Vitamini se piju uz obrok obavezno, dok omege i ulja obavezno nataaste
Printable View
i meni potiće apetit , to je zbog vitamina b . Ali svejedno ga pijem , jer nema šanse da krzo dan unesem sve te silne količine vitamina , a i voćna kiselina mi smeta na želudac i nisam neki ljubitelj povrća.eto
piše za omegu 3 (na kutiji) nako obroka ??!! ne kužim sad .. ja to odnekad pijem nakon obroka
u prvoj trudnoći sam gotovo bez problema pila prenatal, ali sada, grozno, ne mogu ga smislit, već mi smrdi kad otvorim kutiju, malo me frka kaj ga ne mogu piti, a kaj da radim, a i ne hranim se ne znam kak (čitaj mučnine), nisam se ni zdebljala puno, 1,6 kg, 20 tjedana, e sad, jel od Prenatala ili ne, ne znam
ja pila prenatal od twinlaba od 3 mjeseca do negdje početka 6 mj trudnoće, ali sam konstantno imala mučnine i povračala od njega. na kraju sada pijem od elevita pronatal i super mi je, nikakvih nuspojava, nema mučnina niti pretjerane gladi ;))))
jako sam povraćala a od prenatala odmah čim bi ga popila. sad sam ga našla i pijem ga i pitam se da li mu je što naštetilo jer je otvoren godinu dana