Citiraj MonaLi prvotno napisa Vidi poruku
ja ti ne znam doktore znaci koga sam sad dobila imam do kraja? Bas čitam na netu, svi kažu da je super, odlično
Pozdrav,
ja sam ti kod profesorice Šprem odradila 8 postupaka, sad trenutno čekam betu i meni je ona super, nježna i draga, možeš ju pitati šta te zanima (ja si čak zapišem kad se nečeg sjetim pa ju ispitam kad dođem )

Meni na svim papirima piše šifra lječenja N97 neplodnost, čak i na računu za ljekove u nekim apotekama to piše, tako da si to dobro provjeri sa svojim dr opče prakse, navodno su neke dobile bolovanje na crijevnu virozu, upalu nečega i tako, e sad to ovisi o tvom dr. koji ti daje bolovanje.
Na doznakama koje nosiš u firmu sigurno piše po kojoj si šifri na bolovanju.

Prof. Šprem radi folikulumetrije od 8:00 do 8:30 ali uglavnom dođe i kasnije, valjda dok obavi aspiracije i transfere.
Ti trebaš biti tamo oko 8:00 i javiti se sestri pa čekati, a nakon pregleda trebaš na velikom šalteru čekati ljekove i to obično traje,
zadnje dane pred ovulaciju moraš i koji put vaditi krv pa i to traje a folikulometrije su svaki drugi dan nekad i svaki...
tako da jedino ako imaš klizno radno vrijeme pa da možeš doći kasnije na posao možeš to izvesti inače teško.

Dobiješ od nje sve što treba napraviti od pretraga i dok čekaš postupak sve stigneš napraviti preko HZZa, što bi plačala bezveze.
Uzmi si neke dodatke prehrani (vitamine i minerale...) i Folacin od dr opče prakse na recept, pa si to odmah počni piti redovito da se pripremiš za sve,
Pazi na prehranu, kreni na neku rekreaciju, najbolje yogu, da se i opustiš i potičeš izmjene u tijelu...

I samo lagano, nemoj se nervirati i biti u strahu, to utječe na hormone, ne možeš ništa drugo napraviti osim gledati da svoje tijelo dovedeš u što bolje stanje.

Sretno!!