Stranica 3 od 6 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 259

Tema: Nosite li hiperaktivnu ili mirnu bebu?

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene moj lupne negdje u preponu u neki zivac i to me tak zaboli srecom ne traje dugo taj tren,al mi noga klecne.To radi smo dok stojim,unazad tjedan dana to radi. Jucer sam imala bracne duznosti i danas je malac ljut jako se sramezljivo javlja mozda je ljut

oprosti al smijem se na ovo bračne dužnosti

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hahah i ja taman tila stavit taj citat HAHAHAH mali je ljut :D

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    mali je ljut :D
    bit će da je malo ljubomoran na tatu ... šalim se

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

da ljut je i mozda ljubomoran pa se nece iz protesta javiti. Mozda sutra bude bolje volje

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mene moj lupne negdje u preponu u neki zivac i to me tak zaboli srecom ne traje dugo taj tren,al mi noga klecne.To radi smo dok stojim,unazad tjedan dana to radi. Jucer sam imala bracne duznosti i danas je malac ljut jako se sramezljivo javlja mozda je ljut

zato ja ne obavljam duznosti bracne, pa je moj sinek sretan, ali je zato tata ljut

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    zato ja ne obavljam duznosti bracne, pa je moj sinek sretan, ali je zato tata ljut
    dobro pa zašto ne obavljaš bračne dužnosti? ja da imam s kim, ja bi to redovno? jel tebe strah ili? možda pitanje nije na mjestu al me zanima

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    dobro pa zašto ne obavljaš bračne dužnosti? ja da imam s kim, ja bi to redovno? jel tebe strah ili? možda pitanje nije na mjestu al me zanima

nemerem draga nikako ...u pocetku me bilo strah, dijagnoza od 9 tt uloziva za vrh prsta i sve komplikacije od prije, sad debela pa su akrobacije...to mi je zadnje na pameti...ne ide, pa ne ide...a nek se strpi jos malo ...nije jos kriticno, kad bude e onda cemo nesto izmudrovat

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja bi rado,a MM neceeeeeeeeeee ... strah ga za bebu. a sve super sa bebom.rekla sam mu da se moramo sexat,jer ja više nemogu cekat bebu,teška sam si jako.a neki kažu da sex pomaže da se otvorim

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Zeljana02, onda nek se TM strpi i onda će biti uživancije...

Zadarmamica, imaš još mjesec i po do termina, ako si zatvorena i sve u redu, nek TM krene u akciju...sad si si teška, šta bi ja trebala reć, ja ne mogu više dočekat da izleti vanka to sam i ja čula da seks pomaže, al nemojte pretjerivati

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hahhah ma zezam ja njega. jer nemogu više izdržat da vidim bebicu

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

znam da ne možeš... ne mogu ni ja... a ni svi oko mene isto tako... već mi je i trbuha dosta, i svega što gledam po sobi od bebe da imam osjećaj da neće nikada

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pitas ginekologa da li smijes se sexat. Kak je mm sretan, pa kak mu nebi pruzila tu srecu živi za to jednom mjesečno,bogec ide u teretanu se ispuhat da ne misli. Kaj se trbuha tice i meni smeta onda napravis da ti ne smeta. Danas se beba odljutila i sva je sretna jer smo bili u turbo limachu kupili igracku za necaka i gledali kaj ce on dobiti kad nam dojde.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

...jao super... beba se veseli igračkama, moj se danas veselio roštilju

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

...jao super... beba se veseli igračkama, moj se danas veselio roštilju
    ia ja bi se veselila...

Lastavice...dobili smo zeleno svjetlo,no ipak

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Jao danas je beba poludila ćula je da idemo kod zubara,cijelo jutro je nervozna. Jedva čekam da ga vidim ko se to mene vrtio

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jao danas je beba poludila ćula je da idemo kod zubara,cijelo jutro je nervozna. Jedva čekam da ga vidim ko se to mene vrtio
    a bubić mali, ma bitno da se rita on nama... evo moj se veseli sa mnom sada, i baš me lupa, jer sutra idemo u bolnicu, pa nam se možda posreći da dođemo odvojeno doma

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

a bubić mali, ma bitno da se rita on nama... evo moj se veseli sa mnom sada, i baš me lupa, jer sutra idemo u bolnicu, pa nam se možda posreći da dođemo odvojeno doma
    evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam se posreći i da sve bude ok.....

