Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

NelaR, zbilja za ne povjerovati situacija.. s tim da do ranije ovulacije ne bi niti doslo da je na onom pregledu kad je vodeci folikul bio 15 mm uvedena i supresija.
    Sretno u prvom mj.!

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    NelaR, zbilja za ne povjerovati situacija.. s tim da do ranije ovulacije ne bi niti doslo da je na onom pregledu kad je vodeci folikul bio 15 mm uvedena i supresija.
    Sretno u prvom mj.!
    Da!! Sto je najzanimljivije ovo je vec drugi put da su odustali od postupka zato sto je doslo do ovulacije u stimuliranom postupku.
    Protiv prof.Šprem stvarno ne mogu reci nista lose, ljubazna je, njezna, hoce objasniti... niti sumnjam u njezine odluke,
    samo sam uvijek takve srece da te mi te zadnje dane zakaći vikend ili neki praznici i onda mi bude svako, Vrčić, Kasum, Strelec, Jurković,
    nekoliko mladih doktorica, i onda svako po svom, ne znaju moji situaciju,
    bilo je toga da mi kazu da nemam lijevi jajnik, da mi je maternica cudno postavljena, cak je bila predlozena insemenacija...
    Jasno mi je da nisu doktori svemogući i da se desavaju greške i da mi ne reagiramo svi isto na stimulaciju...
    ali igraju se s nama kao da nam daju tik-tak bombone za 5kn, pa šta ako ne bude ništa.
    Svaki taj neuspjeh te slomi! Treba se svojski truditi da ostaneš normalan!
    Ja sam več u fazi da kad čujem da je neko ostao trudan skučajno,
    poželim im pobrojati sve po spisku i poslat ih u 3PM glupe i neuke!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •