Ma samo neka ja to imam u čašici, već će to nekako stići na analizu....
Printable View
uh HK :love2:
ja sam sita ovih loših vijesti :storma: pa do kada više :twisted:
Užas, koja bezveze atmosfera na na Rodi, toliko loših vijesti.... Maledeta!
toliko sam se veselila ovom proljeću i ljetu, a sada bi se najradije zavukla u neki brlog i prespavala ovaj loš period...:drama:
Kadulja, potpisujem.
I ja se pridruzujem u divnom raspolozenju... :gaah:
obavila jedan šoing za maloga peko neta. mam mi je lakše.
:cry:
totalno deprast dan......
bljakast....tužan.....grrrrrrrrrrrr
....ali cure moje,znam da je teško i preteško ponekad izdržati takve dane,i da nam bude svega dosta.....tu smo se za jednu ,i jedna za sve...ne dajmo da nas loši trenutci i dani bace u bed!
i nama će jednom zasjati sunce!!!!!!!
Privatno se valjda moze a u bolnici nam nisu dali, ni na sv.duhu ni na vv...s time da na vv priznaju samo njihov a na sv.duhu su hajde da tako kazemo bolji uvjeti, veca soba sa materijalom a na vv nemres ruke ispruziti i jos se sestra dosta cuje ...e sada mozes nazvati pa pitati jel dopustaju iznimke...nama nisu jbga:)Morao je dati svoj doprinos tamo.
lista za 27.05.2014. :-P:-P:-P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::štrika:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice: :spava:
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro, dame!
Eto, nakon ubitačnog ponedjeljka, svanuo nam utorak... Jučer sam dušu isplakala, svašta mi se tu skupilo, i plakala sam na kraju zbog sasvim desete stvari nego sam počela na početku dana.... Ajme... Sve u svemu, nisam to mogla držati u sebi, samo je izlazilo, kao bujica... Onda sam počela zahvaljivati Bogu na svemu što imam pa sam opet počela plakati, ali od sreće. Ah, koji dan... Ne ponovio se!
Vrijeme je da nekome svane sunce i objavi nam +! Sretno, trudilice!
Jutro!
Ajmo svi na kavu!
Moj graf je prolupao, prebacio mi je O, a bila je sigurno 11dc jer sam bila na uzv 15 dc i vidjelo se žuto tjelo.
Mami, a baš je prolupao!:lol:
Mami, probaj discard ovu temp na 15dc, mozda prebaci nazad...
Jutro svima!
Sreco :love2:
Jutro cure :heart:
Ajde glavice gore, uskoro ce ljeto, manje presinga, biti ce plusica :*
jutro!!
i meni je nekako danas bolje, zaparavo čim sam jučer došla doma, a moje malo sunce dotrčalo u zagrljaj, svijet je instant ljepši!! svima vam želim što prije takvo čudo!!!
Jutro svima! evo mene napokon za laptopom (izgleda da smo ga uspjeli ozivjeti, barem na neko vrijeme).. I sta se sve puno izdogadjalo,, ne stignem sve ni procitati. Zao mi je za ove minuse.. nije lako svaki mjesec to prozivljavati.. i slazem se sreco s tobom, ponekad je bolje pustiti da emocije odrade svoje i da izadje sve van. Nekak se ipak lakse dise nakon toga. :love::kiss:
Lorelai, kako se ti osjećaš? Trudno? :)
Evo, ja si skuhah kavu jer sam skoro zaspala na poslu... Ema se po noći češe, prokleti atopijski dermatitis ili alergija, miša mu, nemam pojma što joj je! I onda se budim svako malo kao da opet imam dojenče pored sebe... :lol:
Ahoj :bye:
Evo mene danas malo življe nego jučer,odvegetirala sam dan...da bi u noći mm pak povračal i kooma :-(
bubekica,bi ti malo s nama na listu? Onak,za društvo..do jeseni 8-)
Hehe, ne bas - buduci sam na kontracepciji :lol:
Pozdrav curke! Eto, opet ja malo navratila, pa provjeravam hoce li uskoro novo odbrojavanje.
Vidim da je po tom pitanju ovdje susa. Kod mene nista novo, ali, vise niti ne ocekujem. Odustala sam na neko vrijeme. Sad sam u pms-u. Za koji dan dolazi tetka
Helou!
Žužy, drago mi je što si i ti živnula malo... Evo, ja gubim krv u stilu...
Bijah kod svoje gin. Sasvim očekivano, moj pregled je za mjesec dana! :-o Prvo mi je rekla 27.6. Napomenem joj da tada ću vjerojatno dobiti menstruaciju, ali da se nadam da neću, pa mi prebacila termin za 3.7. :lol: No, možda se moja M. uplaši pa ne dođe, već dođe bebica! Ja je u svojim mislima zovem Željka koliko je željena ta beba.... :mrgreen:
Što se tiče s-grama, dakle prvo moram napraviti ja pretrage i po nalazu moje gin. odlazim doktoru opće prakse MM i dobivamo uputnicu, naručujem ga i čeka se mjesec dana!!! Kad se sve zbroji, ide na s-gram za 2 mj.?!?! Inače, uzorak ne smije biti stariji od 10 min!:lol: U tom trenutku zamišljam muža u autu ispred bolnice.... i kad je gotov brzo donosi čašicu! A veli MM "i šta ja iz kabine izlazim sav zapuhan i donosim tu čašicu?" A velim ja njemu "pa imaš 10 min da dođeš sebi!" :lol:
Ma ja rikavam od smijeha već 15 minuta...............!
Hahaha sreco, bas si me nasmijala! Muz u autu obavlja posao!
Neka se i oni malo trude :)
[QUOTE=Yummy_mummy;Neka se i oni malo trude :)[/QUOTE]
da, da..neka, neka
:facepalm:
Bok ekipo!!
Ponadala sam se da ce Bubekica ipak na listu da ne budem jedini padobranac koji ceka mpo, a sanse za prirodno=0
Zao mi je zbog minusa, nadala sam se da cemo imati novo odbrojavanje, ali sad ce taj + kod nekog
Sreco kod nas u klinici kazu da se donese uzorak u roku sat vremena..tako da bi mozda i stigla ili...
Toliko od mene, citam stalno, ali mi se bas neda pisati... Kazete danas se lakse dise, bogami i meni jucer bilo koma...
Saljem svima pusu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ček,ček,Srećo.A zakaj bi vi sad trebali čekati 2 mjeseca ak ne i više da bi tek onda TM mogao na s-gram,ne kužim?
Pa zašto ne radite oboje nalaze paralelno?
Njemu ne treba preporuka tvoje gin. da bi dobio uputnicu,jednostavno ode svom dr i traži up za s-gram zbog ne zanošenja.
I gotova priča...još bude njegov nalaz gotov prije tvojih i fino skratiš vrijeme sa svime.
Sreco, stavi me s vama na listu dok ne vidim sta i kad dalje. Danas 2DC. Vjestica je stigla odmah nakon negativne bete :/
kod moje frendice također ista priča, paralelno on radio svoje preglede i ona svoje. on vadio svoje uputnice ona svoje. pa onda sa svim zajedno doktoru za mpo.
Curke,koja nema dopunsko osiguranje..dali i kolko se plača participacija kod soc. gina na pregledu?
kaj nije 10 kn kao i na svakom pregledu kod doktora
Žužy, dobro da si mi rekla. Dobro da vas sve imam, toliko mi pomažete sa svojim iskustvima, preporukama i savjetima. Odlično da i to znam... Nema gubljenja vremena! E sad, jedini problem je dal bi on pristao da ide kod svoje i oči u oči traži uputnicu...? Nekako se nadao da ću ja to odraditi umjesto njega... Je li to ikako moguće?
HK, sutra ćeš biti s nama. Pusa!
Joj Srećo,ja bi tog tvog po guzici!
A probaj otić k njegvoj dr i reči joj da je na poslu ili nešto takvo,da je spriječen..a da vam nalazi trebaju što prije zbog daljnje obrade bla,bla,pa dali može tebi dati.
Mada,ja bi ga fino dopratila i sam bi on meni išel nutra :storma:
tigrić,tnx.