Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Pedijatar u Novom Zagrebu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nas je uzela sada doktorica Shwartz ali samo zato jer smo preselili iz drugog grada, inače nebi i odmah smo je nažalost trebali i ne mogu govoriti još o njenoj sttručnosti i postavljanju dijagnoza i načinu liječenja ali mogu reći da nije baš nešto ljubazna, mislim nije ni neljubazna ali očekujem barem da mi uzvrati dobar dan, da me pogleda kad uđem u ordinaciju i da mi objasni što mi je djetetu a ne samo da mi prepiše terapiju. Uglavnom nisam baš pretjerano zadovoljna pristupom, a odnos s djetetom ne pokušava stvoriti nikakav. Možda zato što smo novi, možda je prema starim pacijentima drugačija.

gugolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Nas je uzela sada doktorica Shwartz ali samo zato jer smo preselili iz drugog grada, inače nebi i odmah smo je nažalost trebali i ne mogu govoriti još o njenoj sttručnosti i postavljanju dijagnoza i načinu liječenja ali mogu reći da nije baš nešto ljubazna, mislim nije ni neljubazna ali očekujem barem da mi uzvrati dobar dan, da me pogleda kad uđem u ordinaciju i da mi objasni što mi je djetetu a ne samo da mi prepiše terapiju. Uglavnom nisam baš pretjerano zadovoljna pristupom, a odnos s djetetom ne pokušava stvoriti nikakav. Možda zato što smo novi, možda je prema starim pacijentima drugačija.
    Potpisujem. I mi smo kod Schwarz i isto je hladna prema meni, ne pozdravlja, ne pita ništa, ništa ne objašnjava. Prije si vani nego unutra. Razmišljala sam da preselim bebu negdje drugdje, ali se bojim da se ne usosim, tak da ostajem tu di jesam.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj gugolina prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem. I mi smo kod Schwarz i isto je hladna prema meni, ne pozdravlja, ne pita ništa, ništa ne objašnjava. Prije si vani nego unutra. Razmišljala sam da preselim bebu negdje drugdje, ali se bojim da se ne usosim, tak da ostajem tu di jesam.
    Mi smo i dalje jako nezadovoljni s dr. Shwarz. Pristup nikakav, ne objašnjava, ne govori, nema apsolutno nikakvu volju komunicirati ni s nama roditeljima ni s djetetom. Kako se J. sad razbolila mijenjala ju je dr- Đekić i mislila sam da je ona bolja, ali potpuno ista stvar ni bu ni be, nakon što smo došli na kontrolu poslije 5 dana, kaže ona meni i kako je bronhitis, a ja u šoku jer nam nije rekla da ima bronhitis i kažem joj ja da nam nije to rekla, a kaže ona pa zapislala sam. Užas, katastrofa pristup.
    Želimo promijeniti pedijatra, ali ne znam dali možemo u sredini godine i dali ima šanse da nas netko uopće primi, ne u DZ Siget nego negdje drugdje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •