Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Ma, nista! Doktor me ni inace uopce ne davi s nalazima. Samo me pita za neke vrijednosti, i to bas kad krecem u postupak. Ima princip prvo dogovor kad cu u postupak, a onda taj mjesec jos dodem na konz.pa onda pita za nalaze. Uopce me ne pita od kad su. Da ne kazem da sam sad u 1.mj "podvalila" markere stare 2,5 god
    Na dogovoru sam rekla da mi nekim nalazima izlazi rok, rekao samo nek to ponovim, i uopce me ne trazi same papire na uvid.
    Znas da traze markere kad otvaraju kosuljicu, isla sam raditi nove, ali taj tjadan jos nisu bili gotovi, rekoh -app. Predala te koje sam imala, nitko nije skuzio.

Jedino sto je sad poslao muza na dodatne pretrage, buduci da je on ovaj put zakazao, poslao ga vaditi hormone i jos neke stvari...
    Tako da cemo to srediti do 3.mj.
    I kako ide taj "prirodni" jel ti rekao? Jel ćeš koristiti što ili ne i jel isto ivf ili nešto drugo?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    I kako ide taj "prirodni" jel ti rekao? Jel ćeš koristiti što ili ne i jel isto ivf ili nešto drugo?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
    To je samo pracenje te jedne fokikule koja ti prirodno dozrijeva, i vadenje kad je spremna te oplodnja vani, pa vracanje.
    Bez ikakvih lijekova osim stoperice. ( koliko sam vidjela iz citanja na vv se daje klomifen i to se racuna pod prirodni, u petrovoj se nikakav lijek u tom smislu ne da)
    Kakve sam srece i kako me krenulo...ne bih se cudila da ni tu folikulu necu imati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •