Zato ti od srca želim da nakon poroda doživiš osjećaj manekenkeA to ti je kad voda splasne, a tvoja koljena ponovno postanu špicasta, noge i ruke tanke, naprosto ne možeš vjerovati svojim očima. Kod mene ti je to prvi puta išlo vrlo brzo, već 2. dan iza poroda, također i cimerici pa smo se zajedno čudile drastičnim promjenama.
A u slučaju da ti se zadrži, možeš otići na limfnu drenažu kod kozmetičara (tek sam nedavno čula da mame to rade pa ti nemam nekih detaljnih podataka o tome, valjalo bi se raspitati i kako postupak ide uz dojenje jer ta voda u tkivima ipak ima svoju funkciju pri stvaranju mlijeka).
Uglavnom, radi se o nekakvom uranjanju u toplu vodu do prsa, traje 60-ak minuta i nakon toga stalno ideš piškiti (tako mi je to objasnila ženska u salonu kad sam išla pedikirati noge nedavno).
Koliko si trudna?

A to ti je kad voda splasne, a tvoja koljena ponovno postanu špicasta, noge i ruke tanke, naprosto ne možeš vjerovati svojim očima. Kod mene ti je to prvi puta išlo vrlo brzo, već 2. dan iza poroda, također i cimerici pa smo se zajedno čudile drastičnim promjenama.
Odgovori s citatom
, moram priznat da me već strah stat na vagu
.