Pokazuje rezultate 1 do 50 od 328

Tema: zasto partneri varaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

potpisat ću peterlin i ujedno se neću složiti s asinim dijelom posta u kojem kaže da su flertovi privlačni zauzetim stranama.
    iz mog iskustva, vjeruj mi nisu, uopće me ne zanima flert.
    nije da neću pogledati zgodnog muškarca, ali nikakvi flertovi i nabacivanja nisu za mene. kad netko i krene s flertom, ja to fino i pristojno srežem u korijenu.
    takve stvari jednostavno ne hrane moje ego.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 14.01.2011. at 09:02

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    potpisat ću peterlin i ujedno se neću složiti s asinim dijelom posta u kojem kaže da su flertovi privlačni zauzetim stranama.
    nije da neću pogledati zgodnog muškarca, ali nikakvi flertovi i nabacivanja nisu za mene. kad netko i krene s flertom, ja to fino i pristojno srežem u korijenu.
    X

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A potpisat ću i Tash. dapače, kad neko kaže da flertovi pomažu njegovom/njenom braku, samo mogu vrtjet glavom kao stari ljudi

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Potpisujem anu.m i peterlin i da dodam da od kada sam upoznala MM-a nisam nikada pogledala drugog muškarca čak niti kraičkom oka, jednostavno nemam potrebu za tim.

Evo jedno iskustvo iz života. Imam prijateljicu koja je udana i uvijek je varala tada dečka a sada muža i kad smo se upoznale bila sam malo šokirana jer mi tako nešto nije bilo poznato. Međutim s godinama sam u razgovoru shvatila i zašto - njihov brak nije nikada funkcionirao, živjeli su kao cimeri, nije nikada u njega bila ludo zaljubljena, nije dobivala nježnost i pažnju a ni seks i na kraju su se rastali pa je pokušavala s drugima i na kraju su se opet sastali i sada opet žive zajedno ( dobro to je sada neka druga priča jer ima strah od samoće).
    Ne želim vjerovati da muškarci i žene varaju ako vole svoje partnere jer onda mi više ništa nema smisla.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

X

Možda će blesavo zvučati i nema nikakvu pozadinu, ali mene takve stvari i plaše. Odnosno takvi muškarci. Otkud mu uopće ideja krenuti nešto kada zna tko sam, tko mi je muž, kakav nam je brak. Čemu to uopće?
    Valjda hrani njihov ego.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •