spajalica prvotno napisa
ardijana, pitala si dobila si odgovore, nije u zivotu sve ruzicasto da bi svi isto mislili.
problem koji si postavila je zapravo tesko rjesiv. kad radis s ljudima onda se naucis da ih imas svakakvih, pa je najlakse se drzati pravila.
problem koji sam ja vidjela kao i neke druge forumasice, je da nisi javila tetama da kasnis. OK nisi kasnila prema ugovoru koji si potpisala, ali si kasnila prema dosadasnjem dolasku. klinci jako dobro osjete to nase kasnjenje i ja sam par puta bila svjesna da cu kasniti po svoje pola sata, sto je bilo daleko od onog do kad oni mogu ostati u vrticu, pa sam zvala da tete kazu klincima, da ce im mama danas doci kasnije, ali da dolazi.
i to nisu bili bas tako mali klinci, zvala sam i kad je BC bio zadnju godinu u vrticu.
problem koji se jos vidi ovdje je tvoje nezadovoljstvo tetama opcenito koje je kuliminiralo sa ovim ruckom. jasno mi je da je to gradski vrtic (nema drzavnih vrtica koliko ja znam), ali da li ima jos jedna paralelna grupa u koju bi mogla prebaciti svoje djete. i to sam prosla. poslije sam ja bila puno sretnija i zadovoljnija.
a sad da se vartim na taj nesretni rucak.
i kod nas se u jaslicama servira rucak ranije oko 11.30, dok vrticarci dobijaju nesto kasnije. nisam pohvatala koje dobi je tvoje djete odnosno u kojoj skupini je. u tvom ugovoru nema rucka, i sad meni je jednostavno neljudski ne dati djetetu na tanjur malo tog nesretnog variva. i tu se slazem i sa Cubanom i sirius, ali kad se gleda ovako sa strane, mozda neki roditelji igraju na tu kartu dobit ce rucak a nece ga platiti.
pri tome ne kazem i ne mislim da si ti takav roditelj, a tu se vracam na vec ranije ono sto sam napisala, dok god nemas dobar odnos sa tetama tesko da cete se razumjeti. tako da ako se nisi nasla s ovim tetama probaj mijenjati ih.