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Moj je bebač po defaultu najaktivniji navečer kad idem spavati...

Ali neka, zlato mamino

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

moj je onda miran...
    a danas dok je trebo lupat i pokazat snagu na ctgu, eto to njega spava ko beba ...
    a čim smo sjeli u auto, odmah ko da on vozi... pritišće gas

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Slatkići mali.Bas dosta curka mi je reklo kak ovaj zadnji mjesec bu mi trajo ko svih 9 i bas je istina nemogu docekat termin da ga vidim.Kad se pocnem plakat u rodilistu prvo od muke,a onda od srece. Moja beba pliva ko u bazencicu samo nece kad muz stavi ruku

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

u draga vjeruj mi... zadnji tjedni će ti bit ne ko 9 mjeseci, nego ko cijela godina dugačka... vidiš kako je meni.. ne mogu više dočekati...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

jucer cijeli dan, nocas do 3 i danas cijeli dan se rastezemo i gimnasticiramo...smijesno mi je vidjeti face frendova koji skuze moje facu kak se beba mice, pa se svi boje da cu se poroditi ...frizerka mi je neki dan rekla da iduci puta povedem mm jer se ona boji da se ne porodim kod nje u salonu ...nas decko je i dalje aktivan po cijeli dan

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moj je hiperaktivan. dva tjedna do termina a on divlja ko veliki
    ja sam mislila da ce imati manje mista pa da ce se manje kretati,al sam se zeznila

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moja uglavnom cuska navecer i ujutro kad se probudim...zasad je to jos ugodno treperenje,par puta se samo jace okrenula ali jos nijedan organ nije fasovao...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

i dalje je nas decko hiperaktivan ali malo slabije jer je beba velika i nema bas puno mjesta,ali ne lupa jako mamicu vec se samo premjesta i laktari ...naucili smo da kada ispci guzu ne smijemo ga zezati i pipkati jer to ne voli i onda slijedi udarac sinkronizirano i nogom u rebra i rukicom u gospođu ...nije se ni rodio a vec zna sto ne voli i sto mu smeta, uf vec vidim karaktera sva ce biti na mamu

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sad sam u 34 tjednu, prije dva dana bila sam kod gin, i rekla mi je da bebica ima 2400 što je po onome što sam čitala na internetu malo teža i veća beba od uobičajenog. već dva mjeseca je naglavačke tako da je nogama istrenirala moja rabra. Najbolje je kad se lijepo rastegne odgurujući se o moja rabra, a ja vidim sve zvijezdice. Rukama me lupa lijevo i desno tako da mi trbuh pleše. Najaktivnija je između 7-8 ujutro jer je tada meni vrijeme za doručak. Čim se najedem prestaje i tako me cijeli dan podsjeća na moj uobičajen ritam hranjenja. Podivlja ako zakasnim i 15 min. Noću spavam do 3, a od 3-5 se vrtimo zajedno.

partyka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Marmolada, prekrasno kako ste već sada uigrane ti i beba

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj partyka prvotno napisa Vidi poruku
    Marmolada, prekrasno kako ste već sada uigrane ti i beba
    Nadam se da će tako i ostati

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja ne mogu vjerovat da mene beba od malo preko 1 kile moze toliko jako i toliko cesto udarat. Sven je bio aktivan, bar sam tako mislila, al sta ovo dijete radi...ludilo! Udara konstantno, cijeli dan, cijelu noc, ako sjednem gura me skroz dolje nisko tako da se jedva namjestim, ako legnem onda krene udarat sastrane, vec sad opali toliko jako da me zaboli. Neki dan se okrenula naglavacke i imala sam osjecaj kao da vozi bicikl, udarac za udarcem, trajalo je dobrih 15 minuta i nakon toga me doslovno boljela koza na tom mjestu. Naravno da ja uzivam u svakom udarcu i stalno mi je ruka na trbuhu jer zelim svaki osjetit i pod rukom al sve si mislim sta ce bit kad jos malo naraste... A tek kad se rodi...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja sam bas danas nekak mrljava, nista mi se neda, sve mi je tesko, mucno...ali nas decko veliki od jutra sajca, rasteze se, udara, gura, kuca ...imam osjecaj kao da se spremio za vanka i sad pokusava na sve strane naci izlaz......udarci su bas bolni, i nekak mislim da cu dan provesti u horizontali...zna ona da je danas 37 + 0 tt, a tata mu je rekao da ce se u subotu upoznati pa je dijete veselo

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

zeljana, mozda se okrece glavom prema dolje.

Mene malo brine sto je stalno u istom polozaju, imam osjecaj da je od pocetka tako, lagano dijagonalno, guza dolje na desno a glava gore lijevo. I na pregledu je ginekologica upisala pod posebne napomene da je na zadak...Stvarno se nadam da ce se okrenut na vrijeme.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    zeljana, mozda se okrece glavom prema dolje.

Mene malo brine sto je stalno u istom polozaju, imam osjecaj da je od pocetka tako, lagano dijagonalno, guza dolje na desno a glava gore lijevo. I na pregledu je ginekologica upisala pod posebne napomene da je na zadak...Stvarno se nadam da ce se okrenut na vrijeme.

stvarno ne znam sta radi, jer je glavicom prema dolje okrenut od 28 tt ...prosli puta na pregeldu je glavica bila bas nisko na cerviksu...mozda si pravi put

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kako smo ovdje pisale o lupkanju,zgodno mi je ovdje bacit mozda malo blesavo pitanje...
    narucila sam preko E baya trudnicku traku,pisalo je da uzmes velicinu koju si nosila prije trudnoce jer da je traka rastezljiva...
    i ja onda kupila S....evo jutros obukla na posao svoje stare crne hlace od odijela (cudno se osjecam,nisam hlace nosila vec 3mj,stalno sam u haljinama),ostavila ih skroz raskopcane i preko navukla tu traku da ih drze i dulju kosulju preko toga...e,sad...traka me je stisla,ali naravno da mora,kako bi drugacije drzala hlace?ide mi od ispod prsa skroz do guzice...

i sad,neznam ima li veze s tim,ali danas me moja cura dosta vise lupka,jeli to moze bit da njoj smeta sto ju ova traka stisce????
    a i primjetila sam da me danas ne zaboli i presjece u donjem dijelu trbuha kao inace kad se naglo ustanem sa stolice nakon duljeg sjedanja (zaboravim se na poslu pa onda naglo skocim uzet nesto i osjetim kao bol/pritisak)...pretpostavljam da sad to ne boli jer va traka sad drzi stomak...
    fantaziram ili ima tu nesto?

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I moja beba se pocne buniti ako me nesto stisce, posebno ako sam u autu, pa nemam mjesta za manevar, da rastegnem gumu isl. Odmah se zali, jadno malo...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cini mi se da se jucer smirila kad sam dosla doma i skinula se iz uske robe...no to je prije zato jer sam posla u setnju a tada naravno miruje ko bubica!
    pitala jutros sefa i dao mi zeleno svjetlo da se odsad oblacim u svoju "normalnu" odjecu tako da se vise necu malterirat sa preuskim kosuljama i hlacama od odijela!

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cijelu T decko je bio hiperaktivan, ali sada je pravi dobrica ...cica, puno spava, smije se...veselo i zadovoljno dijete

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eto ti na zeljana,propade mi teorija....kako je moja neka mirnica ja se sve nadam da ce se tako i nastavit poslije....znaci mogla bi ona to sve meni nadoknadit s kamatama kad izadje....

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    eto ti na zeljana,propade mi teorija....kako je moja neka mirnica ja se sve nadam da ce se tako i nastavit poslije....znaci mogla bi ona to sve meni nadoknadit s kamatama kad izadje....
    ne mora biti ...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    cijelu T decko je bio hiperaktivan, ali sada je pravi dobrica ...cica, puno spava, smije se...veselo i zadovoljno dijete
    x i moj je bobrica teška... a u T lupao na sve strane

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

x i moj je bobrica teška... a u T lupao na sve strane
    xx i moj. baš dobra beba.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo da malo podignem temu.
    Moj malac je zadnjih par tjedana dosta aktivan, čim se legnem lupi. Ali ono što je počeo raditi zadnjih par dana dovelo me je do toga da mogu jedino ležati jer čim se dignem trbuh me rastura od bolova i moram ići pišati. Imam osjećaj da radi akrobacije unutra, nisu to neki prejaki udarci ali to vrtenje po trbuhu isto boli. Čovjek bi mislio da sam u prethodne 3 trudnoće već prošla svakakve situacije (svi su bili dosta aktivni u trbuhu, pa i sada), ali da me toliko boli trbuh od toga još nisam prošla.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mene je moj jutros akrobacijama probudio u 5,15.inače je jako živahan,posebno kad se ja umirim. kad mu ne odgovara položaj u kojem sjedim onda me lupa prema cervixu ( ili se to barem meni čini) tako da se odmah moram okrenuti.kad sam na leđima ne paše ni meni ni njemu,imam dojam da će mi se trbuh raspuknuti, čitava koža mi se rasteže i boli. nadam se da neću dobiti strije...inače su cure u prethodne dvije trudnoće potvrdile teoriju da su dobrice u trbuhu živahnog karaktera nakon poroda i obrnuto. mlađa je skakala ko klokan a kad se rodila samo spavala i sisala )))

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moj je bio toliko miran cijelu trudnoću da je bilo dana kad me je zbilja jako lovila panika i mislilasam ići na hitnu...sad sam trudna 35 tjedana i ko da je poludio,non stop me gura tako da me sve boli!!!!!! sad pred kraj je jako živahan!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

1. bebač....kad je lupao, lupao je jako, ali rijetko (točan ko urica, u 10h ujutro i u 10h navečer) - rođen je s propelerom u guzi i nema mira ni sekunde

2. bebač....uh, oona me toliko lupa i to po cijele dane da ne znam kad to dijete spava u trbuhu. Ili će biti karatašica ili, ako bude kao kod starijeg brata, mirna kao bubica

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moje dijete nikad ne miruje i toliko me udara da me zna i zaboliti
    i prvo dijete je bilo takvo, inače bih bila zabrinuta
    zapravo, da ga ne čujem mislim da bi mi bilo gore

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo da vam potvrdim da je i ovaj maleni kakav je bio i u trbuhu, aktivan skroz, nema mira ni sekunde, tek mu je 6,5 mj a u stanju je proc cijeli stan samo se koturajuci, jos ne puze i sve me strah sta ce onda bit, ko ce ga onda ulovit. I kad je na rukama i kad jede uvijek nesto izvodi, nikad mira. Tako da mozda ipak ima nesto u tome...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da vam potvrdim da je i ovaj maleni kakav je bio i u trbuhu, aktivan skroz, nema mira ni sekunde, tek mu je 6,5 mj a u stanju je proc cijeli stan samo se koturajuci, jos ne puze i sve me strah sta ce onda bit, ko ce ga onda ulovit. I kad je na rukama i kad jede uvijek nesto izvodi, nikad mira. Tako da mozda ipak ima nesto u tome...
    e takva je moja! kakva je bila u trbuhu, takva je i izvan njega. i mislila sam da ne moze beba biti zivahnija od nje. u trbuhu. do ove trudnoce
    jadna li mi majka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Da i ja sam mislila da su ovi troje divljali, kad sad tek vidim divljaka malog koji sa svih strana lupa uopće neznam u kojem je položaju. Sad lupa dolje kao da hoće izaći (nešto čeprka) pa za 5 minuta sa jedne strane s rukama a druge strane u rebra s nogama, ovi su ili s rukama ili nogama lupali nikad u isto vrijeme. Najgore mi je kad se nasadi na mjehur pa još počne lupati po njemu, a što me još čeka ova 2 mj kad bude još veći i jači

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

L&L tu smo. i s datumom i opisom.
    sinoc me tresla. ali doslovno. ko da je istovremeno mlatarala sa sve 4 i jos dupetom i glavom. nesto nevidjeno

Stranica 3 od 6 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •