dobro jutro. lower focus. jutros se lakse dise na kontinentu.
Printable View
dobro jutro. lower focus. jutros se lakse dise na kontinentu.
Summer divna si :). U kojem periodu si došla od 74-66?
Jutros nisam mislila vježbati, ali me summer potakla pa idem makar malo:)
sinoć odradila pola zcuta.
S2000 jesi ti sigurna da ti sa ovih 48kg trebaju fat dril vježbe?
Jutrooo
Mi putujemo baki pa sam i ja potaknuta summer slikama ponijela i opremu :-)
Baš sam i ja htjela pitati. S2000, uspori, ne treba ti ni za mršavljenje, ni definiciju, ni učvršćivanje, sve to imaš (a i da nemaš, brzo ćeš postići jer imaš dobru podlogu). 48 kg je malo za takvo iscrpljivanje uz dvoje male djece i bolesnog muža. Nadam se da je muž bolje, drži se!
Svidjet će ti se Rip't. I mene boli unutrašnja strana bedara. Preživjet ćemo.
Inače, u zadnje vrijeme me uopće ne pali hrana. Ni slatko ni slano ni masno. Pali me ležanje. Ne znam šta je gore.
Sinoc kad sam dosla nakon jednog rodjendana samo sam se srusila. cak sam i tenisice morala olabaviti, jer su mi noge natekle.
no jutros sam se natjerala jer mozda popodne idem u kino, pa de ne zastekam dva dana.
S2000 fakat malo ubaci u 2, ne moras odmah u 5. srusit ce te.
I ja imam problema s jutarnjim dizanjem. Ali kako su djeca kod bake i dide, popodne imam prostora za nadoknaditi.
I ja glasam da S2000 uzme koji dan odmora.
Ma ne idem ja to inace, vec idem inace 2put tjedno na summer body mix, ali kad to ne stignem onda odem na nesto drugo kad vec placam dva puta tjedno. A nema sta drugo nego to. Plan je bio iza toga pojest pizzu i pivo ... budu li kili isli dalje prema dolje stat cu sa svim na dva tjedna.
S2000, ma ti samo dobro jedi.
Meni tjelasna aktivnost jako pase, ali ja dobro i jedem. Nema sanse da ja smrsavim.
vidi vrijednih cura, ma svaka vam čast!!
pročitala sam par stranica unazad i vidim da se divite summer, pa da se i ja priklonim, mene njena ljepota ostavlja bez daha! eto. rekla sam.
ja i dalje idem na crossfit, koliko stignem, a zadnjih tjedan dana nisam stigla jer je mlađa dobila kozice a mama hipohondrični napad jer nitko u obitelji ne zna jesam li ih prebolila ili ne. toj paranoji uopće nije pomogla neka mala temperatura koju sam imala i već sam bila napipala par prištića, al ništa od toga, kako izgleda. boli me grlo i glava, ali kad drmnem neofen mi je bolje, pa ću danas na trening orilo gorilo, ne mogu više izdržati.
idući tjedan sam sama s djecom pa ću morati nekako organizirati čuvanje da bih otišla na treninge ali nadam se da ću uspjeti.
osim toga, ugledala sam neki natječaj za posao na koji se mislim prijaviti, pa sam sad u opsesivnoj fazi svog kompulzivno-opsesivnog poremećaja :mrgreen: bolje rečeno, našla sam novu (korisniju) opsesiju pa sad više ne preslušavam kompletnu diskografiju arctic monkeysa ili leonarda cohena. čovjek bi očekivao da ću sredit špajzu ili ormare, ali ne, ja sam naklonjenija ovim futilim zadacima.
malo sam offtopik ali ne mogu si pomoć, zatvorena sam u kući već sedam dana, ako izuzmemo jučerašnje bacanje smeća.
Fenomenalan trening danas!
20 min AMRAP
10 push press 25kg
10 KB swings 16kg
10 tire jumps
Zavrsila 7 rundi
Na kraju 3x po 1 min plank sa utegom od 10 kg na ledjima
Obicno budem satrana nakon bilokakvog treninga sa utezima al danas me bas diglo, puna sam energije sad
betty hipohondar :lool:
bravo za danas i nadam se da ces se uspjeti organizirati s djecicom
mene danas nece :roll:
ponesem na put opremu, al zaboravim usb s BR :facepalm:
ajd, mislim si, ima na yt 30DS pa cu to
popnem se na kat kod buraza, a ono komp u banani...
reko ok, budem preko moba...i onda krece agonija...steka svako malo, zapinje, veza se prekida i na kraju mob skroz otkaze, a ja nisam gotova :cupakosu:
a bebacica mi cendrava nesto i cujem kak kat ispod place...bas mi super bilo...grrr
ekipica s ozljedama, kak ste?
jel tko zna di je kavofob?
oću i ja slike! summer
imam mengu i ne vježbam dva dana
i fali mi
ovisnica ovisna
jeeeeeeee!
iju sta me nahvaliste :sram:
hvala!
betty, tebe nikad necu zvati na kavu, da ostanem lijepa u tvojim ocima :-* :mrgreen:
mene jos muce grcevi, ali mozda se natjeram na stretch veceras, to je blago
flopice, pa tebi sam slala, iste su...
nego neke me znaju uzivo, neke na fejsu, pa imaju vise uvida :)
Odradila Rip'tC unatoč (ili možda bolje priznat, usprkos) muskulfiberu koji osjećam u unutarnjem dijelu bedara....
Ma, summer, ti si meni bas super komad ;)
Jos onako kad pricas... Imas onaj fini mot :)
Betty, mejketi, luda su ko puska! 7 rundi! Boze.
Marta, super je ript.
Ginger, poznat mi je taj filing kad te nece. I onda jos tehnika zakaze.
Flopi, imas neki razlog zasto ne vjezbas kad imas mengu? :anci_baba: :D
summer priznajem da sam vidjela te slike, ali pomislih da imaš još novije...
Anci imam obilno krvarenje tako da je neizvedivo ikakvo skakanje :-(
skoro da mi je i ustajanje neizvedivo prva dva dana
tek 5-ti dan imam prostora za malo žešće pokrete...
u međuvremenu čitam i jedem
danas samo lower focus.
Betty sličnu situaciju sam imala sa kozicama, nisam ih imala navodno pa kad su klinci dobili uhvatila me panika. Na kraju nisam ja nagrabusila nego moj stari.
flopi :love:
betty zavidim ti na tim treninzima :naklon:
ginger, aj krenit ce i tebi. probaj zuzi, dosta je da vidis kako idu vjezbe, ne moras nista pratit, pa te nece ni tehnika zezat :)
marta ript je super!
ja volim kad imam kakvu upalu, valjda onda nesto radim :mrgreen: moram priznat da sam i danas osjecala trbusne od zuzi prekjucer.
danas opet nista, nisu se zvijezde poklopile, bude sutra :)
Mb, sto si ono jucer zuzino radila?
prekjucer, zwow 60, 4 runde umisto 3. bas mi se svijda taj trening! to sam od tebe jednom prepisala :)
posebno sam bila fascinirana prvi put koliko duboko mogu cucnit, prije nisam mogla toliko :)
A, taj je meni bas super! Vjezbe su izvedive, nisu komplicirane, zabavne.
Preko cega skaces?
Ja ili preko neke kutije s figuricama ili u prazno :)
marta, bila si u pravu (a vi ostale koje to govorite): rip't circuit je suuuuper trening! Nije da sam ga uspjela cijeloga odraditi kako spada ali sam svejedno guštala.
Prije ove nevježbačke pauze sam vježbala ujutro, prije posla. Sada se ne mogu natjerati ustati. Ne znam zašto. Mislim, vani je već odavno dan, vruće je, ne idem prekasno leći... Dok su djeca kod bake i dide nije mi problem popodne vježbati ali kad se vrate (moguće već i danas) ne znam kako ću kombinirati.
I meni je summer super! Sve obline tamo gdje trebaju biti... :love:
Helou,
Ja sam jutros dvije runde zwow 60, ali bez skakanja kao zuzi vec sam radila umjesto te vjezbe one side skipove ili kako vec.
Sad sam svoj majstor:
Tri runde
10 sklekova
15 jump lunges
20 swingova
25 mountain climbersa
30 weighted cucnjeva
Anci, super si slozila vjezbu! Imas girju? Koju tezinu?
Kod mene danas 5 rundi po 15 cucnjeva, tezina 40kg
Na kraju 10minuta hodajuceg swinga sa 16kg, svake 3 min 8 sklekova
Meni super :)
Cure, tebam pomoc
You tube mi i dalje steka
I za ova 3 dana trebala bih neke vjezbe, a problem je sto ne znam nazive i ne kuzim bas sve sto pisete
Imate neki prijedlog, nesto jednostavno sto i ja kuzim, mozda neki link?
E, sad sam se sjetila, idem vidjeti ima li kaj na fitmama
Ginger pogledaj ovdje http://www.zuzkalight.com/workouts/
danas popodne speed 1. i pola 6w6p, odnosno jedna runda, onu bržu sam preskočila
Maruška, jesmo još u suglasju? Ako tako nastavimo i mengu ćemo dobit skupa, :lol:
Volim betu iz focusa.
prepisala od maruške pa odradila rip't circuit...nakon ove mjesečne pauze nisam bila nimalo loša...nisam odradila do kraja one one leg burpee, od pola sam radila sa modifikacijama...baš sam poželila skakutanje :-)...a shaun je shaun :zaljubljen:...probala sam turbo jam, ali me chalene nije oduševila...koliko god skakala i znojila, imala sam osjećaj da mogu još, pa sam je ostavila...zato focus izvuče najbolje iz mene :mrgreen:...
summer i ja bi slike :-)...nisam te vidjela u prvoj turi...
Lajkam 60-icu i ovaj trening!
Ja sam sinoć na brzinu smislila i odradila 4 runde: plie squat, pistol squat (obećala sam sebi da ću se do kraja ljeta spustiti do poda s pistolsima :D), side lunges i one leg crawl. Danas bole gluteusi što je dobro.
Jutros sam i trčala konačno između dvije kiše. Probala sam pretrčati cijelu šetnicu kroz šibenski kanal, ali nisam uspjela, nisam znala za one uzbrdice :-o umrla sam skoro, pejs mi je na trećem kilometru bio 7:20. Nakon 2,5 km sam odustala i vratila se, ukupno 5 km i prosječan pejs 6:05, nadam se da ću jednog dana osvojit tu šetnicu :uteg:
Leđa i kuk me i dalje bole kod podizanja i spuštanja tereta i saginjanja, ali mi ne smeta za većinu vježbi. Jedino izbjegavam girju da ne pogoršam stvar.
Hvala Kosjenka, pogledat cu, al ja se nekako bojim Zuzi...nisam bas tako napredna...
Gledala sam na fitmami i nesto cu iskombinirati
Joj vikki, svaka cast, trcis s takvim kukom...
E, a taj ript je dio necega ili samostalni trening
Pogledala bih na jubitou, al kad me zeza trenutno :roll:
Ma ne boli dok se krećem, boli ako dugo sjedim i ležim.
ginger ima zuzi i lakse treninge, probaj!
i ja sam se bojala nje, al brzo se navuces :mrgreen:
anci super trening!
vikki ~~~~~~~~~~~~~da te vise prodju te boljkice
j-la :klap:
u mene opet nista, cili dan trci vamo trci tamo, a i tribam dobit sutra pa sam cila nikakva.
Thnx cure, mozda se onda i okurazim
vikki, znaci nema izlezavanj na plazi :-)