ne boli nakon 14 dana je ok.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A za trudnocu bar 3 mj. Iako mislim da necu tak brzo...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

nivesa,kada ti je rečeno da smijete imati odnose?
    A kaj su tebi rekli za odnose??

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ništa,ja nisam pitala,nije mi bilo na kraj pameti.
    Nakon kiretaže mi je naglašeno bez odnosa do prve menge a nadalje imati zaštičene odnose 6 mj. To mi je bilo..uf
    Nakon prošlog spontanog isto ko tebi sad,kada budem sama spremna.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam pitala sad kad sam zvala. Isto mi nakon kiretaze to nije padalo na pamet. Rekao mi je da je preporuka 4-6 tj al ako me ne boli da moze nakon 2. Pitao me jel boli kad se sagnem naglo dignem il naglo sjednem. Pa posto me ne boli dao je zeleno svjetlo uz napomenu da se koristi kondom. Zbog mogucih bakterija i t.a mislim da sad ostanem t da bi si pucala u glavu.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Gledam ovu glupost Ljubav je na selu i umirem od smjeha na ovu Vitu Maslacak. Pa kaj to fakat postoji????

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Bas sam se pitala di si mami!
    Evo me draga, ma ovih dana sam baš u presingu nekom, na poslu ludara, došlo mi je jučer da pokupim svoje stvari i odem kući, koma. kako je lijepo kad ideš na posao s guštom i radiš posao koji voliš, ovo je patnja i muka mi je.

Curke, ako me nema ujutro sa listom i kavicom nek netko stavi listu.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Gledam ovu glupost Ljubav je na selu i umirem od smjeha na ovu Vitu Maslacak. Pa kaj to fakat postoji????
    Mm i ja gledamo samo zbog vite i crkavamo.koja ludara.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Eeee draga Yummy_mummy,ovo nije bilo ni malo lijepo od tebe.
    Sve smo tu jedna za drugu,u bilo kojoj fazi ciklusa pa tako i trudnoče,jel?
    ivekica je tek saznala da je trudna,još nije ni Odbrojavanje otvorila. I sve koje smo tu znamo jako dobro o kakvim se strahovima i strepnjama radi...pogotovo u ovako ranoj fazi trudnoče.
    Bar bi ti sa tolkim biokemijskim trebala razumijeti. Pa makar jaukale jedna drugoj sto puta dnevno o (za nekog drugog) banalnim stvarima.
    I ja bi vrlo rado željela biti u koži Šiškice,MAMI,Sreće.. i ostalih ženica koje več imaju jedno dijete bar,ali to ne znači da ih neču bodriti,poduprijeti i patiti s njima kod svakog negativnog testića,spottinga i inog. Jeli tako?
    Žuži, Bubekice, hvala vam, ali je u svakom slučaju moja borba ipak malo lakša nego vaša, hvala na svakoj toploj riječi i podršci. Došla sam ovdje, i curke su me prihvatile, sve, bez obzira na situaciju, odnosno to šo ja imam dvoje djece i borim se za treće, isto tako i na mpo, a nitko u mojoj okolini nije smatrao da je nama to potrebno. Svaka borba je teška, svaka na svoj način, ali nikada ne bi svoju mogla uspoređivati s curama koje se bore za svoje prvo djete, koje se stvarno od srca nadam će uskoro držati u rukama.

Svaka od nas drugačije se nosi sa strahovima, nikome nije lako, borba za trudnoću, pa onda briga da sve bude ok, to je normalno i zato smo tu jedne za druge.
    Možda i ja idem nekome na živce, imam dvije trudnoće iza sebe i svaki se mjesec pitam i preispitujem simptome.Smješno, nekome je, nekome nije, nekad sam i sama sebi smješna, al šta ću, tu sam di sam, i hvala vam vima od reda za svaku riječ podrške.

Ovo je virtuala, i tu smo se našle zbog istih želja i nedoumica, istih borbi i nadanja, potrebe da djelimo s nekim svoje strahove i brige, možda zato što nemamo nikoga ili ne možemo s nekim o tome razgovarati, i da treba malo pripaziti na koji način pišemo, jer pisana riječ je puno teža nego izgovorena, pa stoge možda bolje ne komentirati nego nešto krivo komentirati.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me draga, ma ovih dana sam baš u presingu nekom, na poslu ludara, došlo mi je jučer da pokupim svoje stvari i odem kući, koma. kako je lijepo kad ideš na posao s guštom i radiš posao koji voliš, ovo je patnja i muka mi je.

Curke, ako me nema ujutro sa listom i kavicom nek netko stavi listu.
    Kak radis to sa listom?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Mm i ja gledamo samo zbog vite i crkavamo.koja ludara.
    Tak i mi!! Veli mm ak ona ode da nista nece biti isto

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ode vam vita hahaha
    evo prvi put sam okrenula pa je nažalost nisam doživjela, al vidim da joj se sve gadi haha

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ode vita jer je telepatski utjecala na Dankovu odluku ahahahahahahha

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

al što je ovim ženama??? ahhaahahahaha

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Koja frik baba

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ode vita jer je telepatski utjecala na Dankovu odluku ahahahahahahha
    Ajme koja frikuša, negdje sam pročitala da je ona muško, odnosno da je bila ili nekaj tak, da je pjevala prije u onoj emisiji od Malnara.

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

tek sad vidim da joj je pravo ime dan philipp a on je zapravo drag queen sad je pitanje dal je to ta LOL

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ajme koja frikuša, negdje sam pročitala da je ona muško, odnosno da je bila ili nekaj tak, da je pjevala prije u onoj emisiji od Malnara.
    Mislid na onu Anđu kaj je kof njega zavijala

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Žuži, Bubekice, hvala vam, ali je u svakom slučaju moja borba ipak malo lakša nego vaša, hvala na svakoj toploj riječi i podršci. Došla sam ovdje, i curke su me prihvatile, sve, bez obzira na situaciju, odnosno to šo ja imam dvoje djece i borim se za treće, isto tako i na mpo, a nitko u mojoj okolini nije smatrao da je nama to potrebno. Svaka borba je teška, svaka na svoj način, ali nikada ne bi svoju mogla uspoređivati s curama koje se bore za svoje prvo djete, koje se stvarno od srca nadam će uskoro držati u rukama.

Svaka od nas drugačije se nosi sa strahovima, nikome nije lako, borba za trudnoću, pa onda briga da sve bude ok, to je normalno i zato smo tu jedne za druge.
    Možda i ja idem nekome na živce, imam dvije trudnoće iza sebe i svaki se mjesec pitam i preispitujem simptome.Smješno, nekome je, nekome nije, nekad sam i sama sebi smješna, al šta ću, tu sam di sam, i hvala vam vima od reda za svaku riječ podrške.

Ovo je virtuala, i tu smo se našle zbog istih želja i nedoumica, istih borbi i nadanja, potrebe da djelimo s nekim svoje strahove i brige, možda zato što nemamo nikoga ili ne možemo s nekim o tome razgovarati, i da treba malo pripaziti na koji način pišemo, jer pisana riječ je puno teža nego izgovorena, pa stoge možda bolje ne komentirati nego nešto krivo komentirati.
    Mami divna si

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Nema frke. Imam odgovore na vecinu
    Moj pas je velik al se boji svega tak da bi se onda vas dvoje bojali jedan drugoga hahahha
    Tek sam sad vidjela tvoj odgovor i bas sam se ismijala, da mi je vidjeti taj susret hahaha

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mami divna si..ovi razgovori jesu virtualni ali nam jako pomazu jer razumijemo se medjusobno...radujemo se zajedno ali i tugujemo.ovo je za mene jedino mjesto gdje mogu pricat o onom sto me muci. kad je zuzy isla vadit betu toliko sam bila nerovozna da sam u skoli svi su primjetili i pitali sta je, a ja ono sva sretna kazem cekam da mi drugarica javi jel t...

ovdje smo da podrzimo jedna drugu <3 <3 <3

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Tek sam sad vidjela tvoj odgovor i bas sam se ismijala, da mi je vidjeti taj susret hahaha
    Upravo mi je oduzeo 5 godina zivota. Pustim ga na dvoriste da se proseta i popisa a on mi zapali iz dvorista. Majstor si je otvorio vrata od ograde i ode a ja fuckam i derem se ko ludak. Posto zivim uz tram prugu koja nije osvjetljena a moj pas je crn da crniji nemoze bit srce mi je stalo. Na kraju se samo stvorio kraj mene i mm, ipak sam ja papak kad je mrak u pitanju.
    Posljednje uređivanje od nivesa : 12.11.2014. at 01:09

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma daj sad ste postale emotivne!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 12.11.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~44 dc +
    lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
    ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
    putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro komadi!

Putujuca dobro došla u ljubičice!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ženice moje, predivne ste! I lijepo je slušati vaše priče i dijeliti ih s vama. Imam osjećaj kao da vas sve poznajem

Svekrvi još nismo rekli. Čekamo pravi trenutak i da sad saznamo jel sve ok. Jedva čekam da se ušlagira kad čuje vijest

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ajmo ljubičice, plus na sunce!!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj malenna88 prvotno napisa Vidi poruku
    Mami divna si..ovi razgovori jesu virtualni ali nam jako pomazu jer razumijemo se medjusobno...radujemo se zajedno ali i tugujemo.ovo je za mene jedino mjesto gdje mogu pricat o onom sto me muci. kad je zuzy isla vadit betu toliko sam bila nerovozna da sam u skoli svi su primjetili i pitali sta je, a ja ono sva sretna kazem cekam da mi drugarica javi jel t...

ovdje smo da podrzimo jedna drugu <3 <3 <3

Tak i ja,kad znam da se danas nekaj mora desiti (punkcija,beta,uzv,ili testić..),forum mi je on cijeli dan i kaj god radila samo virkam oče li više kakva vijest!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MAMI,tako si lijepo sve napisala,da bolje nitko nebi mogao...sve smo tu jedna za drugu!
    Budem i ja uskočila za listu koji put ako vidim da te nema...a mogla bi se i vratiti gore..sve čekam nekaj,neznam ni sama kaj.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sve češče mi se desi da zaboravim izmjeriti temperaturu il nekaj ...idem u ponedj. do sestre se naručit k doktorici i stanem pred vrata i neznam koji mi je dc. Računam i nejde,mozak zablokiral.
    Do ovog postupka nisam mogla ni pomisliti na to da bi možda trebali malo uzeti breake od svega ovoga,od postupaka,odlazaka u Zg...samo me tjeralo dalje i dalje i dalje...a sad,nekako sam totalno smirena i primirena i samo želim uloviti neku kolotečinu uz posao i živjeti.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sve češče mi se desi da zaboravim izmjeriti temperaturu il nekaj ...idem u ponedj. do sestre se naručit k doktorici i stanem pred vrata i neznam koji mi je dc. Računam i nejde,mozak zablokiral.
    Do ovog postupka nisam mogla ni pomisliti na to da bi možda trebali malo uzeti breake od svega ovoga,od postupaka,odlazaka u Zg...samo me tjeralo dalje i dalje i dalje...a sad,nekako sam totalno smirena i primirena i samo želim uloviti neku kolotečinu uz posao i živjeti.
    Ja sam odustala od pracenja brojanja i lh trakica. Za sad mislim da sam gotova sa tim. Ako se predomislim to ce bit jedino ako me dr uspije uvjerit da nekim cudom ima rjesenje. Previse me strah da se ne ponovi.
    Ak mi nije sudeno nije. Mozda bolje onda zivot usmjerit na nesto drugo. A ne na stalno cekanje necega.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Oh pa ja presla u ljubicice, lijepo me je vidjeti tu pa makar sutra i dosla ona vjestica :D
    Ne zamaram se vise testovima, to me bilo uhvatilo par dana sad cekam ako zakasni uradim jedan pa vam javim.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sinoć pričamo MM i ja o tome kad piškit test, i dogovorimo se ako ne dođe do nedjelje onda piškim
    Jutros se dignemo i krenemo iz stana a u sandučiću pun paket testova za trudnoću s ebaya koje sam naručila pred dva tjedna naravno, udremo u smijeh jer smo smišljali taktiku par sati prije..

eto stoje na stolu, i gledaju me, i skoro pa ih čujem kako govore ''popiški me, bar jedan''...

I bi ja, nego imam neki unutarnji feeling da nisam t, al nisam rekla nista MM, ali kažem vama..jednostavno imam takav feeling, i zadnji put od sve te nestrpljivosti sam ispišala nekoliko testova, a ovaj put se ne vidim kako to radim...

Čekam..pa koliko izdržim...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

LadyB, na suzdržavanju...ja bi vjerojatno več na putu od sandučića do wc-a imala raskopčane hlače
    Ma samo ti napravi kako misliš da je najbolje...mi smo tu za potporu (samo malo te bumo nagovarale,)!

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB, na suzdržavanju...ja bi vjerojatno več na putu od sandučića do wc-a imala raskopčane hlače
    Ma samo ti napravi kako misliš da je najbolje...mi smo tu za potporu (samo malo te bumo nagovarale,)!
    Mislim da ce me negativan test rastuziti a s obzirom da danas trebam dobit M, veeelika je sansa da i bude negativan pa ne znam ima li smisla bit u bedu vec danas

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

ladyB mozda je tako najbolje. I ja isto imam osjecaj da nisam t.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ah,ja to gledam ovak...ako danas trebam dobiti-dobila bum bez obzira na test.
    A test mi samo može skratit muke i neizvjesnost...tužna budem svakak ako bude neg.
    A ako bude poz.,prije budem vesela.

p.s. i uvijek je čaša na pola puna kao što je i veeelika šansa da bude pozitivan.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj putujuca prvotno napisa Vidi poruku
    ladyB mozda je tako najbolje. I ja isto imam osjecaj da nisam t.
    Koliko tebi inace traje ciklus?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko tebi inace traje ciklus?
    26 dana
    tako je bar do sada bilo, nekad rijeeetko bi bilo odstupanja +/- 1
    Posljednje uređivanje od putujuca : 12.11.2014. at 14:23

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

26 dana
    tako je bar do sada bilo, nekad rijeeetko bi bilo odstupanja +/- 1
    Ajde drz fige da posteno kasni

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde drz fige da posteno kasni
    ej neces vjerovati, ali sad iz wc-a kad ono procurilo prema aplikaciji jos dva dana do m imala....kad je naopako, ne pamtim da mi je ikada uranila nesto posebno.

vracamo se na pocetak odbrojavanja nazalost.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

putujuca ,a baš mi je žao...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

mah zuzy draga, nekako me bas rastuzilo. Bas zato sto je vjestica cak pozurila dva dana prije da me razocara.
    sretno ostalim ljubicicama i odbrojavalicama.
    Posljednje uređivanje od putujuca : 12.11.2014. at 14:57

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

mah zuzy draga, nekako me bas rastuzilo. Bas zato sto je vjestica cak pozurila dva dana prije da me razocara.
    sretno ostalim ljubicicama i odbrojavalicama.
    a baš shit! ja se baš nadala
    nemoj biti tužna, idemo dalje!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

svakako ladyB

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A putujuca ....opet ispocetka. Sad gledaj tak na to ko na novu sansu. Cim m prode svaki drugi dan u akciju

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ivekica ajd otvori novo odbrojavanje, srčeko imaš, nemaš više kaj čekati. Kaj se tiče nalaza urina, meni je pisalo dosta bakterija i leukocita, al moja dr je rekla ak me nikaj ne svrbi ili pecka dok pishkim da je to za T ok jer uzorak uvijek može biti malo kontaminiran. Jedino ti UK može dati točnu sliku, dotle budi smirena i uživaj u riganju
    Ja pak imam strahove od uzv, svaki put par dana prije imam psihokondicione pripreme jer se bojim da ne bu kčs. Idem preksutra na mini anomaly scan pa sam na iglama već par dana... Jedva čekam lupkanje pa da sam sigurna bar donekle da je moja mrvica ok. Do tada
    Žužy sorry kaj sam preuranila s naslovom, ali ponijele me emocije

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Stork pa koji si tjedan...jel to mjerenje nuhalnog u 12.tt?
    Posljednje uređivanje od zadarmamica : 12.11.2014. at 16:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •