Optimist prvotno napisa
NelaR, imamo isto godina, ja nešto bolji AMH, prvi (i jedini) postupak prošla sam u Petrovoj. Stimulirana sam Puregonom 200 IU kroz 6 dana + štoperica. U početku je bilo vidljivo 5 js, rasle 4, dovoljno narasle 2, od kojih jedna oplođena icsi metodom, vraćena savršena morula, prva beta niža, koja se ipak savršeno duplala i kraj. Spontani.
Meni su rekli da je to za moj AMH bilo za očekivati (takav broj js). Bilo je nevjerojatno što se jedna jedina mrvica primila. Bar na kratko. Ne znamo gdje je pošlo krivo. Još se oporavljamo od tog šoka.
Malo sam pod emocijama, jer smo prije godinu dana ugledali naš prvi plus iz spontane, jako željene trudnoće. Nažalost, završila je kiretažom.
Godine lupaju na vrata, hormoni vrište, ali za sada psiha ne da. Ostavilo je to traga na meni i uz moje druge dijagnoze, bojim se krenuti dalje.
Mislim da me je beta dokrajčila, to iščekivanje hoće-neće, grozno nešto. Tresla sam se k'o prut. Nakon početne niske bete, doživjeli smo njeno pravilno duplanje i za sat vremena sam prokrvarila. Često se pitam je li taj stres mogao dovesti do spontanog. Do sada to pitanje nisam imala snage otipkati na forumu.
Ponovila sam AMH na VV i veći mi je nego lani :roll: Očito to nije baš tako jako precizna pretraga. Dok god imaš js, imaš šansu ostati trudna. Pa koliko god ona mala bila.