Ah, nek se javi ona koja ne bi prevarila s Ezelom :mrgreen:
Printable View
Ah, nek se javi ona koja ne bi prevarila s Ezelom :mrgreen:
Rita, Koksy i Jella - i meni bi dobro došla neka grupa podrške po ovom pitanju.:lol:
Meni on uopće nije "napet". Nemrem reći da nije zgodan čovjek, ali ima puno više njih prije njega...
Doduše ja to aš ne gledam, vidjela sam ga u prolazu, ali kad ste se već dotakli tih Turaka, vidjela sam jednog svijetlijeg, lavih očiju, nemam pojma u kojoj seriji. Puno je zanimljiviji!
Da sad ne tražim netko je napisao da prilika čini lopova i da se treba kloniti prilika.
Po meni to ne stoji jer bi se onda svi trebali zatvoriti u svoja 4 zida.
Ako u braku stvari štimaju pa čak i kad nije sve naj ali ako dvoje ljudi ima jedan otvoren odnos, blizak i pun razumijevanja prilika ne dovodi u napast...zašto da drugdje tražim nešto što već imam doma i što me ispunjava i po mojem mišljenju je savršeno čak i sa svim svojim manama.
U svim vezam dolazi do uspona i padova ali ako je dvoje ljudi istinski povezano mislim da čak ni u padovima ne dolaziš u napast.
Ne znam možda sam nepopravljivi romantičar ali za sada tako osjećam a i MM kaže tako a nemam dokaza da mu ne vjerujem :lol: .
Jednom je MM rekao kad smo se zezali nešto na temu ljubavnica da nema on za to ni vremena, ni živaca, ni novaca..I ja mu vjerujem.
Treba to skrivati, a u tome uopće nije vješt, treba to i platiti, a bormeč treba i ponovo osvajati i zavoditi. A taman da se oženio i da to ne mora. If you know what i mean
Najviše mu vjerujem jer i ja mislim isto. Kao i mitovski, nemam dokaza da mu ne vjerujem.
kako misliš ana.m da to treba platiti?
kao da je ljubavnica prostitutka
sa nekima, prije 20-ak godina kad se jos nisu pretvorili o ovo sto su danas
neki od njih nikad nisu bili u mojim rukama
a neki od njih su stvarno zaglavili sa sosama
jedinstveno je da oni i partnerice im imaju losu komunikaciju i vrlo razlicite poglede na zivot i zivotne prioritete
osobno mi nije jasno kak mozes zaglavit sa nekim tko te vise ne inspirira i uz kog se tvoji potencijali nisu jos vise razvili. ai to sam ja. svako treba radit sto mu odgovara
Ja sam tvoj klon, Koksy. Bravo Ifigenija, tako bismo sve trebale, ali, nažalost, tebe mogu potpisat samo teoretski. Sve stoji što kažeš, sve znam, ali provodim slabo. Ali ne gubim nadu. Svjesna sam sebe, i toga da ću poželjeti društvo svoga muža tek onda kad uspijem dobiti vrijeme za sebe, bar malo, da malo u miru porazgovaram sa sobom, a ne samo da mi naviru naleti natuknica s obavezama u mozak. Mudrost je pronaći način, uštimavanje traje... Uskladimo toplomjere, rekli bi TBF-ovci
Ma klinac, nikad nisam razdražljiva nakon duže apstinencije (tko zna što je tebi duže a što meni). Razdražljiva sam kad sam neispavana, s trostrukim podočnjacima, kad se ne stignem otuširat kad sam htjela, depilirat, kad mi je kosa sijeda, neofarbana, i tako danima, pa trpam trake i kape na glavu kad idem na posao, kad sam ružna sama sebi. Baš ti zavidim, to da dobiješ volju čim ga vidiš pored sebe, blago se tvom mužu! Meni je dovoljno da se grlimo i da zaspemo zagrljeni! Nakon poroda, hormonalni potop!
Ja kao koksy...treba mi kinder pingui.:-)
I ne mogu ako sam ljuta na njega jer smo se prije svađali ili me je ražalostio na neki drugi način i ako nisam u pravom raspoloženju
On može...uvijek. Pa makar imao temperaturu 38.
A dobro je jedna žena govorila da je neke žene imaju :mrgreen: "zlatni rudnik" samo ako ga znaju iskoristiti (pardon, ju)
Ja prva nebi, bas mi je tip...onak fujkav...Al to je samo dojam s reklame za doticnu seriju jer nista drugo nisam ni vidjela sta se njega tice.
Al recimo da mi dode Tye Diggs (onaj crnac iz "Privatne prakse") e tu bi vec malo razmislila koliko bi moje NE bilo cvrsto. :mrgreen:
Al to sam i MM-u rekla tak da to nije neka tajna :-)
Zanimljivo je koliko nas se javilo i sve do jedne mi se cinite kao vjerne zene. I bas se pitam...Naravno da nijedna nebi priznala prevaru na ovakvom javnom forumu ali jesmo li mi uistinu sve takve svetice? Sta je sa flertovima, bili oni virtualni il stvarni, poptuno platonski ili mozda samo mrvicu vise...Samo ono nesto sto nam puni ego ako ne dobijemo famozni Kinder pingui od muza...
Prčkaš ti Koksička dublje, ha:)? Kreće priča u drugom smjeru. Ne znam, forumi su anonimni, nije valjda teško priznati... I meni se sve činimo vjerne. Evo, ja ću prva baciti kamen o flertu...
Flertovi su privlačni objema zauzetim stranama. To je također jedna vrsta komunikacije, malo hranjenje ega, sitnice koje uljepšaju predvidljivi dan. Ja sam veliki fun lijepe komunikacije, riječi uopće, i padam na takve tipove. Takva osoba mi onda postane i fizički privlačna neovisno kako izgleda. Ali s time treba oprezno i racionalno. A ta granica je uvijek labilna. Događalo mi se, bože moj, kao i svima, i događa mi se i danas i uhvatim se u razmišljanju kako se to i mom mužu događa i kako bih bila bijesna da znam za to. Al sebi to, naravno, opraštam, misleći valjda da ako ja prva nisam počela, nisam ni skrivila išta. Govorim o flertu, tj. onome što ja smatram flertom.
Riječ je o kolegi s posla s kojim sam i prije braka imala dobru komunikaciju i zezanciju. Stariji je podosta od mene, više od 15g i u skladnom je braku, barem ga takvim predstavlja. Voli svoju ženu, vidi se to, i često priča o njoj. Kao i ja o svom mužu. Pa dijelimo slične priče i nadopunjujemo se šaljivim opaskama. Ne vidimo se svaki dan ali ponekad se čujemo, ako posao zahtijeva. Taman dovoljno da se nakon dugo vremena uspijemo podsjetiti jedno na drugo. Nakon službenog telefonskog razgovora mi redovno pošalje lijepi sms, u stilu: Lijepo mi je uvijek čuti te, Drago mi je da smo popričali, uvijek mi uljepšaš dan. Maksimum je bio: Ti si meni jako sexy itd. iz kojih je očito da pokazuje naklonost. Mislim, skroz su to neinventivne rečenice iako je čovjek veliki kreativac. Ne znam kako bih vam to predočila, ali ponosna sam na taj naš odnos. Na to što se cijenimo, što poštujemo naše partnere, što dijelimo životne priče i što, iako bi mašta svašta u nekim trenucima, nikad nismo prešli granicu, u mom nekom poimanju, pristojnosti. Kad se sretnemo, uvijek me jako zagrli i poljubi u obraz i odšeta dalje. Pa se vrati, donese kavu. Drugi primjećuju tu pažnju (dosta nas je u istom prostoru). Al ne mari on za publiku. Znam da je svjestan toga da ima već neke godine kada bi bilo jako glupo riskirati dobru ženu, dobar brak, poodraslu djecu, i da je jako svjestan mog "mladog" braka, djeteta, svega što je on prošao a mene još čeka i znam da mi želi iskrenu sreću. Vidi se to u njegovom pogledu. On je inicijator tih strelica koje lete prema meni a koje ja prihvaćam kao skulirano i dvosmisleno odgovaram. Zapravo, mislim da mu se ne bih ni svidjela da mu se, štono se kaže, prepustim. Privlačan mi je, zbog svog iskustva, duhovitosti, opuštenosti, ali znam da je tako jer je kvalitetan čovjek čije prljave čarape nijednom nisam vidjela oko kreveta, nemam ga "za po doma" pa zapravo puno idealiziram. Svi smo mi krvavi ispod kože. Možda vam se sve ovo što sam napisala čini naivno. Kakogod, potpuno je iskreno.
Asa razumijem te u potpunosti! Od rijeci do rijeci.
Al ipak se cuvaj, bas je nedavno bilo tu na forumu, mislim da je i tema bila, kako sve jednom napisano na internetu tamo i ostaje zauvijek. A i nikad ne znas ko ce te prepoznati po nacinu pisanja ili nekoj sitnici kojom ces se odati. Bilo ju tu nevjerovatnih prica kad su se neki prepoznali, ja sam tu vec 5 godina pa sam se svega nagledala. :-)
Zato ja, kad i "tracam" MM-a, ne kazem tj. napisem nista sto nisam vec i njemu rekla u lice :mrgreen:
Otisla sam off topic...sorry curke...
Mene se ovdje lako prepozna...
Ali evo bit ću iskrena!
Od kada imam MM-a, nisa čak ni flertovala!
Nisam imala potrebu za tim. Kad vidim nekog full zgodnog lika prokomentirat ću to s frendicama, ali to je sve.
Osoba sam koja voli stabilnost i sigurnost i rutinu. Ne volim nepotrebne promjene.
Sve nešto ekstra toga uništava moj unutarnji mir.
A i neovisno o tome, ne vidim zašto bih se ja kao udana žena i majka troje djece (da je i jednog) išla upuštati u nekakve nebuloze priče...Ne hvala.
To ne znači da ne pričam s muškima, da ih nemam u svom okruženju ali ništa više od prijateljstva, poznanstva, na pristojnoj distanci.
Ako se desi da odem van (ne idem baš, ali kad se dese rijetki petki) zadnje na pameti su mi flertovi i očijukanja. Na pameti mi je brbljanje bez brige i pameti, bez dječih upadica u razgovor, brige gdje su otrčali, zahebancija i dobar provod za moje opuštanje.
Da se desi flert ili ne daj Bože nešto više, pa jabih ubila svoj mir i blagostanje, natovarila si ogromni teret na pleča koji mi niti treba niti ga želim.
Ovak se fino ispucam i dođem doma mužu i djeci sretna, smirena.
A frajere i ženske na tv komentiram s njim.
Da, ana.m, tako to funkcionira kad se partneri "nađu". Ne gledaš okolo jer imaš doma sve što ti treba. I kod mene je tako. ALI nije da ja ne gledam okolo zato što sam udana majka, nego sam došla do toga da se udam TEK ONDA kad sam prestala osjećati potrebu da gledam okolo. A društvo, kakvo je danas, ne gleda baš blagonaklono na tu vrstu isprobavanja dok ljudi traže ono što im odgovara, pogotovo ako su u pitanju žene... Ima puno ljudi koji ostaju u lošim brakovima (pa varaju, oba spola) zbog tog pritiska "kaj bi ljudi rekli" da sad pošteno kažu što im je na srcu. Naše je društvo licemjerno... S druge strane, ja sam iz generacije koja je čitala Wilhelma Reicha i Ericu Jong, a ne knjige o tome zašto me boli glava. Znam zašto me NE boli. Jer sam se usudila tražiti dugo godina dok nisam našla što mi odgovara, bez obzira što o tome mislila okolina. Potraga se isplatila.
Što više reći nego potpisati Peterlin :mrgreen:
ajme, Ana... u kojem ti to filmu živiš...
to su ljubavnici iz časopisa, nogometni menadžeri, manekenke, članovi upravnih odbora velikih poduzeća, starlete...
ljubavnici i ljubavnice u našem svijetu su žene kao ti i ja i muškarci kao što su tvoj i moj muž... nikakav novac, nikakav angažman... samo možda ukradenih kojih pola sata u nekoj sobici na radnom mjestu ili u automobilu. ili, ako je jedno od ljubavnika slobodno, u njegovom/njezinom stanu.
ali čini se da je i to ponekad dovoljno ako je čovjek nezadovoljan životom.
ili barem partnerom kod kuće.
Svaka čast Peterlin. Mi nismo ista generacija, ali to je to, potpuno te razumijem i shvaćam.
Ovo što sam boldala su po meni rečenice iz kojih su jasni neki od uzroka varanja među partnerima. Prerani ulazak u brak, nezrelost koja često rezultira traženjem iskustava i potvrđivanja i izvan braka i ostanak u lošem braku jer "što će ljudi reći" očito dovodi i do manjka poštovanja prema partneru jer inače ne bi bilo ni varanja itd.
potpisat ću peterlin i ujedno se neću složiti s asinim dijelom posta u kojem kaže da su flertovi privlačni zauzetim stranama.
iz mog iskustva, vjeruj mi nisu, uopće me ne zanima flert.
nije da neću pogledati zgodnog muškarca, ali nikakvi flertovi i nabacivanja nisu za mene. kad netko i krene s flertom, ja to fino i pristojno srežem u korijenu.
takve stvari jednostavno ne hrane moje ego.
Ana.m Potpis
I ja se držim one pazite na svoje misli, misli postaju djela, djela navike, navike karakter i protivnik sam isprobavanja ljudi. Kolača, dapače :) Kolaču nije ništa kad ga samo probaš i ostaviš.
Potpisujem anu.m i peterlin i da dodam da od kada sam upoznala MM-a nisam nikada pogledala drugog muškarca čak niti kraičkom oka, jednostavno nemam potrebu za tim.
Evo jedno iskustvo iz života. Imam prijateljicu koja je udana i uvijek je varala tada dečka a sada muža i kad smo se upoznale bila sam malo šokirana jer mi tako nešto nije bilo poznato. Međutim s godinama sam u razgovoru shvatila i zašto - njihov brak nije nikada funkcionirao, živjeli su kao cimeri, nije nikada u njega bila ludo zaljubljena, nije dobivala nježnost i pažnju a ni seks i na kraju su se rastali pa je pokušavala s drugima i na kraju su se opet sastali i sada opet žive zajedno ( dobro to je sada neka druga priča jer ima strah od samoće).
Ne želim vjerovati da muškarci i žene varaju ako vole svoje partnere jer onda mi više ništa nema smisla.
Varaju zato što im ona stvar stoji uspravno bar 20 sati. Mislim, pardon na direktnosti ali tako je, što nije? Imam osjećaj da sex zauzima bar 90% njihovih misli.
Žene isto varaju. Njima se nema što dizati osim ega pa valjda padaju na pažnju i komplimente zgodnih tipova
Uostalom od kuda da ja znam kako takve stvari funkcioniraju? Ne susrećem se s tim i nisam u tom svjetu. A ako i ima netko u mojoj okolini tko tako živi i to radi, jako dobro o tome šuti. Znam za neke slečajeve iz druge ruke, ali bormeč ne znam detalje...To je bila moja pretpostavka...ah da, valjda iz filmova!
A šta ćeš, ja sam u svom ružičastom balončiću!
a to, obično, košta. :mrgreen:
il ako je neki ludi boem, umjetnik, pun mašte, pa gledate zvijezde pod vedrim nebom, može i to, nisam čista sponzoruša :mrgreen:
u ovim godinama, zahtjevne smo postale :mrgreen:
disklejmer - potpisujem anu.m, ni ja ne znam kako te stvari funkcioniraju. :mrgreen: