sve najbolje povodom blagdana i hvala na raspravi! vidim da ima različitih mišljenja.
malo mi je bezveze da se mene sad kao napada, ponavljam nisam kasnila! a to da me je dijete očekivalo pa bilo tim iščekivanjem traumatizirano je malo pretjerano. a sve i da je tako, nisu li onda tete napravile još goru stvar kad joj nisu olakšale tu traumu "kašnjenja". ne kužim?
sirius eto o tome ja govorim!!!
poanta svega je bilo to da li je prigovor bio na mjestu. ne mislim da su tete monstrumi nego upravo to da nisu previše mislile i eto nisu se snašle. a ja kao roditelj imam pravo upozorit ih na greške. tim više što im ne ostavljam prtljagu na čuvanje već dijete i očekujem da misle svojom glavom. pogotovo zato što mi moje dijete još ne zna reći što se u vrtiću događa.
vas ne bi smetalo da vam dijete čuva osoba kojoj uopće ne smeta kad dijete plače? znam da one recimo ne nose djecu i da ih ne uspavljuju zato što ne bi mogle kvalitetno obavljat svoj posao kad bi svih 8 djece ljuljali dok zaspu. ali da sutra jedno dijete razbije recimo glavu i urliče, a moja teta ga ne pokuša utješit pa možda čak i nošenjem do dolaska roditelja ja bi bila jako razočarana.
pravila su tu da se poštuju ,ali svatko zna da je za valjano obavljanje posla potrebno i misliti glavom što one nisu napravile. a vjerujte mi nemaju toliko posla kao tete u drugim vrtićima.

Odgovori s citatom