Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: Nocna budilica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo. To sam istaknula samo da ti demonstriram kako je besmisleno cjepidlačiti.
    Nije ubjeđivanje ako mi odgovoriš zašto je kokos loš, ako imaš takvu informaciju, a ja te molim da je podijeliš.
    Jesam li ja napisala da je kokos loš?
    Pitala sam te zašto misliš da nije zagađen, objasnila zašto ja mislim da je velika verovatnoća da je sva hrana zagađena donekle (pa i kokos, jer je hrana).
    Ako tražiš konkretne hemijske analize, niti ih imam niti me je puno briga da uništavam reputaciju kokosu, ja ga obožavam, deca isto.
    Kao što obožavam i kravlji maslac, ali se neću zavaravati da je devičanski nezagađen.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam li ja napisala da je kokos loš?
    Pitala sam te zašto misliš da nije zagađen, objasnila zašto ja mislim da je velika verovatnoća da je sva hrana zagađena donekle (pa i kokos, jer je hrana).
    Zašto bih mislila da je zagađeniji od dozvoljenih mjera zagađenosti ako nisam dobila takvu informaciju?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto bih mislila da je zagađeniji od dozvoljenih mjera zagađenosti ako nisam dobila takvu informaciju?
    Ključan je poslednji deo rečenice. Možda samo nemaš informaciju da je zagađen? Jer je nisi ciljano ni tražila baš za taj tvoj kokos? Ili informacija nije dostupna tebi, ili nije na jeziku koji razumeš itd, itd.?
    Recimo ja od tebe prvi put čujem za arsen i rižu, (jer nisam nikad ni pomislila da to ciljano tražim) i ne uzbuđujem se previše, jer lokalno, u Bačkoj kod nas, pijaća voda ima arsena preko granice dozvoljenog, i to mi je puno veći problem nego riža.
    Takođe, pre par godina je kod nas bila afera sa previsokim nivoom aflatoksina u k. m. Kako se završila-pa, podigli su lestvicu dozvoljenog nivoa, i eto, odjednom mleko više nije nedozvoljeno kontaminirano...
    Zato sam i rezignirana i mislim da je sve donekle relativno i teško proverljivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •