Djeci ne treba dijetalna hrana. Recimo mm nije ni blizu "lagano" u smislu lišeno masti već je bogato bjelančevinama i mastima baš zato što je to ono od čega klinci rastu i razvija im se mozak. Ovo da trebaju jesti rižu i voćne sokove mi je posve neshvatljiv trend posebno jer djeca mahom to odbijaju, roditelji se čude i neće dati mesa, jaja i masti. :coffee:
Sarmu ne dajem bebi od sedam mjeseci jer ima soli. Kupusu i mesu ne vidim što fali. Osim što beba neće jer neće kiselo.
Keksi su eto meni posve neprihvatljiv dodatak bebećoj prehrani i to kaj 90% roditelja tak hrani dijete, a ja koja hranim grizom na mlijeku i maslacu sam jedinstvena me ne brine jer imam argumente. Keksi imaju hidrogenizirana biljna ulja, šećere i aditive za rahljenje, a ja ih samo mijenjam maslacem, ponekad dodam vaniliju ili gorku čokoladu. Daleko bolje i zdravije od jednog plazma ili petit buera.
A kad beba neće pojesti jer je hrana bezokusna i ode gladna spavati onda se cijelu noć okreće.
Lini napucani šećerom i aditivima su bolja alternativa!!!? Case closed. :coffee: