Pokazuje rezultate 1 do 50 od 183

Tema: nisu joj dali jesti..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja ne kužim zašto ne uplatiš cjelodnevni program pa da dijete svaki dan lijepo ruča u vrtiću ( u biti mislim da je ta razlika u cijenama između poludnevnog i cjelodnevnog progama najviše radi ručka) i onda svaki dan dođeš po nju nakon ručka a može biti i na spavanju kad ti to bude recimo trebalo, zar ne bi to bilo bolje riješenje a ne da svaki žuriš i gledaš na sat dali ćeš ih opet zateći za stolom?
    U jaslicama djeca jedu ranije i oko 12 su obično u krevetu jer imaju potrebu za ranijim odmorom

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne kužim zašto ne uplatiš cjelodnevni program pa da dijete svaki dan lijepo ruča u vrtiću ( u biti mislim da je ta razlika u cijenama između poludnevnog i cjelodnevnog progama najviše radi ručka) i onda svaki dan dođeš po nju nakon ručka a može biti i na spavanju kad ti to bude recimo trebalo, zar ne bi to bilo bolje riješenje a ne da svaki žuriš i gledaš na sat dali ćeš ih opet zateći za stolom?
    U jaslicama djeca jedu ranije i oko 12 su obično u krevetu jer imaju potrebu za ranijim odmorom
    pa nije stvar ručka ni novca, razlika je 300 kuna. ja ću inače dolazit po nju u 11 , najkasnije do 11.30. ako se dogodi da dijete bude moralo bit do podne platit ću i tih 300 kuna za ručak jer ne želim sitničarit mada bi se mogla žalit na to njihovo ranije davanje ručka, ali neću radi druge djece i roditelja. nijh 3 su u 11.30 za ručak. kad bi ga davale u podne druga teta bi otišla jer joj tad završava smjena i djeca bi bila oštećena.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako sam ja radila, mislim da sam to i napisala.
    Međutim, neke majke koje rade na pola radnog vremena zbog djetetu ih zdrastvenih problema ne smiju imati sklopljen cjelodnevni ugovor s vrtićem, pa time problem ostaje.
    Vrtić bi za takve slučajeve trebao ponuditi opciju da se samo ručak nadoplati, ili organizaciju promijeniti da ručak počne nakon što poludnevni odu.
    Ako majka radi četiri sata teško će dolaziti po dijete prije 11,30
    a nitko ne očekuje da će njegovo dijete svaki dan jesti obrok koji ne plaća.
    Zato to treba bolje organizirati, opcija da svaki dan jedno dijete glođe kruh dok druga djeca ručaju za jednu takvu ustanovu ne bi smjela biti prihvatljiva.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kosjenka ne mislim da je 200 kn mali novac i nisam tip koji se razbacuje novcima itekako ga cijenim, ali govorim da za 200 kn dijete jede ručak mjesec dana mislim da to nije puno. Ja mislim da bilo tko ide kuhati nešto konkretno za dijete potrošiti će više od te svote za ručak mjesečno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako sam ja radila, mislim da sam to i napisala.
    Međutim, neke majke koje rade na pola radnog vremena zbog djetetu ih zdrastvenih problema ne smiju imati sklopljen cjelodnevni ugovor s vrtićem, pa time problem ostaje.
    Vrtić bi za takve slučajeve trebao ponuditi opciju da se samo ručak nadoplati, ili organizaciju promijeniti da ručak počne nakon što poludnevni odu.
    Ako majka radi četiri sata teško će dolaziti po dijete prije 11,30
    a nitko ne očekuje da će njegovo dijete svaki dan jesti obrok koji ne plaća.
    Zato to treba bolje organizirati, opcija da svaki dan jedno dijete glođe kruh dok druga djeca ručaju za jednu takvu ustanovu ne bi smjela biti prihvatljiva.
    ne radi se o tome. ja uopće ne radim. upisala sam je u vrtić jer sam tražila posao i razmišljala sam da mi je bolje upisati da se privikne na vrtić nego da je upišem na cijeli dan kad se zaposlim i time joj otežam privikavanje.
    u početku je išla na samo 1-2 sata, našla sam posao i uskoro počinjem radit pa sam joj produžila boravak na 3 sata.

ka d počnem radit plaćat ću cijeli dan, a muž će po nju dolazit u podne. problem riješen! i samo me zanimalo kako bi vi postupile u konretnoj situaciji. nije mi u redu da ste me neke od vas "napale" jer mislim da je ovo forum roditelja , a ne odgojitelja. nije mi bila namjera tete uvrjediti niti obezvrjeđivati njihovu profesiju.

hvala svima!
    Posljednje uređivanje od ardijana : 27.12.2012. at 10:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •