NelaR prvotno napisa
Pozdrav,
ja sam ti kod profesorice Šprem odradila 8 postupaka, sad trenutno čekam betu i meni je ona super, nježna i draga, možeš ju pitati šta te zanima (ja si čak zapišem kad se nečeg sjetim pa ju ispitam kad dođem )
Meni na svim papirima piše šifra lječenja N97 neplodnost, čak i na računu za ljekove u nekim apotekama to piše, tako da si to dobro provjeri sa svojim dr opče prakse, navodno su neke dobile bolovanje na crijevnu virozu, upalu nečega i tako, e sad to ovisi o tvom dr. koji ti daje bolovanje.
Na doznakama koje nosiš u firmu sigurno piše po kojoj si šifri na bolovanju.
Prof. Šprem radi folikulumetrije od 8:00 do 8:30 ali uglavnom dođe i kasnije, valjda dok obavi aspiracije i transfere.
Ti trebaš biti tamo oko 8:00 i javiti se sestri pa čekati, a nakon pregleda trebaš na velikom šalteru čekati ljekove i to obično traje,
zadnje dane pred ovulaciju moraš i koji put vaditi krv pa i to traje a folikulometrije su svaki drugi dan nekad i svaki...
tako da jedino ako imaš klizno radno vrijeme pa da možeš doći kasnije na posao možeš to izvesti inače teško.
Dobiješ od nje sve što treba napraviti od pretraga i dok čekaš postupak sve stigneš napraviti preko HZZa, što bi plačala bezveze.
Uzmi si neke dodatke prehrani (vitamine i minerale...) i Folacin od dr opče prakse na recept, pa si to odmah počni piti redovito da se pripremiš za sve,
Pazi na prehranu, kreni na neku rekreaciju, najbolje yogu, da se i opustiš i potičeš izmjene u tijelu...
I samo lagano, nemoj se nervirati i biti u strahu, to utječe na hormone, ne možeš ništa drugo napraviti osim gledati da svoje tijelo dovedeš u što bolje stanje.
Sretno!!