moj mali se smirio u zadnje vrijeme, očito više nema toliko mjesta.
prije je lupao ubrzano i histerično i po cijele dane :lol: a sad onako polako i sporo, kao da mi kit pliva po trbuhu :lol:
ušla sam u 35. tjedab
Printable View
moj mali se smirio u zadnje vrijeme, očito više nema toliko mjesta.
prije je lupao ubrzano i histerično i po cijele dane :lol: a sad onako polako i sporo, kao da mi kit pliva po trbuhu :lol:
ušla sam u 35. tjedab
Zasto su na ukinuli temu šta nas muci u trudnoci da se malo jadamo tamo doma te nitko ne razumije. Ovdje cu se malo jadati toliko me cijela celjust boli i zubi jucer uzela kalcij sumeci na svoju ruku i rekla staroj,a mm ko baba sve prisluskivo i onda se poceo derati da kak to mogu na svoju ruku uzeti,a on ne kuzi kak me boli zubno meso i zubi nakon kalcija mi je bilo super prestala bol.Moja beba je super hiperaktivna a najvise po noci i ujutro evo vec peti dan ujutro u 5 sati me probudi i ima tulum malo ga pomazim misleci da ce prestat to mu pase i nastavi opet lupati.
Draga Lastavice, u potpunosti te razumijem.... tako je i kod mene u kući, šta god da želim napraviti, odmah svi grakću :) ko vrane nekakve...ja sam tražila tu odgovore, i kad nisam našla onda sam novu temu otvorila, i drage cure su mi svašta lijepoga napisale i smirile me...
A što se tiče hiperaktivnosti, da se vratim na bebe, moj mali nije normalan više... noćas nisam spavala zbog drugog problema, i bila repriza lijepom našom u pleternici, i op vidi bećarac a mali lupa ti ga lupa... odma bi on u kolo :)...
Lutonjice kad će se moj smiriti, taj preko dana lupa, preko noći je miran, jedino evo u ovakvim situacijama, a ja 38+3, i stvarno mislim da nema više mjesta za lupanje, a on i dalje lupa i lupa... :)
Željana, sigurno će voljeti povrće kad ga ti puno papaš, barem nećeš imati problema... ja isto puno jedem povrća od brokule do svega ostaloga, samo što ne osjećam da se moj miš veseli tome... neki dan narezela špeka malo, i onda je hopsao :) pravi mali slavonac..:heart:
Lastavice...mene su isto bolili zubi neki dan, i to poslije zvake sve mi se upalilo i bolilo ali je dr. dan proslo...vec sam se uplasila da cu morati kod zubara...prije T sam rijesila sve zube, pa se tjesim da nece biti problema...:love2:
andynoa...da, povrce...a kobasice, kulen i ostalo ne smijem ni spominjati jer mi je neugodno :oops:...u tom sam se gusila, ali ne tako cesto...naravno sve je domace i provjereno tako da se ne brinem...ali kolika je to zelja bila i koliko veselje nase bebe kad sam jela(nije ni cudo sto je za 2 tjedna veci od termina:mrgreen:)...ufff...hvala Bogu nisam imala niti zgaravicu niti mi je naskodilo...kaze moj tata moramo ga cijepiti na nasu hranu dok je jos mali...:-P
a sad onako polako i sporo, kao da mi kit pliva po trbuhu :lol:
e tocno ovako ja osjecam bebu kad ne lupa vec samo lagano manevrira i tu i tamo izbaci peraju...:lol:
Ooooo, znam znam, tako je i meni tata rekao....
moja beba je na 37 t imala 3200, a trbušinu do zuba.. :) tako je doktor i sam rekao...
sve se sad bojim danas jer idem na pregled zbog natečenosti, šta će sad bit, a inače bi trebala normalni pregled imat u petak...
nek su oni nama živi i zdravi, i debeli :)...
Ja ne žvačem žvaku nikad i jako držim do zuba svi su uredni i popravljeni,al eto napali me. Meni beba stalno drukcije lupa nekad gore visoko iznad pupka nekad s strane,a nekad po čmaru osjetim ne kuzim svaki dan si izabere mjesto gdje bu imala tulum. Sad je vjerojatno jako gladna jer se uzvrpoljila,a i ja sam pa idemo malo keljeka papati,tata bu lud kad vidi kelj za rucak,al takva mu je sudbina danas
taman sam htjela napisati prije par dana kak se nas decko smirio, ali od nedjelje je to :-o...jedva spavam po noci, udara stalnooooooo...pricam na mobitel, uspusem se i jedva govorim, pristisce mi pluca i konstantno sam umorna...a kad legnem ne znam na koji bok da se namjestim jer imam osjecaj da ga stiscem...veselo mamino:zaljubljen:...a poslije takvih dana skuzim kak mi trbuh iskoci i rasiri se...
mene skroz na lijevu stranu lupa nemogu docekat uzv da vidim gdje je i da mi malo mahne il se počeška po glavici na svakom uzv do sad se češko sigurno nesto mudro razmislja:)
Netko je spominjao tulumarenje po noci, ja sam sad jedva ustala...nas mali kit se toliko bacao do 3.00 da nisam znala kak da se namjestim :roll:...cijeli tjedan nam je ludnica, ali sam primjetila da uvijek kada se tako jako mice i baca trbuh preko noci nabubri:mrgreen:...kontam da osjeca da dolazi proljece, pa se srce mamino veseli...:zaljubljen:
ovaj moj je ko mala osica, seli se iz prostora u prostor u tom mom trbuhu, ne prestaje lupati....
