Mujgica prvotno napisa
I ja se pronalazim u tome sto pisete. Beba ce za par dana napuniti 3 mjeseca. Do od prilike 2 tjedna bila je super beba,no u zadnja 2 tjedna ko da mi je neko donio drugo dijete. Znala je kroz dan odspavati 3-4h u komadu,no sada spava u turama od 15 min. Po noci je odpocetka super,budi se samo za papanje i odmah zaspi no kroz dan je postala nemoguca
Place,place i samo place. Dojena je beba no vec sam pocela sumnjati da joj cice nisu dosta pa joj poslje cicanja dajem i dohranu. Zanimljivo je da neki put pojede 90/120ml a neki puta niti 10ml. Problem je u tome sto uslijed cicanja kad mlijeko pocinje slabije ici i kad bi se morala malo vise potruditi da ga navuce,ona pocinje plakati i okrece glavu u drugu stranu i nema sanse da vise prihvati cicu. Ne primjecujem da bi se tijekom plakanja grcila pa da kazem,aha ima grceve pa zato place. Mozda je u pocetku imala grceve ali jako malo. Ja sam sa zivcima na rubu. Svaki dan placem jer vise ne znam sta da radim i kako da ju umirim. Ne voli se voziti u kolicima,ne voli biti u njihaljki,ne voli biti u gym-u ni na podlozi,nista ne dolazi u obzir osim cuvanja. Ja sam na rubu snaga,kicma mi je u totalnoj banani. Nocu je jedva dignem i nahranim. Nadam se da je to samo faza i da ce uskoro zavrsiti