zekana prvotno napisa
Uh, pušem i dalje, i dalje je kriza. Slažem se da se ja moram promijeniti. I mijenjam se i dajem se sve više i više. Mazim ju po cijele dane, puno joj pažnje dajem, iako smatram da toga nikada previše. Stvarno do nje ne dopire ništa, ama baš ništa kad pošizi. Prorijedilo se u odnosu na ludilo u gostima kod babe i dede, ali i dalje je nepredvidivo i događa se! Onda je do 10 puta imala ispade, opasne, ne obične. Lupanje glavom o pod i slično uz užasno vrištanje.
Žao mi je da se ona tako pati, volim biti kraj nje kad se probudi, danas je nakon dnevnog spavanca malo produžila san na meni. Probudila se u suzama i ja sam došla, zagrlila ju, stavila na sebe i ona se samo izgubila nazad u snu. Primjetila sam da imam mnogo više živaca nego prije, ali ni njih nikada dosta.
Kako bih opisala trenutno stanje?... Evo situacija od jutros. Mama, digni me. Digni me, digni me, mama digni me, digni me, digni me. To vam u njenom svijetu znači digni me I NOSAJ ME DO BESVIJESTI. A ja u poslu preko glave. I naravno, dići ću te čim završim s poslom, moraš se malo strpiti, mama ima posla... bla bla u vjetar. Ona sve jače viče, histerija raste. Ista situacija već bezbroj puta. Baš s tim- digni me! Znam ja da je to radi sina i radi nosanja njega, ali ni on nije na rukama puno. Nema rješenja. Ni da ju digneš i malo se zabaviš i spustiš kad joj nađeš novu zanimaciju da se možeš vratiti poslu. To bude još gore ako ju digneš jer ju onda ne smiješ spustiti. Ništa do nje nije došlo. Uzalud sam pričala dok nisam graaaaaaknula na nju kad je urlala već petnaest minuta istu frazu. I onda kraj.
Eto, ja bih voljela da svaki puta mogu iskulirati, biti taktičar, biti beskrajno... ne znam ni ja što... štogod uradila- ne valja. Ni ignorirati ni pričati ni privremeno joj ispuniti želju, a bogami ni udovoljavati joj jer to graniči s ludosti i gotovo. Onda ostatak dana mazim, volim, molim boga da se prorijedi jer nikada ne znam dokle će otići ta ludost.
Jučer scena za egzorcista u gradu, sav svijet je pričao o nama, ali što ću... sva sreća pa se sama skulirala inače ne znam što bih.
i taaaaaako... dan se svodi na razmjenu divnih nježnosti i povremenog ludila. I jedva čekam da prođe. I ne ide mi se nikuda jer znaaaaaaam da će biti borba ako igdje odemo. A za takvo ludilo da se ponovi... jaooooo, nemam snage!