ona je na trešnjavci,suprotna smjena od Joivančevića.
Printable View
Dr. Ogrizek Dugave.
Kakva je sad situacija u dz Siget i Remetinec? Imate kakve preporuke?
Hvala i pozdrav!
Podižem temu.
Pedijatar na području NZ - Siget, Trnsko, Remetinec, Dugave...?
Ne volim baš gužvu :)
Da čujem iskustva novijeg datuma?
također zaobiđi i remetinec, ako ne voliš gužve. Pogotovo kod dr.Marić, tam je pak uvijek gužva (s razlogom, mi obožavamo našu pedijatricu, kao i sestru Mariju)
Manja je gužva kod greiner (kontra smjena), mi smo bili jednom i bila mi je tak-tak :/
A od svih pedijatara u N. Zagrebu čula sam baš za dr. Marić pohvale - od jedne frendice i od patronažne..
Ajmo dajte dalje prijedloge.
da nema gužve i da je u Novom Zagrebu - malo teži slučaj, nažalost
gužve su i u Sigetu, i u Dugavama i u Trnskom (koliko znam po nama i po roditeljima djece susjeda)
mi smo u Trnskom kod dr. Borčić - žena je OK, zadovoljna sam s njom ko pedijatricom, nikad nije dala atb da nije vadila CRP, sve objasni što god pitaš, nikad ne gleda s visoka ako pitaš za neko laičko objašnjenje
medjutim, GUŽVA je nesnosna, po zimi se nikad ne čeka manje od 2-3 sata, čekaonica prepremala, ljudi čekaju i vani jer unutra jednostavno fizički ne stanu u sred zime...
Dr ČIČAK u d.z Dugave a ak mozes zaobiđi dr Ogrizek
molim vas par komentara za pedijatre u domu zdravlja Siget... To mi je doslovno pred vratima pa bih rado tamo prijavila curku kada dođe vrijeme...
Moe, javi što si ti odlučila i kakva su iskustva!
Mi smo i dalje jako nezadovoljni s dr. Shwarz. Pristup nikakav, ne objašnjava, ne govori, nema apsolutno nikakvu volju komunicirati ni s nama roditeljima ni s djetetom. Kako se J. sad razbolila mijenjala ju je dr- Đekić i mislila sam da je ona bolja, ali potpuno ista stvar ni bu ni be, nakon što smo došli na kontrolu poslije 5 dana, kaže ona meni i kako je bronhitis, a ja u šoku jer nam nije rekla da ima bronhitis i kažem joj ja da nam nije to rekla, a kaže ona pa zapislala sam. Užas, katastrofa pristup.
Želimo promijeniti pedijatra, ali ne znam dali možemo u sredini godine i dali ima šanse da nas netko uopće primi, ne u DZ Siget nego negdje drugdje.
Bila je kod nas doma patronažna i preporučila nam dr. Marić - pitali ju zna li radno vrijeme - kaže ona taj dan ujutro. I suprug brže bolje odjurio u DZ da nas pokuša prijaviti. I vrati se sav sretan doma s terminom za prvi pregled s mjesec dana .. kao - uspjeli smo (a poznato je da je nemoguća misija prijaviti se kod dr. Marić radi prebookiranosti).
Tek 2 dana kasnije smo skužili da smo bebu prijavili kod druge dr. - dr. Greiner. Tj da nam je patronažna krivo rekla smjenu :) a suprug kad je došao nije čitao na vratima ordinacije. Tak da - sad ćemo ostati kod dr. Greiner. Valjda će biti ok.
Oni navodno nemaju odvojene čekaonice kao u nekim domovima zdravlja (za zdravu i bolesnu djecu), al se strogo pazi da zdrava djeca dolaze prije pauze a bolesna poslije il tak nekako. I da se navodno jako drži do dogovorenog termina.
Javim dojmove kad krenemo tamo na preglede.
Mi smo se prijavili kod dr. Kindy u Sigetu pa kad steknemo malo iskustva s njom javimo kako je... Na prvu se čini ok.
kako se zove doktor koji je dosao umjesto kindy?
Jel' dr. Kindy otišla ful ili je na nekom bolovanju? Čovječe, koja je tamo fluktuacija ako je i ona otišla, u 5 godina života moje kćeri ovo bi bio mislim 4-ti po redu, svake godine skoro novi... ajde barem je sestra ostala ista, da ne moraš svaki put pričat "My name is Luka, I live on the 2nd floor"...
Očito imaju previše djece, ne kužim inače zašto tolika fluktuacija, izgleda da ta ambulanta "jede"pedijatre...
hvala na odg.
neznam gdje je dr.Kindy, nisam pitala-ali ja sam je zadnji puta vidjela u 6.mjesecu a dr. Raosa sam prvi puta vidjela u 9.mjeseca tako da se Kindy izgubila negdje u tom međuperiodu pa pretpostavljam da je vise nema jer sigurno nije na g.o.
ja sam po preporuci otisla kod Kindy i sad sam zbunjena jer nje eto vise nema a o novom doktoru ne znam nista. ako netko ima iskustva s dr.Raos-om molim da napise. mada mi se ovako cini ok doktor... (iako mi izgleda kao da bi i on uskoro mogao otici - u penziju).
Ja kad sam pitala, zadnji put u 9. mjesecu, sestra je rekla da je Kindy na bolovanju!
Nadam se da ce se vratiti jer meni ovaj doktor nikako nije sjeo:-/
i ja se nadam da ce se vratiti jer mi je svakako draza od ovog doktora.
kad smo vec kod kindy - nacula sam da se ne snalazi bas najbolje sa uplakanom djecom. da li je to istina? svaki put kad smo bili kod nje moj mali je bio pravi andjeo. poznanici su radi tog otisli od nje pa me cisto zanima da li ima istine u tome. ja recimo radi toga ne bih mjenjala doktora pogotovo jer sam cula da je kindy odlican dijagnosticar sto je puno bitnije za pedijatra.
I ja sam pitala u 9-me, receno bolovanje. Ako je i dr r sa srebrenjaka to bi bio treci u zadnje tri god koji dolazi sa srebrenjaka u tu ambulantu umalo zrelijoj dobi. Nakon sto je otisla prva ped u penziju prije 4 god nikako da se stabiliziraju a ja bazdarena na svoju opcu kod koje sam 20god bice pedijatrija teza.
Ja sam čula da je Kindy, nažalost, dostalose iako ne znam što joj je pa pitanje kad se uopće vraća... Za ovog dr sam čula da puno zna ali da ne voli puno pričati... Iako, ako ga se pita da će reći što nas zanima... Sutra idemo na cijepljenje pa ćemo vidjeti...
Thx, 123beba, zao mi je za dr. Kindy, a za buduće male bolesnike nadam se da će doći netko tko će se ipak zadržati tipa ono... a makar 2-3 godine, ajde nek' se promjene dva u "pedijatrijskom životu djece", a ne svaki put jovo nanovo, mislim da ne mogu niti oni kvalitetno raditi tako, iako imaju zlatnu sestru. S koliko ono možemo najranije otići kod opće, jel školarci već kreću kod opće ili? Moram reći da jedva čekam zapravo, ovo je (bilo) too much pedijatara i jedva ću dočekati malo stabilnosti i nekog tko ajmo reći poznaje dijete (osim sestre)?
dr. Borčić u Trnskom je "stabilna", tamo je već jako dugo... Mi smo njeni pacijenti tek dvije godine ali znamo da je tamo još od puno ranije... I ok je žena, s obzirom na okolnosti u kojima radi, sasvim sam zadovoljna.
No, ne znam ima li ijedna druga ordinacija u gradu sa onakvim "uvjetima" rada (mislim na fizičke uvjete), ono je nešto prestrašno...
Ma, meni se čini da nema sreće s državnim pedijatrima... svugdje je too much.. na kraju se mislim jel' bi mi fakat benefit bio veći da je hendla opća ,koja ne zna te specifičnosti struke, ali barem je jedna te ista kroz vrijeme, ili ovako svaku malo (ali stvarno svaku malo, jer su i česte zamjene) svaki put "dobar dan, evo nas, znate.. mi imamo te i te dijagnoze itd.). Ne da mi se više mijenjat, mislila sam jedno vrijeme ići ful privatno, ali ni to mi se ne da i čekam da naraste i da se riješimo općih pedijatara, na našu i njihovu sreću, najvjerojatnije, ne znam više što reći... tj. jel' problematična ta jedna ambulanta, ili je to all around ZG slučaj ko s općim ginićima da ih imaš papirnato, zapravo, a ako si imalo potrebitiji, neke svoje aranžmane radiš.