Željo promjeni potpis.... ili još nisi sigurna da nije Helen? :)
ja ne znam dali moj spava uopce.stalno kroz cijeli dan me udara. maloprije sma šetala sa dvije trudnice uz more,i zastala sam dva puta i zamislila se što se dogodilo. :) toliko me udario u rebra i prevrtao se da sam mislila da cu rodit taj tren :) mali je hiperaktivan
Svaka čast....!!!
Ja svoje zlato uopće nisam osjetila od jučer navečer i sad se malo previše brinem... stalno se gladim po trbuhu da ga probudim ali ništa... možda je i on izmoren ko i ja od bolnice pa je i on cijelu noć spavao... ak se ne javi začas, ode ja opet!!!!
javio se mila, čim je mamica stavila doručak u zube.. odmah je imam osjećaj pljeskao na domaću hranu a ne onu bolničku... jadničak moj mali :) i eto lupa cijeli dan.. bili na sunčeku na kavici, čak su stavili terasicu i uživali smo u šetnjici, vožnjici i sunčeku.. :)
Mene moj lupne negdje u preponu u neki zivac i to me tak zaboli srecom ne traje dugo taj tren,al mi noga klecne.To radi smo dok stojim,unazad tjedan dana to radi. Jucer sam imala bracne duznosti :) i danas je malac ljut jako se sramezljivo javlja mozda je ljut
hahah i ja taman tila stavit taj citat HAHAHAH mali je ljut :D
da ljut je i mozda ljubomoran pa se nece iz protesta javiti. Mozda sutra bude bolje volje
nemerem draga nikako :-(...u pocetku me bilo strah, dijagnoza od 9 tt uloziva za vrh prsta i sve komplikacije od prije, sad debela pa su akrobacije...to mi je zadnje na pameti...ne ide, pa ne ide...a nek se strpi jos malo :mrgreen:...nije jos kriticno, kad bude e onda cemo nesto izmudrovat ;-)
ja bi rado,a MM neceeeeeeeeeee ... strah ga za bebu. :) a sve super sa bebom.rekla sam mu da se moramo sexat,jer ja više nemogu cekat bebu,teška sam si jako.a neki kažu da sex pomaže da se otvorim :)
Zeljana02, onda nek se TM strpi i onda će biti uživancije...
Zadarmamica, imaš još mjesec i po do termina, ako si zatvorena i sve u redu, nek TM krene u akciju...sad si si teška, šta bi ja trebala reć, ja ne mogu više dočekat da izleti vanka :) to sam i ja čula da seks pomaže, al nemojte pretjerivati :)
hahhah ma zezam ja njega. jer nemogu više izdržat da vidim bebicu :)
znam da ne možeš... ne mogu ni ja... a ni svi oko mene isto tako... već mi je i trbuha dosta, i svega što gledam po sobi od bebe da imam osjećaj da neće nikada :)
Pitas ginekologa da li smijes se sexat. Kak je mm sretan, pa kak mu nebi pruzila tu srecu živi za to jednom mjesečno,bogec ide u teretanu se ispuhat da ne misli. Kaj se trbuha tice i meni smeta onda napravis da ti ne smeta. Danas se beba odljutila i sva je sretna jer smo bili u turbo limachu kupili igracku za necaka i gledali kaj ce on dobiti kad nam dojde.
...jao super... beba se veseli igračkama, moj se danas veselio roštilju :)
Jao danas je beba poludila ćula je da idemo kod zubara,cijelo jutro je nervozna. Jedva čekam da ga vidim ko se to mene vrtio
Moj je bebač po defaultu najaktivniji navečer kad idem spavati...
Ali neka, zlato mamino :-D
moj je onda miran...
a danas dok je trebo lupat i pokazat snagu na ctgu, eto to njega spava ko beba :)...
a čim smo sjeli u auto, odmah ko da on vozi... pritišće gas :)
Slatkići mali.Bas dosta curka mi je reklo kak ovaj zadnji mjesec bu mi trajo ko svih 9 i bas je istina nemogu docekat termin da ga vidim.Kad se pocnem plakat u rodilistu prvo od muke,a onda od srece. Moja beba pliva ko u bazencicu samo nece kad muz stavi ruku